sahibinden.com a baktığımda bir sürü 2011-2012 model satılık gts 250ievo var ve çoğu da 10.000 km yi geçmemiş. Neden bu kadar satılık var motorda bilinmeyen bir kronik arıza mı var ve ya başka birşey ?
sahibinden.com a baktığımda bir sürü 2011-2012 model satılık gts 250ievo var ve çoğu da 10.000 km yi geçmemiş. Neden bu kadar satılık var motorda bilinmeyen bir kronik arıza mı var ve ya başka birşey ?
Sym iyi motor(severim taiwanlı kerataları) ama ülkemizde biraz kullanıcılar arasında efsaneleştirilen bir motor olduğunun düşünüyorum. Konforu yakıtı performansı çok abartılıyor. Oysaki sınıf ortalamalarında. Dizaynı bence oldukça eski ve demode ve jant ebatlarıda biraz facia.
1) ikinci elde çok olması iyi sattığını gösterir. Diğer örnek cbr 250. 2. el ondada gırla ama genelde sıkıntısız motor.
2) Bide bizde 250 lik scooter niyeyse 10.000 i geçmeden satılır. bilemedin 15-16 bin. Niyeyse artık
3) yeni kasa çıktı geliyor eli kulagında. Değeri düşer adamın elinde patlar mazallah
Bana kalırsa bir üst sınıfa geçmek için satılıyor.Çünkü motorun eksik bir yanı yok görünüş konfor süper yakıt iyi benim bile hayallerimi süslüyor bu model apachemi satıp almak istiyorum kısmetse
benim ustamın söylediğine göre gts 250 ile gts 250i evo arasındaki fark çok fazlaymış. eski kasanın grenaj kalınlığı ile yeni kasa arasında nerdeyse yarı yarıya fark olduğunu söyledi. Eski kasa gts 250 nin daha güzel olduğunu iddaa etti.
(ben onun yalancısıyım elime metre alıp ölçmedim :p)
İki yakın arkadaşımda var ve gayette memnunlar
2 side 2011 model ve daha 2000 küsür km lerde satın aldılar.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çok sattığı için 2. eli de çok. Özellikle ilgilendiğim motor, hiç kötü yorum okumadım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sym gts kullanıcısı olarak şikayet yüzünden satıldığına inanmıyorum. Aklınıza Arıza sıkıntı vs. bir şüphe gelmesin.
teşekkür ederim yorumlarınız için
Söylemeyiz sırdır bu!
İnsan nefsi doymadığı için yeni alanları bir süre sonra kesmiyor bu motor...Aksine gayet güzel sorunsuz bir motordur markada öyle...
Aprilia RS 250 GP Nº1
Çok satan motorun ikinci elide çok olur
Örnek Cbr 250
Honda PCX
vs. vs..
Bazıları cc yükseltmek, bazıları tarz değişmek ister.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)