Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

siz ne yaparsiniz

Motovento
    REKLAM ALANI
    muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Aynı benzine aynı parayı veriyorum, benzer vergileri sigortasını ödüyorum, trafik kurallarına uyan her şekilde "tabi ki yayla gibi" motorumu koyarım, koyuyorum da varsa yiyebilen hodri meydan. !!!
    Alternatif seçeneklerim :
    - Laf dalaşı yaparım kavga seviyesine gelmeden.
    - Anlamıyorsa emniyeti çağırırım.
    - (kavga kaçınılmaz ise varsın onu da yaparım)
    - Daha da olmazsa biber gazını sıkarım. (kavga sırası sonrası, yeter ki sıkabileyim)
    Şiddet çözüm değil diyen arkadaşlar; herif yada diğer bir deyişle, benimle aynı oksijeni tüketen değersiz(!?) mahlukat, sinirden köpürmüş bir şekilde üzerinize gelirken hangi güzel söz o mahlukatı, ....yı, ....yı sakinleştirir ? ? ? Sıkarsın gazı bırakırsın. Ne hali varsa görsün...
    !!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mytap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800R
    "Yalnız o anahtar la çalışan modellerden " derim.
    Yola çıktığında değil vardığında övün ....

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende devlete vergi ödüyorum neden motorsıkle taşıttan sayılmıyorda çekmeye çalışıyor babasının yerimi devletin sokagıda gelip çekiyor motoru ? ben olsam bunları söylerdim gerekirse hukuki işlem yapılsın yinede haklı olmaz ısrar edersede kavga zamanı ilk önce konusmak lazım.
    motorunu kaldırıma çıkar diyen biriyle kavga ettim.

önce o bana saldırdı.

ben de kaşını patlatıp gözünü morarttım.

1 sene sonra mahkeme oldu, savcı ikimizi de müşteki sanık (karşılıklı suç) yapmış sağolsun.

hakime hanım öpüşün barışın yoksa ikinize de ceza veririm dedi.

olayı baştan anlattım.

yok illa ikinize de ceza veririm dedi hakime hanım.

en son la havle çekip çıktım. 3-4 günümün p.ç olduğuyla kaldım.

en güzeli biber gazı ve hidrolik yağı.

böyle bi olay oldu mu eyvallah diyeceksin. kenara çekileceksin. ya adam aracı bıraktığında ise sanki fren hidroliği ekliyormuş gibi adamın aracının üstüne kutuyu bırakıp düşürür gibi kaputa dökeceksin. ya da adamı bütün gün takip edip kamera falan olmayan yerde komple tavandan aşağı hidrolik yağıyla yıkayacaksın.

olay bitti gitti. kamera bile olsa yanlışlıkla oldu dersin çok mu zor.

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şiddet çözüm değil diyorum çünkü yol kavgasından cinayet oluyorsa senin gibi kavga ederim diyen bir kardeşimiz ölüyorsa ve arkasında gözü yaşlı çoluk çocuk bırakıyorsa şiddet çözüm değildir arkadaş...
    Hergün kaçtane böyle olay var bilsen keşke..
    Bok yoluna gitmek denir buna yol kavgası park kavgası cinayetler işleniyor böyle şeyler yüzünden değmez ..
    Kolay basit değil delikanlılık yok artık Türkiyede unutmayın...
    Herkeste bir bıçak silah sopa ...
    Sen biber gazı taşısan ne olur
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Oğlum bak git denir .,

gorkemuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hysong GV 250
    Arkadaslar, her nekadar medeni gibi gorunmeye calissakta. Burdaki cogu arkadasin yaptigi yorumdanda anlasilabilecegi uzere barbar bir toplumuz. Simdi o motora asilip ceken adam barbar bir turk, ama sizde normal sartlarda kendinizi medeni goren biri olarak. Karsinizdaki kisi bunu yapti diye sizde gidip o insana ayni kabalikta bir davranis sergilerseniz o insandan bir farkiniz kalmaz..

Simdi kufredip doven arkadaslar bida dusunsun, motorun lastigi yerde iki surundu diye adamla kavga etmek ve sonucunun nereye varacagini bilmeden vurusmak mi gerekir? Hele hele gunumuzde her 5 kisiden birinin belinde silahla dolasiyor olmasi gercekten bu konuya daha cok hassasiyet gerektiriyor.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim üst komşuyla tartışmıştım arabasını koyacktı anahtarı ver dedi yoktur dedim hayvan iki kişiyle kaldırdı çekti motoru
    paraya kıyar çekici çağırtır çektirirdim namlı kemalin dediği gibi öylesine böyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Alıntı frantisec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel konu,Motorumu bu şekil ceken komşumun arabasına camına bir daha motorumu benden izinsiz cekip kaldırıp yerine arabanı koyarsan Tavrım değişir yazdım a-4 kağıda.
    Bir daha yaptı,Tavrım değişti.Bir daha apt kimse bunu yapamadı.Millet kendine müslüman.
    ney yaptın hacı inan çok merak ediyorum (fazla feci ise özeldelden yaz)
    ben de birine öyle bişey yapmayı düşünüyorum da
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çözüm çok basit. Cep telefonumla başlarım videosunu çekmeye, yaklaşırım tabi bir yandan çekildiğini fark etsin diye. Sonra yıkıcı cümle, Motosikletimi çalmaya çalışanın videosunu çektim! diyerek polise gidiyorum. Bak bir daha dokunuyor mu?
    2 kere motosikletime dokundular apartmandan. Birinde denyolar devirmiş, hasarı bir kabarttım kiiii, 2.sinde ise sadece disk kilidini kırmıştı, 5 liralık kilide kaç para aldığımı yazmayayım

Motosikleti
    Hysong GV 250
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çözüm çok basit. Cep telefonumla başlarım videosunu çekmeye, yaklaşırım tabi bir yandan çekildiğini fark etsin diye. Sonra yıkıcı cümle, Motosikletimi çalmaya çalışanın videosunu çektim! diyerek polise gidiyorum. Bak bir daha dokunuyor mu?
    2 kere motosikletime dokundular apartmandan. Birinde denyolar devirmiş, hasarı bir kabarttım kiiii, 2.sinde ise sadece disk kilidini kırmıştı, 5 liralık kilide kaç para aldığımı yazmayayım

Yaptigin cok dogru birsey mi sence?

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Onların yaptıkları çok doğru birşey mi sence?

Evde olduğumu bile bile benden izinsiz ve habersiz benim malıma el süreni yasal yollarla yakarım.
    Ufuk İnkaya bunu beğendi.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Neyi tartışıyorsunuz anlamadım ki? Adama insan gibi söylersin, o an zaten onun niyeti belli eder kendini.. Tartıp biçersin laftan anlayacakmı yoksa zorba herifin tekimi diye? Ha iş kızışır senin haklarına tecavüz etmeye başlar o zaman gereğini yaparsın ama önce sakin dille anlatmak lazım olayı ö**z oğlu ö**ze!!
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Hysong GV 250
    hasarı bir kabarttım kiiii, 2.sinde ise sadece disk kilidini kırmıştı, 5 liralık kilide kaç para aldığımı yazmayayım

Yasal yollarla yaptigin sey bu mu? Yasal yol senden tarafa olunca adalet mi saglamis oluyorsun? Bir bak bakalim ne yazdigina ondan sonra konus. Ayip!
    otopsici bunu beğendi.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Bakıyorumda Motosiklet kullanıcısı olmanıza rağmen Motor küçükdür diye yumşuyosunuz
    Kardeşim otomobilde bir motorlu taşıt motosiklette motorlu taşıt değilmi bu adamlarla aynı vergiyi vermiyormuyuz biz ,benzine aynı parayı vermiyozmu, muayneye her sene girmiyozmu ?
    ee daha neyi allatan alacaksın Ha senin motosikletini çekmiş adam ittire ittire hada otomobilini çekmiş ittire,çektire,kaldıra kaldıra aynı şey olarak görüyorum
    Hatta dahada vahim o motor bir Ducati olsa yada BMW yada SS değelim hepsinn parçası pahalı çünkü adam tutup devirse lak yan grenaj,kafa grenajı elçikde çizikler ve kırıklar oluştu ne yapcan Aman ne olcak canımmı diyecen
    İlk yorumumda olduğu gibi yineliyorum
    Önce adam gibi konuşur amacını sorarım he lafdan anlamıyorsa Verecen Gazı Verecen Gazı kendine gelsin...
    aquarist4 bunu beğendi.
    Sado

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache

Hasarı kabartıp fazla para almak doğru olmayabilir ama evde olduğunu bile bile kapıyı çalıpta izin almadan motoru çeken (ki düşürebilir zara verebilir ve vermişte...) birisini caydırmak için çokta yanlış bir olay değil bence... Bir daha o şekilde para ödememek adına ellemez motoru...
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    cep telefonu ile yaptığın güzelde hasarı kabartmak olmadı yahu..

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paraya kıyar çekici çağırtır çektirirdim namlı kemalin dediği gibi öylesine böyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

ney yaptın hacı inan çok merak ediyorum (fazla feci ise özeldelden yaz)
    ben de birine öyle bişey yapmayı düşünüyorum da
    telefonunu ver sana özel yerine yüzüne söyleyim merakın giderilsin.Kuyruk acın gecmedimi ver telini kuyruk acınada derman olayım ciğerim

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Hem otomobilim hemde motorum var. Motorumu evimin önüne kaldırım yanına koyuyorum, sokak tarafına ve lastiklerin 5'er cm. önüne gelecek şekilde betonlu tenekeler koyup, tekerleklerden geçirdiğim zinciri bu tenekelere bağlıyorum. Tenekeler kırmızıya boyalı, görsel olsunlar, araç sürücüleri parkedip, manevra yaparken kendi araçlarına ve motoruma zarar vermesinler diye.. Motorum 2011 model ve bildiğiniz gibi motorsikletleri çalmak daha kolay. Arabam 16 Bin lira değerinde. Karşı evin yanındaki "komşum" kendi aracını motorumun önüne parkedebilsin diye otomobilimi çoğu zaman 100 mt.ileriye ve görmediğim bir yere bırakıyorum. Bazen bu mesafe 200 metre ve cadde üzeri oluyor kimi zaman aracın yanına 1 hafta uğrayamıyorum. Bu "komşum" bir gün betonlu tenekeleri çekmiş ve aracını olması gereken yerden 1 metre kadar kaydırmış. 1 metre tabiki önemli değil fakat araçlar sıra sıra parkedip başka bir komşunun kayınpederinin aracı da motorun kuyruğuna kadar getirip parkedince haliyle ordan çıkmak kolay olmadı takdir edersiniz. Gece saat 10:30'da ordan kurtulup işe yetişmek için o sinirle gaz açınca uyuyanlar varsa bile uyandılar. Bir süre sonra bu "komşum"u görüp de konuşmak isteyince herifin bir horozlanması var, tabii ki konuşamadık kendisiyle. Bayağı bir dalaştık, iş karşındakini sindirme politikasına dönünce psikopat ayağına yatıp beni sindireceğini sanarken ben üzerine gidince eniştesi zor aldı elimden.Karısı da alıp eve soktu, bir daha ne çıktı ne de sesi duyuldu. Ama eve girerken bir yandan da bağırıyor, arabasına bir şey olursa benden bilecekmiş. Arabası da 131 Şahin, bazı kısımları fırçayla boyanmış. Bu arada arkadaşlar, ekipmanlarımızın değerini biliyorsunuz, sadece üstümdeki korumalı kıyafetler 2000 lira tutuyor.
    Burdaki maddi bir takım değerleri belirtmem bu "komşum"u hakir gördüğümden değil. Mal canın yongasıdır elbette. Ben onu küçümsemiyorum. Ama ben ona saygı gösterip sırf ona yer açarken arabamı uzaklara bırakıyorum. Benim malım onunkinden değersiz mi. Aracımızın değeri ne olursa olsun, kimse aracının zarar görmesini istemez. Kasti verilen zararda yukarda yazı yazanların çoğunun yazdıkları gibi sakin kalacaklarını zannetmiyorum. Lütfen elinizi vicdanınıza, kendinizi zarar gören insanın yerine koyup gerçek düşüncelerinizi yazın. Ayrıca unutmayın ki biz de aracımızın vergisini verip, sigortasını ödüyoruz. Çoğu zaman bir otomobilin 1/3'ü kadar yer kaplarken onlar kadar otoyol, köprü ücreti vs.ödüyoruz. Bu kadar hakir görünme neden? Ne zamana kadar efendiliğimizi koruyabileceğiz?
    okan.turan ve dreamkiller bunu beğendiler.

ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem otomobilim hemde motorum var. Motorumu evimin önüne kaldırım yanına koyuyorum, sokak tarafına ve lastiklerin 5'er cm. önüne gelecek şekilde betonlu tenekeler koyup, tekerleklerden geçirdiğim zinciri bu tenekelere bağlıyorum. Tenekeler kırmızıya boyalı, görsel olsunlar, araç sürücüleri parkedip, manevra yaparken kendi araçlarına ve motoruma zarar vermesinler diye.. Motorum 2011 model ve bildiğiniz gibi motorsikletleri çalmak daha kolay. Arabam 16 Bin lira değerinde. Karşı evin yanındaki "komşum" kendi aracını motorumun önüne parkedebilsin diye otomobilimi çoğu zaman 100 mt.ileriye ve görmediğim bir yere bırakıyorum. Bazen bu mesafe 200 metre ve cadde üzeri oluyor kimi zaman aracın yanına 1 hafta uğrayamıyorum. Bu "komşum" bir gün betonlu tenekeleri çekmiş ve aracını olması gereken yerden 1 metre kadar kaydırmış. 1 metre tabiki önemli değil fakat araçlar sıra sıra parkedip başka bir komşunun kayınpederinin aracı da motorun kuyruğuna kadar getirip parkedince haliyle ordan çıkmak kolay olmadı takdir edersiniz. Gece saat 10:30'da ordan kurtulup işe yetişmek için o sinirle gaz açınca uyuyanlar varsa bile uyandılar. Bir süre sonra bu "komşum"u görüp de konuşmak isteyince herifin bir horozlanması var, tabii ki konuşamadık kendisiyle. Bayağı bir dalaştık, iş karşındakini sindirme politikasına dönünce psikopat ayağına yatıp beni sindireceğini sanarken ben üzerine gidince eniştesi zor aldı elimden.Karısı da alıp eve soktu, bir daha ne çıktı ne de sesi duyuldu. Ama eve girerken bir yandan da bağırıyor, arabasına bir şey olursa benden bilecekmiş. Arabası da 131 Şahin, bazı kısımları fırçayla boyanmış. Bu arada arkadaşlar, ekipmanlarımızın değerini biliyorsunuz, sadece üstümdeki korumalı kıyafetler 2000 lira tutuyor.
    Burdaki maddi bir takım değerleri belirtmem bu "komşum"u hakir gördüğümden değil. Mal canın yongasıdır elbette. Ben onu küçümsemiyorum. Ama ben ona saygı gösterip sırf ona yer açarken arabamı uzaklara bırakıyorum. Benim malım onunkinden değersiz mi. Aracımızın değeri ne olursa olsun, kimse aracının zarar görmesini istemez. Kasti verilen zararda yukarda yazı yazanların çoğunun yazdıkları gibi sakin kalacaklarını zannetmiyorum. Lütfen elinizi vicdanınıza, kendinizi zarar gören insanın yerine koyup gerçek düşüncelerinizi yazın. Ayrıca unutmayın ki biz de aracımızın vergisini verip, sigortasını ödüyoruz. Çoğu zaman bir otomobilin 1/3'ü kadar yer kaplarken onlar kadar otoyol, köprü ücreti vs.ödüyoruz. Bu kadar hakir görünme neden? Ne zamana kadar efendiliğimizi koruyabileceğiz?
    Katılıyorum...
    Ufuk İnkaya bunu beğendi.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı frantisec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    telefonunu ver sana özel yerine yüzüne söyleyim merakın giderilsin.Kuyruk acın gecmedimi ver telini kuyruk acınada derman olayım ciğerim
    buda senin turgutçuğun gibi sallama olmasın
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buda senin turgutçuğun gibi sallama olmasın
    Ver telefonunu söyleyeyim sana Turgutcuk sallamamı değilmi.YANLIZ hahahahah

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)