Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Honda'nın satış politikası

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Honda'nın nispeten sevdiğim iki modeli var; Shadow (özellikle phantom) ve Transalp. Bu iki motorun da sıfırı Türkiye'de satılmıyor. Bu motorlar neden Türkiye'ye gelmiyor artık bir fikri olan var mı? Satılmayan motorlar olsa neyse de her tarafta gördüğüm motorlar, hadi üretimden kalksa yine neyse ama yurtdışında hemen her yerde var. Merak ettim, bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Ne çaksa müşterisi var Türkiye de.En beterine bile toz kondurmazlar müşterilerinin çoğu.Eğer honda kullanıcısı değilsen herhangi bi şikayetinide iplemez ve Gayet rahat bi firma.Bizde böyle der,ister al ister alma.Ben almama hakkımı kullandım.
    cool113 ve serdar37100 bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bildiğim kadarıyla transalp artık üretilmiyor, onun yerini nc700x aldı. Shadow neden gelmez onu bilmiyorum ama.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne çaksa müşterisi var Türkiye de.En beterine bile toz kondurmazlar müşterilerinin çoğu.Eğer honda kullanıcısı değilsen herhangi bi şikayetinide iplemez ve Gayet rahat bi firma.Bizde böyle der,ister al ister alma.Ben almama hakkımı kullandım.
    Honda gene var panpa bi kullanıcısı eksik oluverir hiç bi şeyde olmaz Honda isim yaptı bi kere her yerde tutulur bu marka

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda gene var panpa bi kullanıcısı eksik oluverir hiç bi şeyde olmaz Honda isim yaptı bi kere her yerde tutulur bu marka

Tabiki tutulur,ama ben tutmamBen almadım diye adamlar üretmektende vazgeçmeyecek tabi.Arz talep meselesi.Zamanında fiyat politikasını eleştirmek için başlık açtıydım burda.Bi kaç kişi hariç herkes memnunmuş.Bizede b.k yemek düştü

Motosikleti
    Var
    Tabiki tutulur,ama ben tutmamBen almadım diye adamlar üretmektende vazgeçmeyecek tabi.Arz talep meselesi.Zamanında fiyat politikasını eleştirmek için başlık açtıydım burda.Bi kaç kişi hariç herkes memnunmuş.Bizede b.k yemek düştü
    Marka olarak değilde model olarak kıyaslansa daha iyi olur cbr 250 mi gt 250r mi

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Cevap veriyorum;Hiçbiri
    Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Shadow geleydi iyiydi hakikaten.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hornet'te yok şimdi.
    www.motorumla.net

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarıyla transalp artık üretilmiyor, onun yerini nc700x aldı. Shadow neden gelmez onu bilmiyorum ama.
    İngiltere'de var mesela sıfır Transalp. NC700x'ten daha şık bir motor bence, ama enteresan, Türkiye'ye iteliyorlar sanki kıyıda köşede kalmış tipsiz modelleri.

http://www.honda.co.uk/motorcycles/a...re/#!/xl700va/
    turkish39 bunu beğendi.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İngiltere'de var mesela sıfır Transalp. NC700x'ten daha şık bir motor bence, ama enteresan, Türkiye'ye iteliyorlar sanki kıyıda köşede kalmış tipsiz modelleri.

http://www.honda.co.uk/motorcycles/a...re/#!/xl700va/
    DOĞRU tespit

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Eğer Honda şu ülkeye adam gibi seçenekleri sun sa bu ülkede birçok marka tarihe karışır Japon da olsa Çinli de olda Kore Tayvan da olsa yok olur ama Honda diğer markalara insaf ediyor ve bize cb125e veya fizy getiriyor Allah'a şükür onlar olmasa fanatikler nasıl Honda alacak dimi ama
    lycantrophic bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni. ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.
    turkish39 ve thelast555 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Var
    Şu Varaderonun 250 cc liğini getirse ne güzel olur

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı cool113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda fizy başlığında bu motor berbat diye yazdım bir dövmedikleri kaldı beni. ordaki arkadaşlarada anlatmaya çalıştım. bu berbat motorları satın aldıkça honda kaliteli modelini bize getirmez diye ama arkadaşlar bir türlü anlamadı. honda fizy modelini sadece ülkemizde satıyor ve hiç bir dünya ülkesinde satışta değil. açıkça bizi keriz yerine koyuyor ve ülkemiz insanlarına ne verirse yer tutumu içerisinde. çinli alacağıma bunu alırım deyip durdular. honda o kadar kendinden eminki kışın dahi zam yapan bir firma. bu memleketin kerizi bitmez arkadaş ben bunu anladım. oysa bu berbat motorları kimse almasa ayakları suya erecek ve zorlada olsa istediğimiz modelleri getirmek zorunda kalacaklar. güzel modelleri bekleyen arkadaşlar, çirkin modelleri alanlar yüzünden daha çok uzun bir süre güzel honda modelini bekleyecekler. şu anda taiwan ve kore malları honda modellerine on basar.

Valla ne başlığı altında yazarsan yaz.Honda 1 numara arkadaşımAsla yolda kalmaz,yağ istemez yakıyo zaten,benzin bile koymayabilirsin var yaCiddi diyom bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu Varaderonun 250 cc liğini getirse ne güzel olur

Honda kullanıyosan mail at siteye.Cevap Mantıksız olsa bile ilgileniyomuş gibi yapıyolar.Ama kullanmıyosan bulaşma bile.
    cool113 ve haojin2005 bunu beğendiler.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    bu kadar ötv kdv'ye satış politikasımı kalır Allah Aşkına ?
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kadar ötv kdv'ye satış politikasımı kalır Allah Aşkına ?

Büyük firma.Arge si var kılı tüyü var.Onuda bizmi söyleyecez.

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    hondanın düşük cc deki düşük vergilere rağmen uyguladığı fiyat ve satış politikası gerçekten acımasız. Ama yüksek cc de durum farklı.
    turkish39 bunu beğendi.

Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hondanın düşük cc deki düşük vergilere rağmen uyguladığı fiyat ve satış politikası gerçekten acımasız. Ama yüksek cc de durum farklı.
    Katılıyorum.Küçük ccler değerinin çok üstünde.Anlatmak istediğimiz budur.

Katılıyorum.Küçük ccler değerinin çok üstünde.Anlatmak istediğimiz budur.
    hem değerinin üstünde hemde tipsiz satılmayan modeller ülkemize getiriliyor.

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)