2013 Kanuni modelleri 21 Aralıkta görücüye çıkacak
Reklamlar
-
29 Aralık 2012, 17:38
Kanuniden alacağım tek motor seyhan 125 t hala satılıyor sıfırı
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
-
29 Aralık 2012, 17:53
biz beğenmedik demedik ki herkes beğendi gt 170 i sadece üzerinden 4 sene geçmiş bir motoru daha yeni getiriyorlar çıktığı vakit getirse 3-4 yıl önce almış olacaktık herkesin bilgisi olacaktı şu an kapalı kutu
-
29 Aralık 2012, 17:54
Halil Karamanoğlu adlı üyeden alıntı
aynı şekilde 2009'dan beri var olan bir çok motor 2013'de sıfır olarak satılmıyor mu Türkiye'de? bu motoru da kanuni şimdi getirmeyi uygun görmüş nedir yani bu kadar yaygara yapacak anlamadım. bence iyi bile hiç olmassa kullanıcıları satıldığı ülkeden motorla ilgili yorumlara bakarlar, fikir edinirler. tamamem muamma olan bi motor değilmiş işte.
sanki herşeyimiz mükemmel de 2009'dan beri üretilmekte olan bi motoru beğenemiyoruz bi türlü. ybr de 2006'dan beri üretilmiyo mu?
aynı kasa 1988'den 2000 bilmem kaça kadar satılmadı mı bu ülkede. adı da şahin
kara muratın amcasının oğlu
hayret bi olay arkadaş ya.
Çok teferruatlı olarak yazdım. Fakat hala anlamayanlar var. Kanuni GT200R diye getirilen motorun yeni modeli çıktı. "UM XTREET 2012". Yeni model diye satılacaksa bu satılmalı. Yani bu motorun kaç yılında üretildiği değil konu. Yeni modelinin çıkmış olması. Ve bu yeni modelin Türkiye'ye getirilmeyip eskilerin toplanıp getirilmesi. Hala anlaşılmadıysa sabırlı birine söyleyin size anlatsın.
-
29 Aralık 2012, 18:01
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Moto z200r olarak geçiyor internette 170-200 cc olanlar
http://santiago.olx.cl/regalo-moto-z200r-iid-113661867
http://www.todomercado.com/United-Mo...=1303765082400
Şu iki ilanda resimleri de mevcut.
Acemi60'ın dediği gibi 2-3 sene önce çıkan modeller.
Ayrıca yurt dışındaki 2.eller 500-750$ arasında,benim baktığım ilanlarda.
Yabancı forumlara da bakıyorum,kalitesi fena değil gibi.
Siyah ve kırmızı renkleri güzel gidiyor bu motora.
-
29 Aralık 2012, 18:09
yeni modelini de getirmiş ya işte geçen sene, fantom. fantom ormanda 10 kaplan gücündedir sen bilmiyor musun
yazdıklarından anlayamıyoruz şemayla göster bi zahmet. fizik problemi anlatıyorsun ya.
-
29 Aralık 2012, 18:10
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
kanuni yine motosiklet üretmedi üretemediği ortada..
yine bi yerlerden ithal ediyor satıyor..
bana laf söylüyordu millet iyice okusunlar bunları ..
-
29 Aralık 2012, 18:15
Halil Karamanoğlu adlı üyeden alıntı
yeni modelini de getirmiş ya işte geçen sene, fantom. fantom ormanda 10 kaplan gücündedir sen bilmiyor musun
yazdıklarından anlayamıyoruz şemayla göster bi zahmet. fizik problemi anlatıyorsun ya.
Türkiye'ye getirilen Phantom 180. 200'lük olanı getirilmedi. Fizik le kafa yormana gerek yok. Bu konuyu anladıysan tamamdır.
-
29 Aralık 2012, 18:24
sonuçta getirmiş işte ha 180 ha 200 herneyse. demek satış rakamlarından memnun ki bunun eski kasa da güzel onu da getireyim demiş. biz de bunu diyoruz zaten. getirmiş iyi de yapmış daha güzel eskisi. klasik görünümlü düşük cc naked. türkiye motosiklet kullanıcısın tercih edebileceği bi model yakında anlarız satışlarından. bu meseleye en güzel cevabı kullanıcı verir zaten, o zaman hep birlikte anlarız eski mi yeni mi.
-
30 Aralık 2012, 03:25
Keşke bu çinliler hiç gelmeseymişte ybr 125 ve cbf 150'ye 7000 7500 tl verseymişiz de o zaman kanuni mondial neden motor getirmiyor diye ağlasaymışız.Bu arada kanuni q 100 'e bayıldım.Sadece 72 kg.deli kaçar.
-
31 Aralık 2012, 16:24
serhat58 adlı üyeden alıntı
zaten hoyosounun motoru 100 lerin basında devrmidi 20 ccden 30 b yakın üç üstüne üstelik zaten hyo yu elstiren mühendisler suzukinni bünyesinden ayrılan mühendislerdir japonyada argesi vardır falan filan hyo ya laf yok burda hyo yu ezmeyelim
maşallah türkçeyide ama diliniz gibi konuşuyonuz.
-
cbr_bünyamin adlı üyeden alıntı
hiç görücüye çıkarmasınlar bence, hatta firmayı kapatıp gitmeleri motorcuların fiziksel ve psikolojik sağlığı açısından çok faydalı olacaktır.
sen dedin diye türkiye satış 4. sü firma kapatacak. ) yazı yazmak için bu kadar kasmayın ya
-
ya bu gt170 yenı modeli aldım ben ama daha elıme gecmedı ama yavas yavas pisman olmaya basladım herkes kanunı ıcın kotu dıo tamırhaneye kardes mı olcan dıe dalga gecenler bıle var ıyımı yaptım kotumu yaptım bılmıyorum dedıklerı kadar kanunı kotu bı markamı bırı yardımcı olsun bana
-
hantusetli adlı üyeden alıntı
ya bu gt170 yenı modeli aldım ben ama daha elıme gecmedı ama yavas yavas pisman olmaya basladım herkes kanunı ıcın kotu dıo tamırhaneye kardes mı olcan dıe dalga gecenler bıle var ıyımı yaptım kotumu yaptım bılmıyorum dedıklerı kadar kanunı kotu bı markamı bırı yardımcı olsun bana
Abartıyorlar, saçmalıyorlar. Ucuz diye sürekli bozulacak diye bi kural yok.
-
hantusetli adlı üyeden alıntı
Ben de 2 yıldır var.Bakımları dışında servise gitmedim.2-3 aydır kullanmıyordum.Bugün aküyü takıp tek marşta çalıştırdım.
“Deneyen başaramayabilir lakin denemeyen zaten kaybetmiştir.”
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)