Honda'nın satış politikası
Reklamlar
-
Honda'nın nispeten sevdiğim iki modeli var; Shadow (özellikle phantom) ve Transalp. Bu iki motorun da sıfırı Türkiye'de satılmıyor. Bu motorlar neden Türkiye'ye gelmiyor artık bir fikri olan var mı? Satılmayan motorlar olsa neyse de her tarafta gördüğüm motorlar, hadi üretimden kalksa yine neyse ama yurtdışında hemen her yerde var. Merak ettim, bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Reklamlar
-
Ne çaksa müşterisi var Türkiye de.En beterine bile toz kondurmazlar müşterilerinin çoğu.Eğer honda kullanıcısı değilsen herhangi bi şikayetinide iplemez ve Gayet rahat bi firma.Bizde böyle der,ister al ister alma.Ben almama hakkımı kullandım.
-
Bildiğim kadarıyla transalp artık üretilmiyor, onun yerini nc700x aldı. Shadow neden gelmez onu bilmiyorum ama.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Ne çaksa müşterisi var Türkiye de.En beterine bile toz kondurmazlar müşterilerinin çoğu.Eğer honda kullanıcısı değilsen herhangi bi şikayetinide iplemez ve Gayet rahat bi firma.Bizde böyle der,ister al ister alma.Ben almama hakkımı kullandım.
Honda gene var panpa bi kullanıcısı eksik oluverir hiç bi şeyde olmaz Honda isim yaptı bi kere her yerde tutulur bu marka
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Honda gene var panpa
bi kullanıcısı eksik oluverir hiç bi şeyde olmaz
Honda isim yaptı bi kere her yerde tutulur bu marka
Tabiki tutulur,ama ben tutmamBen almadım diye adamlar üretmektende vazgeçmeyecek tabi.Arz talep meselesi.Zamanında fiyat politikasını eleştirmek için başlık açtıydım burda.Bi kaç kişi hariç herkes memnunmuş.Bizede b.k yemek düştü
-
-
Cevap veriyorum;Hiçbiri
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
-
Shadow geleydi iyiydi hakikaten.
-
-
10 Aralık 2012, 14:59
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla transalp artık üretilmiyor, onun yerini nc700x aldı. Shadow neden gelmez onu bilmiyorum ama.
İngiltere'de var mesela sıfır Transalp. NC700x'ten daha şık bir motor bence, ama enteresan, Türkiye'ye iteliyorlar sanki kıyıda köşede kalmış tipsiz modelleri.
http://www.honda.co.uk/motorcycles/a...re/#!/xl700va/
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
10 Aralık 2012, 15:19
lycantrophic adlı üyeden alıntı
DOĞRU tespit
-
10 Aralık 2012, 15:31
Eğer Honda şu ülkeye adam gibi seçenekleri sun sa bu ülkede birçok marka tarihe karışır Japon da olsa Çinli de olda Kore Tayvan da olsa yok olur ama Honda diğer markalara insaf ediyor ve bize cb125e veya fizy getiriyor Allah'a şükür onlar olmasa fanatikler nasıl Honda alacak dimi ama
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
10 Aralık 2012, 15:41
honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni. ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.
-
10 Aralık 2012, 15:48
Şu Varaderonun 250 cc liğini getirse ne güzel olur
-
10 Aralık 2012, 15:51
cool113 adlı üyeden alıntı
honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni.
ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.
Valla ne başlığı altında yazarsan yaz.Honda 1 numara arkadaşımAsla yolda kalmaz,yağ istemez yakıyo zaten,benzin bile koymayabilirsin var yaCiddi diyom bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Şu Varaderonun 250 cc liğini getirse ne güzel olur
Honda kullanıyosan mail at siteye.Cevap Mantıksız olsa bile ilgileniyomuş gibi yapıyolar.Ama kullanmıyosan bulaşma bile.
-
10 Aralık 2012, 15:55
bu kadar ötv kdv'ye satış politikasımı kalır Allah Aşkına ?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
10 Aralık 2012, 15:57
htmetin adlı üyeden alıntı
bu kadar ötv kdv'ye satış politikasımı kalır Allah Aşkına ?
Büyük firma.Arge si var kılı tüyü var.Onuda bizmi söyleyecez.
-
10 Aralık 2012, 15:57
hondanın düşük cc deki düşük vergilere rağmen uyguladığı fiyat ve satış politikası gerçekten acımasız. Ama yüksek cc de durum farklı.
-
10 Aralık 2012, 16:00
pistolpitt adlı üyeden alıntı
hondanın düşük cc deki düşük vergilere rağmen uyguladığı fiyat ve satış politikası gerçekten acımasız. Ama yüksek cc de durum farklı.
Katılıyorum.Küçük ccler değerinin çok üstünde.Anlatmak istediğimiz budur.
-
10 Aralık 2012, 16:26
turkish39 adlı üyeden alıntı
Katılıyorum.Küçük ccler değerinin çok üstünde.Anlatmak istediğimiz budur.
hem değerinin üstünde hemde tipsiz satılmayan modeller ülkemize getiriliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)