Herkese iyi geceler,

Aramızda bu gece İstanbul'da motor süren var mı? bilmiyorum ama, ben saat 22:00 de işten çıktım ve yaklaşık 30 km uzaklıkta ki evime geldim. Hava berbat bir durumda. Fırtına, yağmur, trafik, köprü ama benim için gerçekten çok keyifliydi bu akşam. Baya zamandır icon mevsimlik montumla idare ediyordum. Geçen hafta kışlık alışverişimi yapabildim sonunda. Mont, pantolon ve eldiven. Uzun zamandır ızdırap çekiyormuşum onu anladım.

Birde bugün şeytan dürttü. Dedim ki yeniler kirlenmesin kendime bir yağmurluk alayım. İnternetten bir sürü mağazaya baktıktan sonra, ucuz geldiği için işmonttan alt üst takım aldım 30 TL'ye.

Yemin ediyorum bir ara terledim. Ve gerçekten inanılmaz keyif aldım sürüşten. Vizöre yağmur damlaları vurdukça, öndeki araba arkasına su sıçrattıkça keyif aldım. Bir tek botları hesaba katmamışım, farketmedim ama ayaklarım ıslanmış. Geri kalan her yer kuru. Buna ellerim dahil. Giyindiğim malzeme şöyleydi;
-Rüzgar geçirmez ince teflon yelek
-Kışlık korumalı mont
-15 liralık yağmurluk üstü ince(tavsiye işmont, beden ve kalıp çok güzel korumalı ceketin üstüne çok rahat oluyor)
-termal alt içlik (tavsiye thicibo da 30 küsür lira)
-korumalı kışlık pantolon
-15 liralık yağmurluk altı ince(tavsiye işmont, beden ve kalıp çok güzel korumalı pantolonun üstüne çok rahat oluyor)
-balaklava
-ls2 kask
-kalın yağlı dana deri harley çizme (ama dayanamadı su aldı, yinede 30 km idare etti)

Ayaklar için uzun galoş bulursam bütün sorunu çözmüş olacağım. Herhalde ondan sonra bir kar yağarsa çıkamam, o da gidemeyeceğim den değil, lastikler götürmez halde.

Yeni motorcuyum ama bu yaptığım 10 bin km de motoru dağa bayıra vurduğumu saymazsak, hayatımın en keyifli sürüşüydü bu gece.