Burdada ücretli otoyol yok ama imzaladım..İstanbuldaki kardeşlerimize yarasın..
Burdada ücretli otoyol yok ama imzaladım..İstanbuldaki kardeşlerimize yarasın..
[I]Viraj Güzeldir..[/I]
146. İmza benim. Gayet medenice bir kampanya umarım beklediğimiz etkiyi yaratır.
---------- Post added at 01:06 ---------- Previous post was at 01:01 ----------
Kaçak geçmek protesto değildir , toplumda motorculara karşı varolan negatif önyargıları arttırmaktan başka bir işe yaramaz. İmzalar işe yaramaz ise toplu şekilde köprüye gidilip protesto yapılması daha akla yakın bir seçenektir.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Arkadaşlar süperiz =) Köprü ve yol yok diyip imza atan arkadaşlar teşekkürler ancak unutmayın birgün ücretli yola da köprüye de işiniz düşer =) Ve bu sadece para için değil. Trafikte madem farklı sınıfız ve kurallar (hız limiti vs.) farklı o zaman diğer yerlerde de adil olunması için fark lazım.
imzamızı atalım hemen...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bu yeni HGS de arabalarda ön cama , çip yapıştırıyorlarmış , motorlarda bunu nereye yapıştıracağız bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Motosikletimi almadım daha ama imzayı attım. şu anda kullanmıyor gibi olsam da köprüyü illaki gerekecek..
arkadaşlar imzaladıktan sonra paylaşmayı kesinlikle unutmayın.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
292. imza benim ayrıca facebooktaki tüm dostlarada davetiye gönderdim imzalamaları için
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
345-de benden
bende attım izamı facebook ta da paylaştım
Hârâbat ehlini hor görme sakın, defineye malik viraneler var
Sizler İçin İmzamı Attım
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
912 olduk arkadaşlar
An itibari ile sadece 946 kişi imzalamış ! katılım bu kadar az olursa indirimi bırakın zam bile yaparlar, Tanıdık tanımadık herkeze haber vermek lazım, binlerce motorsiklet kullanan vardı bu memlekette, hani nooldu ??
hakikaten şaka gibi şu an binlerce olamsı gerekiyordur ama sanırım önce sosyal medyada çok tutulan takip edilen kişilerce paylaışlması gerekiyor...
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Konu ile ilgili karayolarından bilgi istemiştik. Bize aşağıdaki cevabı gönderdiler.
Karayolları Genel Müdürlüğü
Otoyol ve köprü geçiş ücretleri hesaplanırken; 14 Mayıs 2012 tarihinde Resmi Gazetede
yayınlanan “Geçiş Ücretleri” yönetmeliğine göre yapılmaktadır. Ağırlığa göre geçiş ücreti
belirlenmesi yoktur. Ayrıca; ağırlık olarak bakıldığında lastik başına düşen yükle kıyaslandığında
otomobilden daha fazla basınca neden olan motosikletler bulunmaktadır.
ben hergün geçiyorum. imzaladım.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)