Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Güvenli sürüş eğitimi alabileceğim izmirde olan yerler.

REKLAM ALANI
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı kobalamin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim yazdıklarım sadece kişisel fikrimdir..eğitmen gibi bir sıfatım olmadığından kati şartla kabul edilebilir demek değildir.eğer resmi olarak bir sıfatın varsa tabi ki konu hakkındaki görüşlerine saygı duyarım..
    Sevgili Kardeşim,

Bir kişinin fikirlerine saygı duymak için resmi sıfatına bakıyorsan ciddi anlamda hata yapıyorsun demektir. Beni tanımayı istiyorsan forumda açtığım başlıklara bir göz atıver bazılarında aradığın cevabı fazlasıyla bulacaksın.

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arıcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı Günsal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba abilerim,arkadaşlarım ve kardeşlerim izmir karşıyaka'da yaşıyorum.Bugün babamla konuştuk ve en doğrusunun ehliyet yaşım gelmeden önce güvenli sürüş eğitimleri almam mağlum forumda okuduklarım kadarı ile ehliyet kursları ayrıntılı bir şekilde eğitim vermiyor.Geçtiğimiz yıl 10-15 kez bir abimin asya 150t 19a motorsikletini kullandım(tarafiğe çıkmadım kapalı alanda bütün korumalarım ile öğrenmeye çalıştım).250 cc bir motorsikletle başlamak istiyorum teorik olarak kullanımını bilsem de manuel vitesli motorsikletlerle hiç bir pratik deneyimim yok.Soruma geçelim izmir(olursa karşıyaka'da) 16 yaşındayım tekrar belirteyim güvenli sürüş eğitimi alabileceğim bir yer var mı ? Not:Kendi motorsikletim yok.Hepinize saygılar ve sevgiler genç kardeşiniz
    Günsal kardeşim Karşıyaka, Alaybeyde Motoroom isminde bir yer var orada Çağatay Muharrem Hoca var. Bende Çağatay Hocadan ders aldım ve çok faydasını gördüm. Hocanın kendisine ait Yamaha YBR125 motoru var eğitimi onunla veriyor. Sende git konuş eminimki faydalı olacaktır.

Motosikleti
    Şuan yok
    Alıntı Arıcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günsal kardeşim Karşıyaka, Alaybeyde Motoroom isminde bir yer var orada Çağatay Muharrem Hoca var. Bende Çağatay Hocadan ders aldım ve çok faydasını gördüm. Hocanın kendisine ait Yamaha YBR125 motoru var eğitimi onunla veriyor. Sende git konuş eminimki faydalı olacaktır.
    Yaş sorunu var mı ?

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    1.kolonun yanında , koltukların sağdan en başındayım varım aynen o karede..o polis ne gıcık etmişti beni ya anlatamam..28inde turgutlu'da olacak aynı eğitim..buraya bekleriz..

.
    işallah hatta bir kaç arkadaşla birlikte gelmeye çalışırım. 28 inde nöbet durumum musait, Allahtan bir mani çıkmazsa oradayım.

Arıcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı Günsal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaş sorunu var mı ?
    Yaş sorunu olacağını zannetmiyorum.

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    28inde turgutlu'da olacak aynı eğitim..
    dostum sunum Turgutlunun neresinde ve saat kaçta olacak.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)