İstanbulda Garip Bir Çevirmeye Girdim Şaşkınım!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sen mantıklı insiyatif kullanan adama denk gelmişin hiç sesini çıkartma. emniyet şeridi her araca yasak istese ceza kesebilirdi hemde ceza 650tl olmuş
-
tamam kabul ediyorum, aralarindan iyileride cikiyor bazen :d
-
Aklın yolu bir emniyet şeridini bi motosikletin kapatamayacığını anlamış bir polis memuru
-
O , o anda , ne söylerse , o doğru !! , kırmızı ışıkta , trafiğin akışını sağlamak için , geçin diyor hepimiz geçmiyormuyuz ! sizinkide benzer bir durum herhalde .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
abiler trafik&emniyet şeridi meselesi açılmışken sorayım; ben daha acemi sayılırım bazı konularda (3000 km falan oldu), bunlardan biride arabalı vapur sırası. Yazın ben sırada beklerken başka motorlar yandan geçip gittiler, gişelerin orda inip parayı verdikten sonra direk bindiler. Bu arabalı vapurlarda bizim sıraya girmemize gerek yok mu?
-
Kocaeli İl Temsilcisi
bak şimdi konuya benzerlik gösteren bir askerlik anımı anlatayım ama askerlik dedik diye işin suyunu çıkrıp askerlik anıları topiğine çevirmeyin konuyu emi
acemi birliğimde yemekhane çıkışı acemi erlerden bir kısmını mutfağa gönderildiğini bir çoğunuz bilirsiniz , hatta çalışmamak için aralardan sıvışan bir çok uyanık çıkar , bazende bu iş onbaşı yada çavuşlar tarafından , ansızın başımızdan keplerin toplanma sureti ile cereyan eder ki kimse arazi olamasın , askerlikte kep giderse meşhur sözüde bilirsiniz o yüzden kepi başından alınan kabak asker bir yere kaçamaz
ama benim hikayem ve konuya benzerlik gösteren olay böyle gelişmedi
çavuş tüm taburu toparladı ,iştima düzeni alındı yemekhane önünde yemek çıkışı ve yemekhanede sebze soymak için 10 askerin gönüllü çıkmasını istedi , ulen bir tabur asker birbirine bakar oldu , kimse çıkmaz ortaya gönüllü !
arkadaşa dedim ulen şu asker ocağında patates de soymadık demeyelim hadi çıkalım dedim ve arkadaşta ikna olup biz 2 arkadaş 2 adım öne fırladık , çavuş ulen işte olay budur vatan millet sakarya edasıyla gaz kolunu açınca gaza gelip 10 kişi kendimizi ortaya attık buraya kadar normal herşey , ayrılan 10 askeri şöyle kenara bir yere çekti , ve taburun içine bir daldıki , sen , sen , sen, sen, patır patır adam ayırıyor , ık mık yapana tekme tokat giriyor
ve o tekme tokat ayırdıklarını doğruca yemekhaneye çalışmaya yolluyor biz, gönüllü çıkan 10 kişiyide koğuşlara istirahate yolluyor
olay bitiyormu ? bitmiyor ertesi akşam yine yemekhane çıkışında aynı çavuş ... yemekhane de çalışmak için 10 gönüllü çıksın dediğinde bir bölük asker hiç düşünmeden öne atlıyor
tabi göbüllü çıkanlar istirahat edecek yaaa ! HADİ YAVRUM YEMEKHANEYE ASKERLİK BÖYLE TATLI BİR ŞEY İŞTE
yani ne kadar trafik polisi ve emniyet şeridini kullanan motosiklet sürücüsü diye anılsada konunun özü
şimdi sen burada konuyu açıp paylaşarak bence bir çok arkadaşın günahına gireceksin ulen nası olsa polis insiyatifli davranıyor diye istanbul yollarında önce ben emniyet şeridini mecbur kaldığımda kullanacağım , sonra bir başkası ve sonra bu siteye üye olup bu başlığı okuyan bir çok arkadaş ne mi olacak ?
ertesi akşamdan karısıyla tartışmış bir memur ağabeyimize denk geleceğiz , ve meeee leye meeeleye , ağlaya ağlaya nasıl 650 lira emniyet şeridi kullanma cezası yediğimizi acılar içinde burada ifade etmeye çalışacağız , konu açacağız
şaka bir yana kanunda varsa bu ceza uymak en mantıklı olanı , yok hani 50 lira 100 lirada değil 650 lira ben polis ağbeyimin yüzündeki tatlı tebessüme kanıp o şeridi kullanmam arkadaş
hepinize hürmetler
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Super Moderator
Tamamen senin iyi niyetinmiş aslında yaşanan olaylar... Anlık olarak emniyet şeridine kabul edip trafiği hafifletme kendi inisiyatifindedir ama, ettiği laf doğrudan kural çiğnemeye sevk edecek bir şey.
Aynı durumda ben olsam orada ayrıca söylenir, bir de sonrasında polisi şikayet etmek için elimden geleni yapardım.
-
ben kendimi riske atmayacak neresini bulursam ordan devam ediyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Aralık 2012, 14:55
bazen morali iyi olanlara dek düşüyoz yanlış yapsan bile işine ğelmezse birşey demiyolar sen kılık yapmamışsın oda bahane bulmamış sen benim gibi yap san adamlara makas at kaskın haricinde koruyucu ğözlüğü istiyor herif ceza yazmak istemesin
-
09 Aralık 2012, 14:55
OGUZHANKY adlı üyeden alıntı
abiler trafik&emniyet şeridi meselesi açılmışken sorayım; ben daha acemi sayılırım bazı konularda (3000 km falan oldu), bunlardan biride arabalı vapur sırası. Yazın ben sırada beklerken başka motorlar yandan geçip gittiler, gişelerin orda inip parayı verdikten sonra direk bindiler. Bu arabalı vapurlarda bizim sıraya girmemize gerek yok mu?
Gerek yok, direk en öne geçip atla vapura
-
09 Aralık 2012, 15:00
len alp havanın neresi güzel motorla bir turladım dondum
ama biz yinede emniyet şeridini kullanmayalım ne olur ne olmaz 650 gayme yanarız vallahi
-
09 Aralık 2012, 15:00
OGUZHANKY adlı üyeden alıntı
Beklemek yok hacım. Biletini alıp en öne geçiyorsun ve milleti çatlatıyorsun. Neden motora biniyoruz yahu bekleyeceksek
-
09 Aralık 2012, 15:04
Benli adlı üyeden alıntı
O , o anda , ne söylerse , o doğru !! , kırmızı ışıkta , trafiğin akışını sağlamak için , geçin diyor hepimiz geçmiyormuyuz ! sizinkide benzer bir durum herhalde .
Dikkat edersen anlık birşey söylemiyor, EDS yoksa emniyet şeridinden gidebilirsin demiş.
Bu ikiyüzlülüğe ben de ayrıca sinirleniyorum. Ya kanunu buna göre düzenle, ya da hiç izin verme...
-
09 Aralık 2012, 15:34
Geçen gün haberlerde izledim(tgrt haber di) emniyet müdürlüğünün emniyet şeridi konusundaki hassasiyet ve çalışmaları ile ilgili bi haberdi.
Canlı yayında emniyet şeridine giren araçları durdurup ceza kesiyolardı. Muhabirin yanındaki bayan emniyet müdürü, sivil polis bile olsa göreve gitmiyosa ceza keseriz dedi. Demesiyle birlikte emniyet şeridinden gelen bir aracı durdurdular ve adam sivil polis çıktı cezayı yedi.Tabi ki bu şanssızlıktı basın ekibi gidince makbuzu yırtmışlardır muhtemelen.
Canlı yayın esnasında emniyet şeridini kullanan en az 5 motor saydım hiç birini durdurmadılar.
Emniyet şeridini kullanmak motorlara yasak olmasa bile (fakat yasak) tehlikeli bi bölgedir.Hızlı gitmemek ve aşırı dikkatli olmak gerekir.
-
09 Aralık 2012, 16:34
seigen adlı üyeden alıntı
Dikkat edersen anlık birşey söylemiyor, EDS yoksa emniyet şeridinden gidebilirsin demiş.
Bu ikiyüzlülüğe ben de ayrıca sinirleniyorum. Ya kanunu buna göre düzenle, ya da hiç izin verme...
abi sana kesinlikle katılıyorum esnek davranma olayı piyasaya çıkan zibidileri azdırdıkça azdırıyor
ya kuralı uygulayacksın yada kural mural olmayacak yok ona uygula yok buna uygulama öyle olmaz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
09 Aralık 2012, 17:09
anlayışlı bir gününün sebebi güzel bir geceden gelir..herkes bu kadar şanslı olmayabilir..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
09 Aralık 2012, 17:14
-
09 Aralık 2012, 19:38
o polisin eşgalini verin bana. alnından öpecem.
-
09 Aralık 2012, 20:32
acaba hangisi daha tehlikeli; aralardan mı gitmek yoksa emniyet şeridinden mi gitmek!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)