Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni başlayan için kask tavsiyesi max 150 TL

REKLAM ALANI
    nabukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CbR 125 R BlacK
    sen bugu olayını baya hafife alıyorsun bu yolda devam et baya iyi gidiyorsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    ne yani ls2 buğu yapmıyormu kardeşim ayrıca bu paraya buğu yapmayan sağlam bi kask varsa söyle onu alalım yani

e_trkuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    ls2 uzun süre kullandım kötü kask değil ama hudsonmotor daki zeus kasklarada bakmanı tavsiye ediyorum. http://www.hudsonderi.com/?urun-1114...ZEUS-KASK.html ben bu kaskı kullanıyorum , diğer modellerinide denemiştim, ls2 ye göre daha pahalı ama fiyatına göre çok kaliteli. ses sıfır, buğu var ama fazla değil

Motosikleti
    --
    daha pahalı derken 5 tane ls 2 alıyo neredeyse

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sadece kalite ve test sonuclarina bakarim en son olarakta konfor ve sıklıktir ls2 de bunlarin hepsi var avrupada yapilan test se 4yildiz almis birmarka ve 120lira bunun fiyati 1200lira olsaydi yere goge sigdirqmazdi kimse valla
    etme eyleme, 2500kmde boyası patlamaya başlayan, yanak pedleri aşınmaya başlayan, kapalı vizörün arasından arı girebilen, içinde insanı sağır edercesine fırtınalar kopan kaska mı 1200 lira isteselerdi yere göğe sığmazdı
    ls2 fiyat/sağlamlık olarak idare eder bir kask o kadar, mübalanın da bir sınırı var

Alıntı thepope adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra motorumun işleriyle uğraşmaktan buraya bakamadım yarın araştırmalarım sonucunda bütçeme en uygun fiyat performans kaskının Nitro G-Mac Pilot olduğunu gördüm.Sharp Testlerinde 400-500 liralık kasklar ile aynı puanı aldığını gördüm.Buğu ve uğultu sorunu her kasktra olduğunu duydum 500 lira bir kaska veremem açıkçası 45 tl lik kaskıda almam alabileceğimin en iyisi ve Testten geçmiş kask G-MAC Pilot 109 lira kargo ile 115 tl ye kapına kadar geliyor.Yarın arayıp motomaxtan bilgi alıcam sonrasında sipariş vericem inşallah.
    İlgilenen cevap yazan herkese teşekkürler ben LS2 kaskların Sharp testinde 4 yıldız aldığı doğru fakat lütfen o 4 yıldız alan kaskın modeline bi bakmanızı istiyorum LS2 F396 MODELİ 250 300 lira gibi bir fiyatı var ve sharp testinde 4 yıldız olmasına rağmen G-mac pilot yan kısımlarda daha üstün.
    Piyasada satılan 120 liralık ls2 kaskların Sharpın sitesinde TEST i BİLE OLMADIĞINI belirtmek isterim.Yanlış yorum yapmayalım lütfen.
    Ninja

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı thepope adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra motorumun işleriyle uğraşmaktan buraya bakamadım yarın araştırmalarım sonucunda bütçeme en uygun fiyat performans kaskının Nitro G-Mac Pilot olduğunu gördüm.Sharp Testlerinde 400-500 liralık kasklar ile aynı puanı aldığını gördüm.Buğu ve uğultu sorunu her kasktra olduğunu duydum 500 lira bir kaska veremem açıkçası 45 tl lik kaskıda almam alabileceğimin en iyisi ve Testten geçmiş kask G-MAC Pilot 109 lira kargo ile 115 tl ye kapına kadar geliyor.Yarın arayıp motomaxtan bilgi alıcam sonrasında sipariş vericem inşallah.
    İlgilenen cevap yazan herkese teşekkürler ben LS2 kaskların Sharp testinde 4 yıldız aldığı doğru fakat lütfen o 4 yıldız alan kaskın modeline bi bakmanızı istiyorum LS2 F396 MODELİ 250 300 lira gibi bir fiyatı var ve sharp testinde 4 yıldız olmasına rağmen G-mac pilot yan kısımlarda daha üstün.
    Piyasada satılan 120 liralık ls2 kaskların Sharpın sitesinde TEST i BİLE OLMADIĞINI belirtmek isterim.Yanlış yorum yapmayalım lütfen.
    Gözlük kullanıyormusun ?

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-mono

Nitro aikido da shoei den daha üstün güvenliğe sahip. Nitro 250 tl shoei 1100 tl.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Motosikleti
    --
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gözlük kullanıyormusun ?

http://sharp.direct.gov.uk/sites/def...jpg?1269378800
    http://sharp.direct.gov.uk/sites/all...arp-4-star.png
    http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-mono

Nitro aikido da shoei den daha üstün güvenliğe sahip. Nitro 250 tl shoei 1100 tl.
    LS2 yi seçip Price Bölümünü Okuyun 110.00 yazıyo o mono kaskta ve En ucuzu olan shogun isimli kask 105.00 Dolar veya euro neyse artık O Shogun kaskın fiyatı türkiyede en dip fiyat 200tl iken mono kaskın fiyatı Hem yurtdışından daha ucuz hemde türkiyede 100 liraya satılıyorken yurtdışıda nasıl oluyorda o fiyata satılıyor çözmüş değilim ayrıca 1.65 kg yazıyor ki 95 liralık ls2 kasların ağırlığı 1350 g

Kawa10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R
    Kafan mı kıymetli paran mı ?Kardeşim G-Mac diye bir kaskı ilk defa duydum motora 1700 tl veriyorsun kafana 150 tl değer biçiyorsun düzgün - sağlam bir kask alana kadar binme canını tehlikeye atma. Kask markası olarak AGV ye bakmanı öneririm. Sonuçta burda senin iyiliğin için söylüyoruz dediklerimi gözden geçir ;) para biriktir düzgün kaskını al sonra bin motoruna

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Arkadaşlar kafan mı önemli paran mı demekte haklısınız eyvallah düşünüyoruz birbirimizi. Fakat şöyle de bir durum var herkesin bütçesi kendine göre. İmkanlara göre en iyisini almak en doğrusudur. 150 tl'lik bir kask da çok çok büyük bir kaza olmadığı sürece fazlasıyla iş görür kanaatindeyim.

Nitro Street Racing Kask önerebilirim. Araştırabilirsin internetten. Tavsiye ederim 10 kere yere düşmüştür. 3 kere de kaza atlattım yere felan vurdum kafayı banamısın demedi. Çok hafif çizikler meydana geldi, çok dikkatli bakılmadığı sürece fark edemessin bile. Öneririm Ls2'den felan kat kat iyidir. Yanlış hatırlamıyorsam da 4 yıldızdı bu kask. 160 170'den sonra inceden ıslık çalmaya başlıyor ama ben çok aşırı fazla düşürdüğüm için yapıyor diye düşünüyorum :D
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

nabukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CbR 125 R BlacK
    Ufuk parada senin canda güzel kardeşim.Ne istiyorsan onu al kimse sana bişe demez.Burdaki bütün arkadaşlarımın yazdıkları sana bir öneri
    Şunuda unutma eger 20km/s hızla giderken motordan düşsen ve aldıgın 150 veya 250 liralık kask seni korumazsa ne olur?
    Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    @nabu

sana şunu diyeyim 200km/s hız da gidebilecek bir motorun varsa zaten +500 tl kasklar alacak kadar da maddi durumun vardır.
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

Motosikleti
    --
    İnsanlar gerçekten birbirini anlamakta zorlanıyor ve türklerde hep pahalısı iyi mantığı var bence çok yanlış ben gidip 35 tl lik kask almadım sonuçta Bu Kaskın ECE onayı var Ayrıca Bu kaskın duyulmama sebebi türkiyede sadece motomaxın satmasıdır.G-mac İngiliz Malı bir kaskdır ve G-mac pilot Kaskı Sharp testinde 4 yıldız almıştır.Ben birşeyi araştırmadan almam yabancı forumalrdada araştırdım ters bir yorum yok ve kartın İngiltere ödülü var.Ayrıca sizin ilk defa duymanız o malın kötü olduğu anlamına kesinlikle gelmez ve bir şeyi kullanmadan görmeden etmeden yorum yapmak yanlıştır.Ben 18 yaşındayım bütcem bunu gerektirdi ve yanlış birşey yapmadığımı düşünüyorum zaten hız tutkumda yok motorumla en fazla 70 80 km hız yapıyorum zaten.Ayrıca Kaskı Sipariş verdim cuma günü bugün elimdeydi kask elinize aldığınızda malzeme kalitesini hissediyorsunuz benim için beklentimi karşıladı daha test yapamadım malum kış ayı motor şuan yatıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler