yaw hepsini geçtim de..
KADIN demekten niye utanıyoruz alloaa..!!
BAYAN yok.. HANIM yok..
KADIN arkadaşlar.. Motorsiklet kullanan KADIN... KADIN motorcu..
Bayan ve Hanım birer hitap takısıdır..
Tek başlarına kullanılmazlar..
Saygılar...
yaw hepsini geçtim de..
KADIN demekten niye utanıyoruz alloaa..!!
BAYAN yok.. HANIM yok..
KADIN arkadaşlar.. Motorsiklet kullanan KADIN... KADIN motorcu..
Bayan ve Hanım birer hitap takısıdır..
Tek başlarına kullanılmazlar..
Saygılar...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Şimdi bunu iki şekilde açıklayabiliriz:
Bunun sorumlusu aslında kendileri. Kendilerinin kız ve kadın olma gibi durumları var.
Bir kızdan kadın diye bahsedince "Ben daha evlenmedim, sen ne demek istiyon?" diye çok pis baarıyorlar.
Bir kadından da kız diye bahsedince "Ay teşekkür ederim cicim" durumları falan oluyor.
Biz de hepsinden bayan diye bahsederek durumu kurtarıyoruz.
Ha bayan sürücü meselesine gelince, arkadaşları bilmem ama ben onu genelde kadın sürücüler için farklı anlamda kullanıyorum.
Hani gelen, giden ... gibi.
Ne alakası var? Ben böyle alışmışım, kimsenin de burada bişey ima ettiğini sanmıyorum. Konu başka bence, ona odaklansak? Bu konuyu da bir çoğu gibi başka yönlere çekmeden "hiç" etmesek...?
@özlem Büyük motorlar için fırsat yada maddiyat deseniz anlıycam ama vakit ile alakasını kuramadım. Eğer eğitimi kastediyorsanız 1-2 gün eğitim sürüyor ve max 1-2 haftada da motora alışılır gibi düşünüyorum... Tabi birden 1000 lik bir enduro sürmek daha zor gelebilir orası doğru
#sürenadam
Motor kullanan bayan ne güzel bayan.. Onunla her yola gidilir her bişe yapılır.. Hastasıyız
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
konuyu açan arkadaş, bende megan foxla evlenmek istiyorum, hem motor kullanıyor hemde eli yüzü düzgün temiz bir aile kızı şaka bir yana motoru seviyruz kadınıda aynı şekilde, bu ikisi birleşince tadından yenmez oluyor :D
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Valla sen yine iyisin, sadece motosiklet sürücüsü bayanlar dikkatini çekiyor. Bazılarının nefes alsın yeter oluyor
Ben ise daha beter durumdayım. Yaşta ilerliyor. Artık üzümün çöpüne bile bakıyoruz. Çok seçici olduk yavvv
Teknolojik, Deniz sever (dalgıç), Doğa Sever, Motosiklet Sevdalısı, Espiriden anlayacak, aynı zamanda yapabilecek IQ seviyesi yüksek.
Bunların hepsi bir bünyede olup, renkli gözlü, fit vücutlu, çekici olacak. Sanırım böyle biri yok. Maya takvimine göre yok olabiliriz artık.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
ülkede bazı feministler bayan denmesinden çok rahatsız...dediğin gibi "kadın" kullanımı daha doğru ama zar zor kibar olabilen toplum "bayan" a alışmışken değiştirmeye uğraşmak anlamsız...
büyük cc nin tadını almak için kopup gitmenin ve bu kopmalara daha fazla zaman gerektiğini demek istiyo olabilir...
Kadın dan motorcu olmaaazzzzzz ....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
O değilde neden her mesajına ben sadettin teksoy der gibi ben KEMAL BOYAR diyorsun ?
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
Yüzdeye vurursak eğer erkeklerin yüzde kaçı bisiklet kullanmıştır, bayanların yüzde kaçı kullanmıştır yada kullanıyorlardır, bir bayana göre bir erkeğin 2 tekerlekli herhangi bir araca binme oranı nedir? Sokakta oynarken bisiklete binen kız çocuğu oranı nedir erkek çocuklara göre? Eğitimle tabi ki motor kullanılabilir ama trafiği birkaç saatte öğrenmek o kadar kolay olamaz bence? Ayrıca yetenek olduğunuda düşünüyorum ve erkekler kadınlara oranla mekanik olan herşeye daha yatkınlar ki bunun sebeplerinden en önemlisi olan yaradılış olduğunu düşünüyorum...
Valla onu bunu bilmiyorum bu 3. motorum.. İlk ikisinde benim hatunun imzası var birini sağa birini sola yatırdı.. Şimdilik bu makine büyük diye vermedim ama bir salı pazarı yapacagız gibi duruyor hele bir havalar düzelsin.. Hevesli genç başladı sıkıştırmaya
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)