Bodyguard-cB
Öncelkle bir DUCATİ kullanıcısı olarak bir kaç şey söyleyebilirim Yaşım 55 kendimi bildim bileli iki teker aşığıyım ve çok değişik makinalar kullandım sonunda bende sizin gibi iki tekerde son nokta denilen DUCATİ multistrada 1200 2014 model temiz ikinci el aldım 4x4 lük 14 lük demiyeceğim Bu DUCATİ Diğerleri Motosiklet oluyor
7 ay kadar 2014 modelini kullandım Ciddi ciddi işe yarayan 4 modu var her moda geçişte makina başka bir kişiliğe bürünüyor istersen uysal bir şehirli iştersen bir dağlı istersen sakin bir Turring istersen bence isteme
Spot mod var ki ben bir sefer Sport moda geçtim anında geri Turring e geçtim Sport modda resmen bir canavara dönüyor öyle her racede peşine gelemez 2014 modelden çok memnun olduğum için evirip çevirip sizin gibi düşünüp son kuruşuma kadar verip 2015 modelini aldım ve daha başka bir dünyaya girmiş gibi oldum çünki tamamen değişmiş daha gelişmiş Bir makinada ne var değil ne yok denecek duruma gelmiş ve yok yok ha bu arada 2015 Multistrada 1200s modelini aldım.
Gelelim bir motosiklete bu kadar para verilirmi işte burada ihityaç veya tutku devreye giriyor eğer günlük kuryeler gibi kullanacaksan al bir tane Cinli onunla işini gör yokkk bu benim tutkumdur benim için bir aşktır diyorsan hiç kimseye sormana gerek yok al derim zevkler ve renkler değişiklik gösterebilir hiç bir şey yaşamadan tadılmıyor
Masraf konusuna gelecek olursak uysal kullanımda zaten ufak makinaladan daha az tüketiyor limitlerine çıkarsan doğal olarak yakıta ihtiyacı var bunun dışında bakım aralıkları çok uzun 2014 ağır bakımları 24 binde 2015 bakımları 30 bine çıkmış Parça konusuna gelince pek kırılacak bişesi yok kemik gibi Allah göstermesin kaza bela oldumu hepsinde aynı sıkıntı var biraz parça geç gelebilir ihtiyaç duyulan parçaya göre.
Kısaca ben 2014 de tecrübemi edindim 2015 i ise bir ömür kullanmak için sıfır aldım hiç binmesemde izlemek dahi beni çok mutlu ediyor işte bunun adı AŞK oluyor
işin özeti bu.