1) Motor sürmemi engelleyecek bir sakatlık - hastalık
2) Artık gerçekten benzin alamayacak duruma geldiğim de ( ki yakındır bu gidişle )
Bunların haricinde yaşadığım sürece motordan kopamam benim için bir tutku bir aşk.
1) Motor sürmemi engelleyecek bir sakatlık - hastalık
2) Artık gerçekten benzin alamayacak duruma geldiğim de ( ki yakındır bu gidişle )
Bunların haricinde yaşadığım sürece motordan kopamam benim için bir tutku bir aşk.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
yarin ameliyat gunum. sol ayakta parcali kiriklar ve burkulma var. 1-2 ay neyse gecse de kavussam diyorum artik kara sevdama)) olum ayirir bizi ancak.
1 ay önce CBR250R ' ımı satıp Citroen SAXO VTS 2 marka otomobil satın aldım. Ama motorsikletin tadını alamadım. Sanırım gelecek kışa doğru artık 600cc ile takaslayacağım arabamı
genel olarak sakatlık - benzin - ölüm(Allah göstermesin) gibi sebeplerden ayrılıyorsunuz motorlarınızdan anladığım kadarıyla ... Büyük aşk
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Kendi hatamdan Kaza yaparsam ve bana değil artçıma bişey olursa bırakırım.
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Üniversiteye başladığımdan ve profesyonel olarak bisiklete başladıktan sonra yaklaşık 4 aydır elimin altındaki motosikleti kullanmıyorum. Garip bir duygu bisiklet beni benden aldı diyebilirim. Şuan cbr 125 i satıp daha iyi bir kadro alma planım var.
Motosikleti satın bisiklete başlayın
Bıraktım zaten. Daha doğrusu başlamadan bıraktım. Vergiler falan derken 125 cc motosikleti bile alamıyoruz, resmen saçmalık.
allah rahmet eyleyince
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Honda S2000 im olursa hemen bırakırım :D tabi beraberinde sigorta,muayene,bandrol,kasko,bakım ve benzin paralarını rahatça ödeyecek param da olmalı :D aksi takdirde FOREVER motosiklett :D :D
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)