forumda yardım edecek biri yokmu?
Reklamlar
-
beyler iyi akşamlar bu yaz 16 yaşında hyosung gt250r almayı düşünüyorum racing motorlarının eğitimi için sizce sorun çıkarmı ilerde hyosungta hedefim 20.000 km den sonra honda cbr 600rr almayı düşünoyrum sorun çıkarmı sizce yardımcı olurmusunuz önceden mo0tor haakkında tecrübem var vitesli konusundada ama hem hyosung mali açıdan hemde eğitim açısından iyi bir motor ailemin hem cbr 125 e hemde cbr 250 ra ayrı ayrı vercek çok parası yok kendim çalışıp alıyorum bu konuda tecrübeli insanlar yardımcı olursa sevinirim
Reklamlar
-
Niye ayrı ayrı alıyon cbr leri
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Niye ayrı ayrı alıyon cbr leri
haklı
-
Anlamadığım acil olan ne ? Motoru yazın alacaksın, sakin.
-
yaza ehliyet yetişmeyecekse alma. Bu ne hız?
-
adem80 adlı üyeden alıntı
yaza ehliyet yetişmeyecekse alma. Bu ne hız?
abi ne ehliyet yetişmesinden bahsediyosun :D adam yaza 16 olucam demiş o da 16 ya girecek herhalde yani şu an 15 yaşında bi kardeşimiz muhtemelen. Gözü çok yüksekte bi kardeşimiz ayrıca ehliyet yaşı 17'i doldurup 18'inde girdiğinde maalesef kardeşim bekleyeceksin
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
-
rotweiller adlı üyeden alıntı
beyler iyi akşamlar bu yaz 16 yaşında hyosung gt250r almayı düşünüyorum racing motorlarının eğitimi için sizce sorun çıkarmı ilerde hyosungta hedefim 20.000 km den sonra honda cbr 600rr almayı düşünoyrum sorun çıkarmı sizce
yardımcı olurmusunuz önceden mo0tor haakkında tecrübem var vitesli konusundada ama hem hyosung mali açıdan hemde eğitim açısından iyi bir motor ailemin hem cbr 125 e hemde cbr 250 ra ayrı ayrı vercek çok parası yok kendim çalışıp alıyorum bu konuda tecrübeli insanlar yardımcı olursa sevinirim
Km ile motor cc yukseltme anlayisina cok karsiyim ! Yani 20 bin km yapinca Hayabusa da binebilecek bi zihniyet oluyor bu durumda . Sonrada gazetelerden okuyoruz kotu haberleri. Km takili kalmaktansa biraz senelere , yasa onem vererek motor secimi yapsak
-
-
Hem ailemin çok parası yok diyon, hemide gt250R a ve CBR600 e niyetleniyon....
İyiki yok haa...
Bizz ölmüşüz o zaman...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
12 Aralık 2012, 22:00
-
12 Aralık 2012, 22:03
Nerelisin?? İsmin ne ?? Gerçekten eğitimini alıp kaskını montunu dizliğini takım taklavatını tamamlayıpta mı bineceksin yoksa alır almaz daha o yaşta öyle bi makinenin üstüne binip sağa sola havamı atacaksın??
-
12 Aralık 2012, 22:05
bütçe sıkıntın varsa, ve tarzını racing olarak belirlediysen cbr125 alabilirsin.. baçlangıç için birebir...
hyo yu önermem, sahipleride kusura bakmasın.. acemilik atılıpta ,özellikle ikinci el alınacak motor hiç değil..
ayrıca tarzını şimdiden belirlemen çok güzel, bu yolda devam et..
nice insanlar var 20 yıl motor sürmüş tarzı yok..
-
12 Aralık 2012, 22:41
MT YÖNETİMİNE:
artık lütfen yeni üyelerin konularını onay sonucunda yayıma açın. bu kaçıncı...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
12 Aralık 2012, 22:43
hava atmak için almıyorum hobi için ve sanırım en güzel özelliğim kaskları takmayı ve o motorcu kıyafetlerini giymeyi seviyorum ama lütfen yardımcı olurmusnuz
-
12 Aralık 2012, 22:51
rotweiller adlı üyeden alıntı
hava atmak için almıyorum hobi için ve sanırım en güzel özelliğim kaskları takmayı ve o motorcu kıyafetlerini giymeyi seviyorum ama lütfen yardımcı olurmusnuz
Tamam kardeşim ismin nedir nerelisin bunları söyle konuşup muhabbet edelim nedir ne öğrenmek istiyorsun bilgilrim dahilinde yardımcı olurum.
-
12 Aralık 2012, 23:53
Aynı içerikli iki konu birleştirilmiştir...
-
12 Aralık 2012, 23:56
anam ben kaçıyom moderatörler uyanmış
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
13 Aralık 2012, 00:03
Yine Hyosungmu cbr250 mi konusu
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
13 Aralık 2012, 00:03
Önümüzdeki hafta bir başlık daha açar arkadaş...
Yardım edin şu çocuğa yahu
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
13 Aralık 2012, 00:29
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Önümüzdeki hafta bir başlık daha açar arkadaş...
Yardım edin şu çocuğa yahu
millete diyene kadar sen etsene...alsın bir mz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)