Kısa ve öz Yardıma ihtiyacım var . Sizler ne önerirsiniz ??
Reklamlar
-
Reklamlar
-
virago listendeyse eğer regali falan salla
-
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
-
Sevgili Kardeşim,
Virago çok hoş bir motor ama hepsi çok yaşlılar ,astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Regal konusunda hiçbir fikrim yok tanımadığım bir motor hakkında konuşmam doğru olmaz.
Hyosung GV250 (veya yeni ST Kanuni GV250) ler oldukça keyifli motorlar elindeki bütçe ile çok temiz bir tanesine sahip olabilirsin.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
hyosung'un tipini yakışıklı bulmadığımdan düşünmüyorum fakat viragonun yaşı tedirgin ediyor aslında
Regal hakkında da çin malı diyenler var işe yaramaz sadece görüntü var diyenler var aklım karıştı hazır sezon bitmişken belki ucuza düşürürüm diye almaya karar verdim
GAME OVER TRY AGAIN
-
ben raptor kullanıcısıyım...bence taş gibi motor...parça derdi olmaz...uygun fiyatlı...2el piyasasıda var...bi japon değil ama ben zamanında çok motor
baktım...çoğu haşadı çıkmış yada çıkmak üzere olan motorlar...ha motorlara bakarsan çokallı pullu ama km ler en az hırpalanmışı 80 küsür binde buldum...
al bi raptor tarzı var sağlamda kafan rahat olur...
-
Viragonun sesini duyarsan regale bir daha bakmazsın. Temiz denk getirirsen kesinlikle virago derim.
-
aslında tarz bakımından regal raptor dd250-e-10 diyorum ben ama yakıtı servis ağı yedek parçası ne durumdadır acaba ??
GAME OVER TRY AGAIN
-
elegance45 adlı üyeden alıntı
aslında tarz bakımından regal raptor dd250-e-10 diyorum ben ama yakıtı servis ağı yedek parçası ne durumdadır acaba ??
temiz bulabileceğini düşünüyosan kesinlikle virago al ama yok alamam diyosan illaki şık bi görüntü olsun diyosan http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07269937/detay güzel bi alternatif... en azından genç motor 1 yaşında
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
-
14 Aralık 2012, 17:43
Gerçekten virago nin temizini bulmaya çalış. Çok hoş motor.
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
-
14 Aralık 2012, 17:45
-
14 Aralık 2012, 18:06
Butceni biraz daha zorlarsan GV 250 degilde, GV 650 lere bakmani oneririm. Cok guzel makinalardir, zira benim gozumde onlarda Bende Regal falan hic alma derim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96913754/detay Hyosung lar gercekten kaliteli ve omur boyu binilebilcek motorlardir. GV250 motor olarak cok iyi fakat tip dersen klasik yani. Ve boyun biraz uzunsa, ayakta kasma yapiyor. Ama GV650 de boyle bir sorun yok, o bir sport cruiser.. Eski bir japona, yeni bir Guney Koreliyi tercih ederim ben olsam.
-
14 Aralık 2012, 18:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94052225/detay
satanı tanımam etmem ama motoru diri görünüyor.. bütcenin üzerine %10 daha koyup istediğin viragoyu alabilirsin.. Regal Raptor tel maşa gibi geliyor bana biraz ama hiç kullanmadım bilemem..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
14 Aralık 2012, 20:17
GAME OVER TRY AGAIN
-
14 Aralık 2012, 20:23
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Bu motor bizim üniversiteden bir öğrencinin. Veterinerlik fakültesinin önünde görüyorum. Gördüğüm kadarı ile motoru incitmeden kullanıyor. Ancak bu motor alınacaksa arka lastik istiyor fakat çok tatlı bir sesi var.
-
14 Aralık 2012, 20:26
elegance45 adlı üyeden alıntı
yorumunuz için çok teşekkürler öncelikle
Boyum 1.82
aslında spora da kaçıyor biraz gv650 ama sevmediğim yanı egzozu oda halledilir sıkıntı değil
güzel bi fikir verdiniz araştırıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
Güzel görünüyor
şu motorlara oldum olası hastayım da yılları beni korkutuyor bi kullanıcısı çıkıp yorum yapsa keşke
virago kullanıcısı mı arıyorsunuz şimdi siz???
ahada geldim..
elinizden biraz iş gelmiyorsa,pratik zeka değilseniz,arızalan bişeyin yerine başka ama aynı işi gören bişeyi uyduramıyorsanız,yani tamirci eline muhtaç iseniz viragodan uzak durun..
ama ben gidip ta eskişehirden aldım,binerek istanbula geldim.kullanıp sattım..dediklerim haricinde motordur,harbidir,daha ne diyeyim??
paylaştığım konularda virago ile ilgili olanları bulup inceleyebilirsiniz...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
14 Aralık 2012, 20:36
yani açıkçası motorun sesinden çalışmasından arıza olup olmadığını doğru çalıştığını anlayacak kadar pro değilim bilgim yok
bide en500 ler vardı onlar nasıldır
GAME OVER TRY AGAIN
-
14 Aralık 2012, 20:43
onu demedim ben...
misal..
benim motorun kontağı arızalıydı..
anahtar çıkıyor ve düşme riski vardı..
sen olsan ne yapardın??
cevabına göre ben yaptığım çözümü yazacağım
-
14 Aralık 2012, 20:50
anahtar düşüyorsa kontak yuvada bişey vardır deyip yenisini takardım olmadı param yoksa anahtarı bağlardım iple sallanırdı düşmezdi :D
GAME OVER TRY AGAIN
-
14 Aralık 2012, 23:02
kontağın yenisinin fiyatını ve neredeyse bulamayacağını öğrendiğinde ipi kalınından yada zincir seçeceğinden eminim..
ama ben kontağı çıkardım..250 civarı fiyat almıştım o da çıkma..parçacımdan köylü modeli denilen cg tipi motorların kontağını aldım.5 tl.ikide anahtarı var üstünde
eski kontağı tornaya bağlayıp içini yeni kontağın çapında tornaladım ve yenisini cuuuk diye oturttum...ne işlev farkı vardı, ne görüntü ne de söylemesem anlayabilen..sadece tek anahtar 2 anahtar olmuştu..
işte bu misal gibi pratik zeka olarak bişeyler yapabilirsen viragonun ölüsü bile bahsettiğiniz diğerlerini gömer mezara...
ama tamirci eline mahkum biri isen ...
vaktinden önce gidersin mazallah....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)