Honda Dylan Durduk Yere Marş Rublesi Bozar mı ?
Reklamlar
-
Abilerim kardeşlerim hiç yoktan Dylanımın sanırım marş rublesini bozdu. Yanlış bir tabir olabilir ama "vizuuuvv" şeklinde marş dönüyor ama motorda hareket yok. Motor tıkır tıkır çalışıyodu durduk yere bunu neden yapmış olabilir. Birde motordan anlıyorum da hiç marş rublesi değiştirmedim ben alırsam değişebilirmiyim fikirlerinizi bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:50 ----------
Arkadaşlar fikirlerinizi esirgemeyin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5606469/detay/ almam gereken parça bumudur ? Erzincan da havalar güzel motora binebiliyorum. O yüzdende değiştirmek istiyorum.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Reklamlar
-
Kimse cevap vermedi ama. Ben diğer arkadaşlara yardımcı olayım. Burada mı gördüm bilmiyorum ama bir abimiz özet olarak şunu yazmış " motor yan ayaklıkta yattığı zaman motordan rublenin içine sanırım yağ sızıyor. Geçen gün orta sehpada bıraktım sabah tek marşta çalıştı." Bende bunu denedim ve motorum biraz önce tek marşta çalıştı. Değiştirene kadar idare eder beni. Buda aykırı bir bilgi olarak forumda bulunsun
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
-
marş rublesi değişimi düşünülenden çook daha zor bir iştir,
kesınlıkle tavsıye etmem,
işin ehlı kısıler tarafından yapılmalı,
çünki o kadar basıt bır ıslem degıldır,
motorun alternatör (SARGI) kısmında manyeto,,volant,,Mıknatıslı tas isimleri ile tabir edilen parcanın arka kısmında bulunur ve bu volant'ı sökmek için farklı aparatları mevcuttur,
Yani iş zor,
gidebildigi kadar gitsin,
fakat kesınlıkle zamanı geldıgınde bır usta ıle gıderılsın,
kolay gelsın...
bak burada eskıden yaptıgım bır işlem mevcut,
okursan resımlı olarakta gorebılırsın....
http://www.motordelisi.com/forum/mot...ilari-ile.html
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Hocam BUlunduğun ilde Honda Servisi varsa oraya git. Şayet yoksa
Herhangi bir bayiye telefon aç durumu anlat. En iyi onlar çözüm sunarlar sana.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Serkan ve deryali abi cevaplarınız için teşekkür ederim. Burada bir tane iyi usta buldum parçayı ege honda dan isteyeceğim çünkü ne zaman tekrarlayacağı belli değil. Durduk yere olması garip geldi bana sadece.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)