kışlık eldiven önerileriniz lazım
-
merhabalar arkadaslar sımdıye kadar dıfı aır chase ıle ıdare ettım ama artık akdenızde bıle parmaklar donuyor 120 tl ye kadar onerılerınızı alabılır mıyım? Yagmur camur ruzgar gecırmesın sıcak tuttsun korumaları saglam olsun yeterlı ee daha ne www.motomaxonlineshop.com/Urun/DIFI-DRIZZLE-AX-ELDIVEN-pmu655.html
sımdılık su aklımda var
Reklamlar
-
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/a...diven-32821081
yüzde yüz garanti veririm kesilikle birçok pahalı markayı denedikten sonra kurye bir arkadaş tavsiyesiyle aldım her giydiğimde ona dua ediyorum
istiyorsan sana benim eski kışlıkları yollayayım ama hiç işini görmez
armode cordura diye geçiyor resimdeki modelden al armodenin kışlık adı altında diğer modelleride var ama onlar soğuktan zerre korumuyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Difi'nin bu modelini ucuz diye alırsın ama parmakların yine üşümekten kurtulamaz.Bu eldivenler daha çok baharlık maalesef.
-
elin her türlü üşüyecek kaçarın yok su geçirip geçirmemesine göre al :D
-
120 tlye alacağın eldivenler seni soğuktan ve yağmurdan korumaya yetmeyecek.Ya 200+ bir bütçe ile goretex bi eldiven al ve içine de içlik..yada ben gibi kurye arkadaşların kullandığı elcik kılıflarından al yazlık eldivenle kullan
Motorun ne bilmiyorum..Ben gv 250 ye taktım..Çok hoşmu..değil..İşlevsel mi..Kesinlikle..
-
cbr125 çokta soguk degıl burası sadece sabah 1 2 km korusun soguktan yeter.kılfta gıtmez hocam bıze :D
-
kevlar marka çok iyi.70 tl civarı
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
-
Su ve rüzgar geçirmez diyor ama nefes alabilir diyor bu nefesi nerden alıyor ben bunu hala anlamadım...bilen biri varsa cevaplasın arkadaşlar
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
09 Aralık 2012, 01:54
Nefes alabilir demesinin sebebi şu:
Kullanılan kumaşta boşluklar var. Bu boşluklar su buharından büyük ama su damlalarındansa oldukça küçük. El terlediği vakit, su buharı dışarı çıkıyor, bu sayede ısı yalıtımı sağlanıyor. Su buharı içeride kalsaydı, rüzgarın ve soğuğun etkisiyle elimizi dondururdu. Dıştaki su giremiyor, içteki buhar çıkabiliyor.
-
09 Aralık 2012, 01:58
revit spflight kullanıyorum... 2 saat 4-5 derecede yolculuk yaptım ellerim üşümedi..yağmurda daha deneyemedim...tatlı su motorcusuyum
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
09 Aralık 2012, 03:15
http://www.hondamototal.com/?urun-17...t-Eldiven.html
Bu eldiven indirime girdi. Geçen gün gidip denedim gayet güzel. His kaybı olsa da aşırı değil. Korumaları yerinde. Markası zaten tartışılmaz. Ben almayı düşünüyorum. Satıcı, abi ben de kullanıyorum memnunum dedi. Ama satış politikası yüzünden salladı mı yoksa gerçekten iyimi bilmiyorum. Eğer alırsam görüşümü burada paylaşırım.
-
09 Aralık 2012, 03:35
Kışlık eldiven ilk giydiğimde suratımdaki ifadeyi hiç unutmayacağım yahu bu yazlık eldivenler ne kadar rahatmış ben nasıl kullanıcım bu eldivenlerle gaz kolunu bile düzgün hissedilmiyorum demiştim taki alışana kadar .
Dainese en klasik modeli 180 TL civarı idi bir bak derim internetten .
-
09 Aralık 2012, 03:35
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
cbr125 çokta soguk degıl burası sadece sabah 1 2 km korusun soguktan yeter.kılfta gıtmez hocam bıze :D
Evet benim kullandığım gitmez.Yinede eldivenle halledemezsen tucano urbanoda çok şık elcik kılıfları var.Ben pahalı diye almadım.Aklında bulunsun.
-
09 Aralık 2012, 11:50
Reşit adlı üyeden alıntı
http://www.hondamototal.com/?urun-17...t-Eldiven.html
Bu eldiven indirime girdi. Geçen gün gidip denedim gayet güzel. His kaybı olsa da aşırı değil. Korumaları yerinde. Markası zaten tartışılmaz. Ben almayı düşünüyorum. Satıcı, abi ben de kullanıyorum memnunum dedi. Ama satış politikası yüzünden salladı mı yoksa gerçekten iyimi bilmiyorum. Eğer alırsam görüşümü burada paylaşırım.
Yanlış anlama ama kendi sitesine kopyala yapıştır resmi koyduktan sonra ürün açıklamasını çevirmeye üşenen bir işyeri nde satılan malzeme nekadar kalitelidir diye düşünürum
-
09 Aralık 2012, 12:33
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...N-pmu1891.html
Goretex'li olması oldukça büyük avantaj; standart eldivenler kesinlikle yeterli gelmiyor. ben de kış için aldım oldukça memnunum, tavsiye ederim kesinlikle.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
09 Aralık 2012, 14:43
otopsici adlı üyeden alıntı
Yanlış anlama ama kendi sitesine kopyala yapıştır resmi koyduktan sonra ürün açıklamasını çevirmeye üşenen bir işyeri nde satılan malzeme nekadar kalitelidir diye düşünürum
Ben neden yanlış anlayayım abi. Demek ki satışlarının büyük kısmı dükkandan yapılıyor. İnternete özen göstermiyor olabilirler. Ben bir çok ürün aldım buradan, sorun yaşadığım ya da memnun olmadığım bir ürün yok.
-
09 Aralık 2012, 15:21
Benim gibi yaşadığı yerde hic bisey bulamayınca mecbur internet takıliyoz
-
09 Aralık 2012, 15:46
otopsici adlı üyeden alıntı
Benim gibi yaşadığı yerde hic bisey bulamayınca mecbur internet takıliyoz
Haklısın, eleştiride de haklısın. Kısacası haklısın hocam
-
09 Aralık 2012, 15:52
reşit hocam sabahtandır elektrik olmayan bir şehirde (on dakika önce geldi) cep telefonuyla anca o kadar yaza bildim
kırdıysam özür dilerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)