Arka teker bilya dağıttı burç somun düştü
-
Arkadaşlar bu gün baya okkalı bir çukura düştüm.100 metre gittikden sonra arka merkezden sesler gelmeye başladı,kenara çektim baktım somun burç bilya gitmiş.Jantda boylamasına balans yapacak kadar yamuldu.Tahrik milide yamulmuş gibi daha açıp bakamadım.Lastik 1 saat içinde indi.
Boylamasına yamulan jant düzelirmi,scooter jant fiyatları nedir? Mondial 151 rs arka burç bilya somun fiyatını bilen varmı ben sitesinde bulamadım.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
Reklamlar
-
önceliklegeçmiş olsun..
sitesinde bulamazsanız bili 151 rs tipinde aynı modele sahip bir çok scooterler var..
farklı marka ama parcaları birebir aynı..
tabiri caizse zebil gibi )
bulursunuz yani
-
-
Jant 90 lira civarı, saydığınız diğer parçalar da 30-40 lira tutar. Jantı düzeltmek pek de mümkün değil, hasar büyükse değiştireceksiniz.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.
Jant 80-90 Tl arasında.
Düzelmesi biraz zor,tabi yamukluğa göre değerlendirmek lazım.
Ama en iyisi jantı değiştirmek.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ne güzel çinli minli yuvarlanıp gidiyorduk masrafsız,belediyenin gazabına uğradık.Uğraşacak vaktimde yok biraz uykuya alacaz bakalım ne olacak.Adanadaki arkadaşlarda mersin yolu sunar mısır civarına dikkat etsin.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
rialliye bak en ucuz ordan bulursun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
10 Aralık 2012, 23:03
K_R_A_L adlı üyeden alıntı
Ne güzel çinli minli yuvarlanıp gidiyorduk masrafsız,belediyenin gazabına uğradık.Uğraşacak vaktimde yok biraz uykuya alacaz bakalım ne olacak.Adanadaki arkadaşlarda mersin yolu sunar mısır civarına dikkat etsin.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Adanadaymışsın seyhanda adliye karşısında camgöz motora uğra ucuza kaparsın jant işini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Bide 130/60-13 lastik için iç lastikler var, jant parası bulana kadar onunla idare edebilirsin tabi hasarlı jantla yinede fazla hız yapmamanı tavsiye ederim.
-
10 Aralık 2012, 23:07
O nasıl bir çukurmuş öyle...
Kuyu falan olmasın
Geçmiş olsun...
Sana bişey olmamış ona şükret..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
10 Aralık 2012, 23:32
Daha 4 saat.önce benzer bir çukura girdim. Daha yeni yapılan bir yol hemde. Malatyada zaten doğalgaz dosenmesinden sonra yollar yama üstüne yama oldu. 5 metrede 3 çukura giriyorsunuz. Abartmıyorum vallahi böyle.
Helvacidan belediye başkanı yaparsan böyle olur.
Düşünsene açmaya gittiğin yol kazılmış ve asfalt yer yer çökmüş...
Böyle bi nalet yer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)