Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

2013 Kanuni modelleri 21 Aralıkta görücüye çıkacak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4.300 tl ye YBR125 varken çin mallarına 3 bin gibi rakamlar verilmesini doğru bulmuyorum. Açın ikinci el ilanlarına bakın 2005 ybr ler bile hala para ederken muadili mondial, kanunilerin durumu ortada. 2 bin tl civarına motor bakanlara sözüm yok.
    çinliiiiii hepsi çinliii Ööö kaka tüüü.

125 cc makine 4300 TL neredee, cs125 modeli 2500 TL neredee, S170T: 2888 TL nerede.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    4.300 tl ye YBR125 varken çin mallarına 3 bin gibi rakamlar verilmesini doğru bulmuyorum. Açın ikinci el ilanlarına bakın 2005 ybr ler bile hala para ederken muadili mondial, kanunilerin durumu ortada. 2 bin tl civarına motor bakanlara sözüm yok.
    arkadaşım sana bu yeni modellerden bi kanuni iyi gider

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ben ST 125-170 modellerini çok beğendim.

Hem ucuz hemde bence yakışıklılar.

Drift,Wolf arasında giderken şu 2'sinden birini alabilirim.

Hem tip,hem de performans var. (verilere göre)

Acaba balansör falan var mı,titreşim ne alemde bu modellerde ?

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    GT200R a bakıyorum motor verileri ne diye ; silindir çapı ve strok değerlerinin yerine ?? yazıyor bu ne demek şimdi yani onlardamı bilmiyor? yada sen ne kadar sıkarsan o kadar gider anlamına mı geliyor? bu nedir yaa..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Paşa Cevabımı Genel Olarak Yazıyorum üzerine alınma
    124cc 10 Hp 4300tl lik motor Nirde 169cc 15.10HP 2843tl lik motor nirde He daha bunun sağlamlığını bilmiyoruz dersen ozaman
    Aha sana mondial Mr vultre 169cc 14.7 HP hemide 2800 tl Mondial Mh Drift 135cc 13 hp 2800 tl
    Hiç olmadı al sana Salcano wolf YBR ile Motor aksamı aynı fabrika çıkışlıymış Ben demiyor bizzat kullanıcıları ve Bazı ybr kullanıcıları diyor oda 124cc 11 hp 2600tl
    Dersen ki yok Öyle bişey Ama Adem80 Duymasın derim Sağlamlığınada diyecek yok
    Şimdi Para sıkıntın varsa yada az bir performans istiyorsan düşük bütçe ile Gidip ybr nasıl alcan
    2005 Model ybr ye yada 2006 model cbf ye 3.000 Tl vererek mi ?
    Sado

oralet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    q100 fiyatı 1.542 TL. tipini beğenmiştim fiyatını görünce de alasım geldi şimdi

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğer titreşimsiz ve üstten egzantrikliyse yazın GT 200R ya da GT 170 sahibiyim inşallah
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paşa 124cc 10 Hp 4300tl lik motor Nirde 169cc 15.10HP 2843tl lik motor nirde He daha bunun sağlamlığını bilmiyoruz dersen ozaman
    Aha sana mondial Mr vultre 169cc 14.7 HP hemide 2800 tl Mondial Mh Drift 135cc 13 hp 2800 tl
    Hiç olmadı al sana Salcano wolf YBR ile Motor aksamı aynı fabrika çıkışlıymış Ben demiyor bizzat kullanıcıları ve Bazı ybr kullanıcıları diyor oda 124cc 11 hp 2600tl
    Şimdi Para sıkıntın varsa yada az bir performans istiyorsan düşük bütçe ile Gidip ybr nasıl alcan
    Yazıklarınızı tekrar okuyun benim dediğime geliyorsunuz. 2 bin liralık bütçe ile gidip japon alamazsınız tabiki ama 3- 3,5 verebilen birisi bence daha uzun ömürlü bir motor seçmeli diye düşünüyorum.
    Ayrıca çinli motorlarda yazan bg güçlerini inandırıcı bulmuyorum. 250 mct mondial almıştım 2 bin kmde. 20 bg motor 90dan daha yüksek hızda seyir etmeye izin vermiyordu. 100- 105 dedinmi motordan çıkan ses, o titreşim bide 2 silindirli makine. Herkesin kendi tercihidir, ben önerimi yazıyorum yoksa hiçbir markadan bir çıkarım olamaz. Banada ybr al dediler almadım gittim mondial aldım 15 gün dayanamadım sattım. Her yerinden ayrı ses geliyor.

ekleme: Hitap şeklinizi yeni fark ettim, kimse babanızın oğlu değil yada arkadaşınız değil. Seviyeyi düşürmeyelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım sana bu yeni modellerden bi kanuni iyi gider
    Makyajlı GT250R getirseydi düşünebilirdim

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Yazıklarınızı tekrar okuyun benim dediğime geliyorsunuz. 2 bin liralık bütçe ile gidip japon alamazsınız tabiki ama 3- 3,5 verebilen birisi bence daha uzun ömürlü bir motor seçmeli diye düşünüyorum.
    Ayrıca çinli motorlarda yazan bg güçlerini inandırıcı bulmuyorum. 250 mct mondial almıştım 2 bin kmde. 20 bg motor 90dan daha yüksek hızda seyir etmeye izin vermiyordu. 100- 105 dedinmi motordan çıkan ses, o titreşim bide 2 silindirli makine. Herkesin kendi tercihidir, ben önerimi yazıyorum yoksa hiçbir markadan bir çıkarım olamaz. Banada ybr al dediler almadım gittim mondial aldım 15 gün dayanamadım sattım. Her yerinden ayrı ses geliyor.

ekleme: Hitap şeklinizi yeni fark ettim, kimse babanızın oğlu değil yada arkadaşınız değil. Seviyeyi düşürmeyelim.
    Güç olayı Şu şekilde aslında Kg başına düşen beygirle alakası var Hızın Bunda Torkda Büyük etken tabiki
    Misal Aktarma organları aynı fakat depo teker vs başka özellikleri farklı 2 Motor
    Birisi 125 Kilo 10 HP motor Diğeri 160 Kg 13 Hp motor olsun Bunların hızları neredeyse aynı olur Son hızda belki az bir farklılık göstere bilir
    Dediğin MTC de Cruiser Tarzı bir motor yapı itibari ile Hız için değil ve ağır bir motor Zaten bide Has çinli olunca Kötü bir İntiba Oluşturmuş
    Her Çinli aynı değil Çinli var Has çinli var
    Ama şuda var 1000cc Bir SS Motorların 299+ km Hız yapmışken Gold Wing 1832 cc de 200 KMH Yapıyor Buda Neden Hem beygiri düşük hemde Ağır tarzı farklı Bu büyük etken
    Sado

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sen bize 1300tl daha ver ybr alalım. Ayrıca herkesin zevki farklı herkes tek tip olup ybr ve cbf almak zorunda değil. Son 2-3 senede çin malları kalite anlamında baya yol kat etti o 3 bin lira gibi dediğiniz sınıftaki çinli motorların hepsi taş gibi motorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ST 125-170 modellerini çok beğendim.

Hem ucuz hemde bence yakışıklılar.

Drift,Wolf arasında giderken şu 2'sinden birini alabilirim.

Hem tip,hem de performans var. (verilere göre)

Acaba balansör falan var mı,titreşim ne alemde bu modellerde ?
    Hem balansör var hem üstten egzantrikli. Yeni modeller arasında breton s100 hariç hiç titreşimli motor yok. Titreşimi sıfır mı az bişey mi deneyip görülür ama titreşim olmaması için gerekli donanımları mevcut hepsinin.
    makseli bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Caponlar belki aldığı haksız paraların bi kısmını indirim yaparak telafi ederler.İster istemez insanlar bunlara yönelecek çünkü.Fiyat farkı çok.Mondialden bile ucuz.Bendemi kazıklandım ne
    scorpions_59 bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çinliiiiii hepsi çinliii Ööö kaka tüüü.

125 cc makine 4300 TL neredee, cs125 modeli 2500 TL neredee, S170T: 2888 TL nerede.
    YBR de çinde üretiliyor, önemli olan nerede üretildiği değil. Motorun kalitesi ve ömrü, yukarıda arkadaşlara yazdıklarım aynen sizin içinde geçerli. Çinli markalar f/p oranı yüksek motor yapsın ilk ben satın alırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Pardon beyler ben bi hata ettim ybr önerdim En iyisi kanuni , kanuniye devam

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Vallahi Bu Sene babam Sağolsun Mh drift aldım Kaporamı yaktı aldırtmadı Bu ay içinde araba alıyorum bende Yaza doğru İnat ettim Gene motor almayı düşünüyorum
    Eğer bu GT 170 bir arızası yoksa Yakıt durumu iyi Kalitesinede diyecek yoksa Mh Yerine bunu düşüne bilirim Fena durmuyor meret
    Sado

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    YBR de çinde üretiliyor, önemli olan nerede üretildiği değil. Motorun kalitesi ve ömrü, yukarıda arkadaşlara yazdıklarım aynen sizin içinde geçerli. Çinli markalar f/p oranı yüksek motor yapsın ilk ben satın alırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Pardon beyler ben bi hata ettim ybr önerdim En iyisi kanuni , kanuniye devam

"çin mallarına 3 bin gibi rakamlar verilmesini doğru bulmuyorum", "ybr de çinde üretiliyor" ve "Çinli markalar f/p oranı yüksek motor yapsın ilk ben alırım" dediniz.

3000 gibi paralar siz vermeyin ben vermeyim, kim versin ?

nereden bilinecek o zaman f/p oranı yüksek makine ?

iyice söylediklerinizle çelişmeye başlamadan vazgeçin.

artık herkes yeni gelen bilinmeyen makineler hakkında atıp tutmaktan vazgeçsin.

nebula

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    [QUOTE=hisvarlar;2893738]YBR de çinde üretiliyor, önemli olan nerede üretildiği değil. Motorun kalitesi ve ömrü, yukarıda arkadaşlara yazdıklarım aynen sizin içinde geçerli. Çinli markalar f/p oranı yüksek motor yapsın ilk ben satın alırım.[COLOR="Silver"]

Tabi kullanıcı faktörünüde unutma.Ben ne adamlar gördüm ne f/p oranı dinliyo ne kalite.Çin mallarının çoğunu da pert eden bu gibi adamlar.6 yıl kullandım ve sattım, şu anki motorum da mondial.Ama şuda bir gerçek çinli denen motosikletlerin çoğu belli bi kaliteye ulaşmış durumda.Bunda darılmaca gücenmece yok arkadaşlar,kızacak bişey de yok.Kullanmadan da bilinmez tabi.Sonuçta küçük CC motorlar,küçük para olmalı...

pompei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APRILLA ATR-7011
    herkes ybr alsın fiyatı 6 bin olsun bilakis böyle alternatifleri değerlendirecez ki gelişme sağlasın ybr fiyatı artmasına değil düşmesine sebep olsun.

Motor güçleri çin içinde, japon içinde diğer üretimler için de aynı standarttır. Ancak tekerlek çapı, motor tipi gibi parametrelere göre güç ve hız performansı farklı olabilir. Resimlerde görüldüğü kadar motorlar üsten eksantrikli. Bence facebookta takipçileri olanlar adamlara bir sorup cevap alsın. Titreşim nasıl? Balansör var mı? bizi de bilgilendirsinler. Ben bu modellerin motor performansını beğendim ama özellikle leopard güzel. Detaylarını umarım Kanuni veririr. Motor çok şık.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "çin mallarına 3 bin gibi rakamlar verilmesini doğru bulmuyorum", "ybr de çinde üretiliyor" ve "Çinli markalar f/p oranı yüksek motor yapsın ilk ben alırım" dediniz.

3000 gibi paralar siz vermeyin ben vermeyim, kim versin ?

nereden bilinecek o zaman f/p oranı yüksek makine ?

iyice söylediklerinizle çelişmeye başlamadan vazgeçin.

artık herkes yeni gelen bilinmeyen makineler hakkında atıp tutmaktan vazgeçsin.

nebula
    Ben söylediklerimin hala arkasındayım ancak bu başlık altında söylemekten vazgeçtiğim için devam ettirmiyorum. Çin malları derken çinli markaları kast ettiğimi anlayamayacak seviyede olan kimse olduğunu düşünmüyorum. Sadece bir öneride bulundum ancak herkesin kendi tercihidir kimseye zorla para verdirtmiyorlar. Kendi adıma konuşursam riske atacak, yeni marka ve modelleri deneyecek kadar zengin değilim. Bilinen, belli bir kaliteye gelmiş motorları tercih etmekteyim. Japonun meraklısı değilim, öyle olsam gt250r yerine cbr alırım. Dikkat edersenizde yeni gelen motorlar içinde en ufak yorumum olmamıştır, iyi yada kötü. Sadece kendini kanıtlamış bir marka model önerdim. Bundan sonrası size kalmış, burda böyle ufak şeyler için birbirimizi kırmayalım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem balansör var hem üstten egzantrikli. Yeni modeller arasında breton s100 hariç hiç titreşimli motor yok. Titreşimi sıfır mı az bişey mi deneyip görülür ama titreşim olmaması için gerekli donanımları mevcut hepsinin.
    Sağolasın Mengü.

Bence denenmeye değer motosikletler gibi.

Mondial karşı atağa geçer mi bekleyelim görelim

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paşa Cevabımı Genel Olarak Yazıyorum üzerine alınma
    124cc 10 Hp 4300tl lik motor Nirde 169cc 15.10HP 2843tl lik motor nirde He daha bunun sağlamlığını bilmiyoruz dersen ozaman
    tamam ben bişey duymadım 2600 tl ye değecek tek motor salcano wolf tur 125 cc de.

Kanuninin yeni model fiyatları gayet uygun bence. Titreşim yoksa, veya az ise, yakıt fazla yakmıyosa alınabilir modeller getirmiş. İnşallah fazla kötü çıkmazlar. Mesela racer kalitesinde ise (granaj, paslanma, işçilik, malzeme kalitesi vs) o zaman iş kötü.

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)