Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İkinci kask için öneri (Kız arkadaşım için)

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda PCX
    Merhaba Motosikletçiler Bir süre önce honda pcx aldım birlikte ixs nin bir 4 mevsim montunu ve lazer granville kaskını aldım ve bazı geri kalan ekipmanları. Şimdi kız arkadaşım içinde bir kask almayı düşünüyorum. Bu sefer internetten sipariş edicem ve bu konuda hangi siteleri kullanmam daha avantajlı ve hangi kask daha uygundur size sorayım dedim. Motoru ve ekipmanları İstoç Anes Motor'dan aldım ve oranın internet sitesindende sipariş vermeye güveniyorum fakat bedeni olmadı diyelim değişim yapılıyormu onu bilmiyorum. Değişim yapıldığını bildiğiniz siteler hangileridir ?

Marka model olarak, IXS'nin sharp testte adı yok o yüzden güvenli mi değilmi karar veremedim. LS2 olabilir diye düşünüyorum ama modelleri nasıldır filan onları da bilmiyorum tabi. Nox nasıldır birde. Bütçem 150 taş çatlasın 200tl. Ama bu fiyata en güvenlisini almak istiyorum sonuçta sevdiğimin canı şakaya gelmez..Kask ve site tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Bu fiyata daha iyisi olmaz sanırım

http://www.motosuperstore.net/AGV-LO...I,PR-1494.html

Ben geçen ay şundan aldım

http://www.rialli.com/urunler/motors...de-kask-beyaz/

Aslında gönlümde AGV vardı fakat kendinden güneş gözlüğü yok diye LS2 tercih ettim.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Anesin sitesinden veya feyizoglundan alabilirsin guvenlidirler, ls2 parca temini bakimindan ixs den daha yaygin. Camlari ucuzdur, cene acilirlari 2012 de hissedilir derecede hafifledi, ben anesten lazer aldim full face anti fog lu imkan meselesi bu is

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erkekte tamam da kadında biraz dertli bu iş.
    Öncelikle beden bulma problemi olabiliyor.
    Kafaya uygunluğu , rahatlık da diğer bir konu.
    Madem Istanbuldasınız, gidin kız arkadaşınızla kafasına tam uygun bir kask bakın.
    Bulduğunuzda internetten sipariş verebilirsiniz.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

yaşar35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco xcıtıng 500

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevdiğinin canını düşünüyorsun madem. Alabileceğiniz en pahalı kaskı alın. Sen 200 çıkabiliyorsan kız arkadaşında 200 çıksın. 400-500 liraya fiber kask almaya bakın. Termoplastik olmamasına dikkat et. Renk vs hiç önemli değil. Önemli olan kişiyi koruması. Mümkünse beyaz kask al. Arkanda oturduğu için beyaz çok dikkat çekiyor ve sürücüler daha çabuk fark ediyorlar. LS2 vs kasklara bulaşma. Konforsuz kasklar çünkü. Yıldız olayına da takılma. ARAI'nin kaskları 3 yıldız falan alıyor şaka gibi. Tam kapalı kask olmasına özen göster, amaç güvenlik, rahatlık değil. Güvenli sürüşler..

http://www.uzmantv.com/motorcunun-kaski-nasil-olmali
    skyytr bunu beğendi.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    @Reşit'e katılıyorum bütçeni zorla en az seninki kadar hatta daha kaliteli kask al mümkünse ls2 gdr tarzı kasklardan uzak dur bende ls2 kullanıyorum 2.yılında tüm süngerleri falan soyuldu sağı solu yamuldu tavsiye etmem güven vermiyor ki ls2 ler içinde en pahalı olanlardan biriydi.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Bencede artci kim olursa olsun bizim bas tacimizdir ve en kaliteli koruma malzemesini hakeder. Ls2 kaskim vardi esimde AGV , simdi schubert kaskim var esime Arai alicagim

kurtulmak istiyorsan ls2 al
    forza46 bunu beğendi.

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Reşit'e katılıyorum bütçeni zorla en az seninki kadar hatta daha kaliteli kask al mümkünse ls2 gdr tarzı kasklardan uzak dur bende ls2 kullanıyorum 2.yılında tüm süngerleri falan soyuldu sağı solu yamuldu tavsiye etmem güven vermiyor ki ls2 ler içinde en pahalı olanlardan biriydi.
    Bir kaskin kullanim omru nedir ?

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Alıntı KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir kaskin kullanim omru nedir ?
    Bilmiyorum nedir ?

Ek bilgi Ls2 toplamda 100 kere kullanmışımdır en fazla,iş nedeniyle genelde şehir dışındayım.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Motosikleti
    Honda PCX
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erkekte tamam da kadında biraz dertli bu iş.
    Öncelikle beden bulma problemi olabiliyor.
    Kafaya uygunluğu , rahatlık da diğer bir konu.
    Madem Istanbuldasınız, gidin kız arkadaşınızla kafasına tam uygun bir kask bakın.
    Bulduğunuzda internetten sipariş verebilirsiniz.
    İl olarak bandırmadayız. Burda üniversitede okuyorum. İstanbula birdahaki birlikte gidişimiz ne zamana denk gelir bilmiyorum o yüzden internetten denemeden sipariş vermem gerekicek. Burada hiç bir moto aksesuar satan yer yok malesef :(

Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevdiğinin canını düşünüyorsun madem. Alabileceğiniz en pahalı kaskı alın. Sen 200 çıkabiliyorsan kız arkadaşında 200 çıksın. 400-500 liraya fiber kask almaya bakın. Termoplastik olmamasına dikkat et. Renk vs hiç önemli değil. Önemli olan kişiyi koruması. Mümkünse beyaz kask al. Arkanda oturduğu için beyaz çok dikkat çekiyor ve sürücüler daha çabuk fark ediyorlar. LS2 vs kasklara bulaşma. Konforsuz kasklar çünkü. Yıldız olayına da takılma. ARAI'nin kaskları 3 yıldız falan alıyor şaka gibi. Tam kapalı kask olmasına özen göster, amaç güvenlik, rahatlık değil. Güvenli sürüşler..

http://www.uzmantv.com/motorcunun-kaski-nasil-olmali
    Bakalım havalar böleyken biraz daha ertelersem zaten bütçe de artar durumu biraz daha toparlarsak daha iyi birşey düşünürüm fakat zorlasam zorlasam 300 350 yi geçemem sanırım. İyi kaskların S bedenleri bazen tek beden kalınca uygun oluyor belki öle birşey bulursam süper olur.

Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler yorumun için aklımın bir köşesine yazdım.
    Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurtulmak istiyorsan ls2 al
    Kurtulmak istesem ne masraf yapayım Ona birşey olmasın kurtulmayayım diye araştırıyorum

Teşekkürler yorumlar için hepinize. Eğer uygun bir kampanya tek kalana filan denk gelirseniz gezerken aklınızda bulunurda buraya link koyarsanız sevinirim. Acelem yok araştırıyorum daha

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)