Motosikletinizi Kapıda Nasıl Muhafaza Ediyorsunuz?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Ameliyat falan oldum bayadır giremedim foruma. Bu arada işitme cihazı kullananlar bana özel mesaj atarsa sevinirim.
Asıl konuya gelirsek;
Vallahi motosiklete para yetmiyor diye 1.300 civarı masraf edip aksesuarlarıyla birlikte bisiklet aldım. İyi güzel de motosikletin keyifini vermiyor yahu! Üstelik çalıştığınızda çok zaman kaybı oluyor. Şu an alsam bile kapıya koymaya korkuyorum. Kağıthane'deyim. Sakat yer buralar zaten. Otoparka koyan arkadaşlar var mı? Ne kadar ücret ödüyor? Kapının önüne koyma mecburiyetinde kalan arkadaşlar muhakkak vardır. Siz neler yapıyorsunuz?
Alarm, disk kilidi vb şeyler açıkçası güven vermiyor ama mecburuz.
Bu arada Honda CB 125E düşünüyorum. En ucuzu bu.
Reklamlar
-
işin doğrusu kilit,alarm yada zincir bunlar caydırıcı yöntemler... onu çalmaya gelecek olan vatandaş zaten yanında onları kesmeye ayrıştırmaya yarayacak takımlarla geliyor.. ben kapalı garajda muhafaza ediyorum ama aklım halen motorda.. en güzeli kasko yapmak ama yapan yer çok az ve çok uçuk fiyatlar var...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
işin doğrusu kilit,alarm yada zincir bunlar caydırıcı yöntemler... onu çalmaya gelecek olan vatandaş zaten yanında onları kesmeye ayrıştırmaya yarayacak takımlarla geliyor.. ben kapalı garajda muhafaza ediyorum ama aklım halen motorda.. en güzeli kasko yapmak ama yapan yer çok az ve çok uçuk fiyatlar var...
Evet, kasko firmalarının fahiş fiyatlar verdiğini duymuştum. Duyduğuma göre bir de kapalı alanda çalındığı takdirde kasko uygulanıyormuş. :D
Güvenilir olsun diye polis karakolunun 20 metre yanına çekmiştim motosikleti. (Çin malı Mondial 150 HS) Ertesi gün yanına gittiğimde motosikletin ön tekerinin komple vidalar dahil çalındığını görmüştüm. 50 liraya toparlamıştık neyseki çıkma ehehe.. Gerçi öğrenciydik, onu bile bulamamıştım. 3,4 gün yatmıştı. Servise götürmüştük 20 liraya araç kiralayıp.
-
Evime 3-4 dakika yürüme mesafesinde kapalı bir otoparka bırakıyorum. Malesef aylık 60 papel gibi bir ücret ödüyorum ama en azından kafam rahat.
-
reverse adlı üyeden alıntı
Evime 3-4 dakika yürüme mesafesinde kapalı bir otoparka bırakıyorum. Malesef aylık 60 papel gibi bir ücret ödüyorum ama en azından kafam rahat.
kapalı büyük garaj otoparklarda bence güvenli değil.. motoru bıraktığınız yer güvenilir 1-2 kişiden oluşacak ve sizi tanıyacak.. başka biri gittimi alamayacak..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kendime ait kilitli bahçeme, dükkan brandası ile açılır kapanır garaj yaptım. içine 2 motorumda sığıyor. hem demir parmaklıklı hemde kilitli bahçede kapalı şekilde muhafaza ettiğim halde , birde iki motoruda birbirine kilitliyorum. Acaba çok mu abartıyorum bilmiyorum ama tedbiride elden bırakmak istemiyorum.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
-
zincirle bağlıyorum alarmı kuruyorum birde hiç bir tarafı görünmeyecek şekilde branda çekiyorum en son giderkende arkama bakıp allaha emanet diyorum
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
astorojan arkadaşım gibi yapacağım bende sanırım otoparka 80 lıra dıyolar pazarlıkla 50 lıraya duserler belkı ama ne bılıyım nasıl yapayım sasırdım bende valla
-
10 Aralık 2012, 14:05
serdar37100 adlı üyeden alıntı
astorojan arkadaşım gibi yapacağım bende sanırım otoparka 80 lıra dıyolar pazarlıkla 50 lıraya duserler belkı ama ne bılıyım nasıl yapayım sasırdım bende valla
benim evin orda zaten otopark yok mecburum bu şekilde yapmaya iş yerinde var geçen dedim reis buraya koysak ne istersin bizden diye aylık 80 lira dedi hemen bi kerat cetveliyle hesap yaptım yıllık 960 tl 2 yıl kalsa bi motor parası yani bana pek mantıklı gelmedi
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
10 Aralık 2012, 14:48
ben evimin havlusuna koyuyorum ancak gine tedirginim sizin işiniz gerçekten zor ama bir bakımdanda ne yapılırsa yapılsın yine insanın içi rahat etmiyor bir süreden sonra alışıyor insan artık sagda solda ap açık bırkamaya .s ben öyle gözlemliyorum bakalım ben ne zman o duruma gelecem
-
10 Aralık 2012, 14:50
ispark burda motosikletlerden aylık 40 tl ücret alıyor garaj parası kapalı garaj zeytinburnunda.
-
10 Aralık 2012, 14:52
benim daha motorum yok ama alınca evimin yskınında arkadaşımın evi var ve garajı oraya koyacağım ve garajda şuan honda innova ve honda beat var bitanede ben koyucam honda cbr 125
-
10 Aralık 2012, 15:07
Garajım var ama dışarı bıraktığım da oluyor. Gidonu kilitliyorum sadece, karşımızda karakol var. Garajı genelde yağmurdan korumak için kullanıyorum. Aslında üşenmesem hep kullanacağım.
-
10 Aralık 2012, 15:27
Uzun süre kullanmayacağım durumlarda merdiven boşluğuna sokuyorum.Ama genelde kapımın önünde, üzerine brandayı çekiyorum.Gerisini oğlum hallediyor :D
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
10 Aralık 2012, 15:27
-
10 Aralık 2012, 15:39
Kapalı garajım var aklım rahat..
Açıkta bıraktım mı uyku girmiyor gözüme..
uzun süre misafirliğe bile gitsem, 2 saatte bir camdan bakıyorum duruyor mu diye?
evladım o benim.. bırakamam sokakta..
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
10 Aralık 2012, 16:00
Üçüncü yıl hasarsızlığım var. Yılda 850 LT ( ayda 70 lira) kasko primi ödüyorum. Kafam rahat.
-
10 Aralık 2012, 17:58
-
10 Aralık 2012, 19:33
sizin asker sağlam maşallah o motora kımse yaklaşamaz sopası da elınde yaklasanın kafaya indirir valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)