hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle darısı başımıza inşallah...
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle darısı başımıza inşallah...
gördüm... sesini duydum... şimdi aşığım.....:))))
Para olsaydı GV 250'İ düşünmedim değil. Hatta orda 650'liği gördüm Türkiye'de iki tane varmış. Biri fuarda biri de benim motoru aldığım bayiide. O ne ses öyle. Tek kelime ile mükemmel.Prometheus adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
hayırlı olsun!!:...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hayırlı olsun keewayden vazgeçip bunu mu alasam acaba iyi görünüyor ne dersin fotoğraflarla deneyimlerinle bizi bilgilendirirsen sevinirim.allah kazasız belasız kullanmanı nasip eder inşallah senin ve tüm motor meraklılarını
hayırlı olsun kazasız belasız bin
Bugün ruhsat ve plaka işi için firmaya uğradım. Ellerinde 5 tane vardı bu makinadan ilkini ben almıştım cuma günü. Diğer dördüde bugün itibariyle satılmış. 4 tane daha sipariş verdiler. Yetişen alıyo.. Ötv kazığı gelmeden gidin ve bi tane alın derim.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Güzel diyorsun da, sen uzun zamandır bu çinlileri incelemekten fenalık geçirdin hatta avatarın bile değişti...desertnight adlı üyeden alıntı
Sen seçimini hangi kriterlere göre yaptın, onu anlatsana bize lütfen !
Bak millet anket yapıyor, senin motor ilk 10 da bile değil
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Hayırlı olsun. Fuarda gezerken dikkatimi çeken 2-3 makineden biriydi senin aldıgın motorda..Kazasız belasız sürüşler..
Evet yaklaşık 6 aydır piyasada ne kadar Çinli varsa hepsini inceledim sayılır. Hatta Macar görünümlü Çinliler ve adı sanı duyulmamış bir çok markayı. .ledo adlı üyeden alıntı
Bu seçimi yapana dek umutla ve dört gözle çok beklediğim ve sukutu hayale uğradığım modeller de oldu.
Öncelikle fiyat/performans/güvenli servis/firma garantisi ve yedek parça kriterleri açısından değerlendirelim.
Fiyatı 3000ytl (ötv öncesi) Muadilleri Jınlun, Keeway vs düşünülürse oldukça uygun.
Performans olarak çok fazla şey söyleyemeyeceğim yanıltmış olurum ancak test sürüşü beni tatmin etti. Rodajda olmasına karşın oldukça seri. Sesi mükemmel. Özellikle Jınlun'a fark atan bir sesi var. bizzat Jınlunla kapıştırıldı. Görünüm 10 numara -jantlar hariç- ondada yardımcı olacaklar.
Servis Benim aldığım servis her türlü kolaylığı sağlıyor. Güleryüz ve iyi niyet çok önemli. Mesela ben jantlarda bulunan bir bölümün rengini beğenmediğim için onu boyayacaklar (bedelsiz)
Firma garantisi/Yedek parçası: Global firması Truva'nın sahibi. Hani şu meşhur Japon görünümlü Kore markası Hyosung varya onun Türkiye distrübütörü. Bu firma bu markayı almadan önce Hyosung motor alanlar sürünüyordu. Ama şimdi gördüğümüz gibi forumların yıldızı oldu Hyosung. Yedek parça konusunda bir sıkıntı yaşatmayacaklarını umuyorum. Kataloglarından gördüğüm kadarıyla çok makul fiyatları var.
Sonuç: Aslında bekleyip göreceğiz. Detayları yazacağım. ÇİN MALI NE DE OLSA FAZLA BİR BEKLENTİSİ OLMAMALI İNSANIN
Hayırlısı olsun...
İnşallah iyi çıkar da pişman olmazsın...Dış görünüş güzel de bu devirde iç güzellik te lazım biliyorsun... Ben ne kızlar tanıdım dışı beni içi seni yakar...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Hatlarda bişi oldu ya... Heyecanlandık mesajı iki defa göndermişiz...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Su soğutma yok mu, su soğutma ?GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
haydi hayırlı olsun düşmanların çat diye çatlasın.. uzun lafın kısası kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Hayırlı olsun..
Sonunda sende bir çinliyle dünya evine girmişsin Ne diyalim Allah mesut etsin.
ben de incelemiştim o motosikleti.hayırlı olsun,kazasız belasız binersin inşallah
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Kazasız belasız sürüşler dilerim, hayırlı olsun...
hayırlı olsun kardeş bendede zealsun( çapır) var vibrasyon oluyor bu çapır çin modellerinde tabiki cc farkıda var.
hayırlı olsun arkadaşım bende aldım truva.2 ay boyunca gezmediğim motor kalmadı.kanuni tıger ve truva hepsinden farklı.işçilik kalitesi olarak.detaylar güzel yapılmış.bide keeway land cruser güzel bir makina fakat daha gelmemiş bayilere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)