Az önce yetenek sizsiniz de gördüm helal olsun 3 evet le bizleri gururlandırdı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz
Az önce yetenek sizsiniz de gördüm helal olsun 3 evet le bizleri gururlandırdı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz
simdi izledim arkadasi , 3 evet almasi da ayrica cok sevindirici . Bir sonraki yarismada tum turkiyenin onundeyken 4 teker suruculerine bir mesaj yollasa hic fena olmaz
Bende bu konuyu kım acıcak dıye beklerken acıldıgını farkettım Umarım motor sporlarında ıstedıgı yerlere gelır
bir sonraki turda gösteriyi dışarıda yapıcakmışlar bence bu yarışmaya cengiz coşkununda katılması lazım
kusura bakmayin ama siradani bile gecemeyen bi gosteri parkur olsada devisen birsey olmaz
bence toprağın yerine babası çıksa daha iyi olurdu toprak pist yarışlarında iyi bunda da bir çok kişiden iyi ama biraz daha eğitim alması lazım yani profesyonellere bırakmalı
bnm düşüncem bu
[QUOTE=skyytr; Bir sonraki yarismada tum turkiyenin onundeyken 4 teker suruculerine bir mesaj yollasa hic fena olmaz [/QUOTE]
evet bence de. bu iyi bir fırsat
Arkadaşlar tamam Toprak kardeşimizi tebrik ediyorum fakat gösteri iyimiydi hayır sadece bir iki hareket çok bişi yoktu ve sanki ve burda frantisec arkadaşımıza katılmadan edemeyeceğim set dışı çekimler falan sanki biraz kayırılmış bir tane daha böyle gösteri vardı ve hatırlamıyorsam altında şu bildiğimiz 100 lük 125 lik uag serisinin modifiyelisi ile çıkmışlardı ve orda sınırları zorlamışlardı bence o kadar profesyönel bi makine ve ekiple Toprak onlardan iyi olmalıydı ama yinede bizleri gururlandırdı tebrikler Toprak yolun açık olsun...
hayret...demekki diğer 2 jüri uyesi daha önce motosiklet görmüş,tecrübe edinmiş,hatta bu konuda yetenek bile secebilir hale gelmişler.
Arkadaşlar,
Hemşerime haksızlık yapıyorsunuz. Cocuğun Türkiyeye tanıtılması gerekiyor. Türkiye Şampiyonu ve önümüzdeki yıl Avrupa pistlerinde boy gösterecek olması mükemmel değilmi. Diğer hemşerim Dünya şampiyonu ama Türkiye de bu yıl adından bahsetmeye başladılar. O da lütfen yani.. İki hemşerimide gönülden kutluyor ve sonuna kadar destekliyorum.
Allah hepimizin tekerini düz bastırsın. Kaskımız yer görmesin...
en kısa zamanda video bekliyoruz..kaçırdım :( haaaalaaa işteyim :(:(
birGarip..
http://tvarsivi.com/player.php?y=17&...-09%2021:57:00
Bizimki ne dese stüdyodaki vatandaş alkışlıyo garipsedim doğrusu
Şimdi linkten izledim...
Gayet güzel yaptı...
Yolu açık olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ben seyrederken bi ara Arif abi şimdi sahneye çıkacak 9 kişi gelsin diyecek diye bekliyordum.
Ama yapmadı. Neyse Toprak yapar ileri turlarda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)