Güvenli sürüş eğitimi alabileceğim izmirde olan yerler.
Reklamlar
-
14 Aralık 2012, 02:42
kobalamin adlı üyeden alıntı
benim yazdıklarım sadece kişisel fikrimdir..eğitmen gibi bir sıfatım olmadığından kati şartla kabul edilebilir demek değildir.eğer resmi olarak bir sıfatın varsa tabi ki konu hakkındaki görüşlerine saygı duyarım..
Sevgili Kardeşim,
Bir kişinin fikirlerine saygı duymak için resmi sıfatına bakıyorsan ciddi anlamda hata yapıyorsun demektir. Beni tanımayı istiyorsan forumda açtığım başlıklara bir göz atıver bazılarında aradığın cevabı fazlasıyla bulacaksın.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
14 Aralık 2012, 18:23
Günsal adlı üyeden alıntı
Merhaba abilerim,arkadaşlarım ve kardeşlerim izmir karşıyaka'da yaşıyorum.Bugün babamla konuştuk ve en doğrusunun ehliyet yaşım gelmeden önce güvenli sürüş eğitimleri almam mağlum forumda okuduklarım kadarı ile ehliyet kursları ayrıntılı bir şekilde eğitim vermiyor.Geçtiğimiz yıl 10-15 kez bir abimin asya 150t 19a motorsikletini kullandım(tarafiğe çıkmadım kapalı alanda bütün korumalarım ile öğrenmeye çalıştım).250 cc bir motorsikletle başlamak istiyorum teorik olarak kullanımını bilsem de manuel vitesli motorsikletlerle hiç bir pratik deneyimim yok.Soruma geçelim izmir(olursa karşıyaka'da) 16 yaşındayım tekrar belirteyim güvenli sürüş eğitimi alabileceğim bir yer var mı ? Not:Kendi motorsikletim yok.Hepinize saygılar ve sevgiler genç kardeşiniz
Günsal kardeşim Karşıyaka, Alaybeyde Motoroom isminde bir yer var orada Çağatay Muharrem Hoca var. Bende Çağatay Hocadan ders aldım ve çok faydasını gördüm. Hocanın kendisine ait Yamaha YBR125 motoru var eğitimi onunla veriyor. Sende git konuş eminimki faydalı olacaktır.
-
14 Aralık 2012, 19:42
Arıcan adlı üyeden alıntı
Günsal kardeşim Karşıyaka, Alaybeyde Motoroom isminde bir yer var orada Çağatay Muharrem Hoca var. Bende Çağatay Hocadan ders aldım ve çok faydasını gördüm. Hocanın kendisine ait Yamaha YBR125 motoru var eğitimi onunla veriyor. Sende git konuş eminimki faydalı olacaktır.
Yaş sorunu var mı ?
-
15 Aralık 2012, 04:14
1.kolonun yanında , koltukların sağdan en başındayım
varım aynen o karede..o polis ne gıcık etmişti beni ya anlatamam..28inde turgutlu'da olacak aynı eğitim..buraya bekleriz..
.
işallah hatta bir kaç arkadaşla birlikte gelmeye çalışırım. 28 inde nöbet durumum musait, Allahtan bir mani çıkmazsa oradayım.
-
15 Aralık 2012, 23:37
Günsal adlı üyeden alıntı
Yaş sorunu var mı ?
Yaş sorunu olacağını zannetmiyorum.
-
28 Aralık 2012, 04:10
28inde turgutlu'da olacak aynı eğitim..
dostum sunum Turgutlunun neresinde ve saat kaçta olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)