El Yapımı Kask Mohawk
Yorumlarınızı bekliyorum Yapımı Çok Kolay Bir Adet Fırca Ve Alimunyum Plaka Sıcak silikon + Çift Taraflı Bant
El Yapımı Kask Mohawk
Yorumlarınızı bekliyorum Yapımı Çok Kolay Bir Adet Fırca Ve Alimunyum Plaka Sıcak silikon + Çift Taraflı Bant
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
İlginç olmuş Felon'da da böyle bi kask vardı sanki kapıştırın kaskları
Çanakkale Aşığı..
Eline sağlık ama rengi biraz kötü olmuş sanki.
Renk Çalısmalarım Devam ediyor Elimdeki Malzeme Buydu ilk bunu denedik bakalim ilerleyen zamanlarda farklı renklerinide yapıcam
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Evet rengi biraz kötü olmuş şöyle daha değişik renkte bi fırça alırsan yada daha gösterişli renk fırça daha iyi ve gösterişli olur ama bu hali ile bile güzel
Sado
tayfun güzel olmuş kardeşim facedede gördüm şaşırdım :D o kaska siyah fırça iyi gider devamını beklıyoruz :D
Güzel fikir hem motosikleti yikarken de firca arama derdin olmaz :p
Eline saglik.
Bari tel fırça kullansaydın.....
Yaratıcı fikir olmuş.. )
Bir de hortum koysaymışın yanına süper olurmuş..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim kask gri ve siyah tonlarinda, siyah firca bulabilirmiyim acaba?
Çok kötü olmuş bence. Çok uzun ve kalın. Biraz inceltip, tüyleri de kısaltırsanız güzel olabilir. Daha kibar olur. Ya da 50 lira verip orjinalini almak lazım.
Bildiğin fırça bu. Biraz daha ince olması gerekli. Çok kaba şu haliyle.
yapma bunu onu kafana takıp dolaşacakmısın cidden ?
bunu nasıl yaptınız işlemleri de anlatsanıza. önce çift taraflı bant üzerine silikon galiba. silikonun üzerine de fırça mı nasıl oldu bu? bide o fırça ne fırçası
bence cok kotu gozukuyo 500mtden sekıl durur ama yakında bakılırsa bıldıgımız yıkama fırcası oldugu acayıp bellı oluyo :D ben begenmedım valla
Think Nothing! Just Twist The Wrist
eliboş gönlü hoş diye bi söz vardır
özgün bi çalışma olmuş tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)