üşümeden nasıl motor sürüyorlar???
Reklamlar
-
08 Aralık 2012, 19:29
Ben tayt üzeri içlik üzeri kot pantolon üzeri dizlik giyiyorum. Üzerimde atlet gömlek kazak, korumalı mont, normal mont. Altım 3 kat üzerim 5 kat. Böyle lahana gibi giyinince aralık ayında üşümüyorum, yada üşüsem de titreyecek kadar değil ama ayak parmakları donuyor yinede.
Reklamlar
-
08 Aralık 2012, 20:10
Robot gibi rahat edemezsin ama.
-
08 Aralık 2012, 20:13
bardaktan adlı üyeden alıntı
Robot gibi rahat edemezsin ama.
Yoo hiç de robot gibi olmuyo, gayet rahat. Asıl şu kuryelerin giydiği yağmurluklar tam robot gibi yapıyo adamı.
-
09 Aralık 2012, 03:27
Ankara'da soğuk dondursada pek hasta etmez , bizim izmirin soğuğu kar yapmadığı için tam grip davetiyesi dağıtıyor etrafa
Anlattığınız kıyafetler ile gayet güzel korunuyorsunuzdur.
-
09 Aralık 2012, 18:13
Deri görünmlü panzot bi montum var o montun altınada bi polar. Camı kırık bide kaskm var. Devam dün gece kastamonuda hava sıcaklığı -3 dereceydi 50 yi geçmeden Cayır cayırda bindm Önceden çok üşürdümde şimdi alıştım sanırım.
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
-
09 Aralık 2012, 18:24
Ghostrider91 adlı üyeden alıntı
Deri görünmlü panzot bi montum var o montun altınada bi polar. Camı kırık bide kaskm var. Devam dün gece kastamonuda hava sıcaklığı -3 dereceydi 50 yi geçmeden Cayır cayırda bindm
Önceden çok üşürdümde şimdi alıştım sanırım.
50 yi geçmedinmi soğuktan geçemedinmi
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
10 Aralık 2012, 03:47
bu apaçiler kışın motosikletleriyle böyle geziyorsa yazın heralde iç çamaşırıyla gezerler :D
-
10 Aralık 2012, 03:49
4 senedir yaz kış aralıksız biniyorum. o kadar dikkat etmeme rağmen benim dizler yavaştan ağrımaya başladı.. sonumuz hayrola..
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
10 Aralık 2012, 10:26
dün hanımla bi yerden geliyoruz araba ile önümüzde motor tabii her zamanki gibi bir motorda iki kişi full korumasız hanım bana diyoki bunlaramı diyosunuz apaçi diye ah canım o bile öğrenmiş
-
10 Aralık 2012, 12:05
ben vizörü açtığımda yüzüm donuyor ama apaçiler kafada kask elinde eldiven olmadığı halde nasıl üşümüyor bende merak ediyorum.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
10 Aralık 2012, 12:11
olay kevler de.. Bunların tüyü kılı kevler!! Başka izahı yok kimse anlatmasın bana
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
10 Aralık 2012, 12:59
Arkadaşlar,
Şimdi kış geldi diye kask takanlar varya, He onlardan birtanesini geçen akşam izmitte gördüm arkasında bayan artçı vardı. Görüntü alamadım ama kahkahadan arabanın direksyonunu bıraktım kaza yapacaktım. Abi ya adam kaskın içinden(tam çene) sigara iciyordu sigaranın ateşli kısmı dışarda full komedi yada bu sigara nemene bir şeydir ki motorla giderken kaskın içinden bile içirttiriyor kendini....
-
10 Aralık 2012, 13:01
hasan_4154 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Şimdi kış geldi diye kask takanlar varya, He onlardan birtanesini geçen akşam izmitte gördüm arkasında bayan artçı vardı. Görüntü alamadım ama kahkahadan arabanın direksyonunu bıraktım kaza yapacaktım. Abi ya adam kaskın içinden(tam çene) sigara iciyordu sigaranın ateşli kısmı dışarda full komedi yada bu sigara nemene bir şeydir ki motorla giderken kaskın içinden bile içirttiriyor kendini....
yazacak bişey bulamadım ama merak ettim duman olayına nasıl çözüm bulmuş
-
10 Aralık 2012, 13:05
astorojna adlı üyeden alıntı
Gülmekten göremedim, Birde trafik vardı ama Amca okadar bağımlı ki kaskın içinde işte...
-
11 Aralık 2012, 01:37
bugün yaklaşık 3 saat motorsiklet üzerindeydim.. yoğun sağanak yağış altında.. şiddetli yağmurda gündüz motorsiklet sürmek çok keyifliydi.. bu sefer 3'te 2 kuralına da uymadım, hep tam gaz.. uygun ekipmanla ıslanmayı altettin mi deme keyfine.. vizöre çarpan damlaların sesini dinleyerek tatlı bir kış yolculuğu.. motorsiklet seviyorum motorsiklet kullanıyorum deyipte kış gelince motorunu tavanarasına kaldıranlara gülüyorum.. ne sevdaymış ama.. harbi sevdaymış sizinkisi.. gülüyorum..
sapanca eşmede ışıklarda bir kalkış yaptım ki! önce durduğum yerde arka tekeri asfalta gömüp, yeşille birlikte uçak gibi kalkış. çok keyifli çok.. yol boyunca araçlar hemen kenara çekilip yol verdi yağış altında kimse peşime takılmaya kalkışmadı ;)
siz şimdi buna da apaçilik dersiniz, bense buna keyif diyorum.. zor şartlarda kullandıkça motorsikleti kullanmakta kolaylaşıyor.. siz sakınmaya devam edin..
bilinçsiz kullanmak değil, bilerek kullanmaktan bahsediyorum.. motorsiklet sürücüsü kendini ne kadar sakınırsa o kadar da amatör kalır.. tabii dengesini bilmek lazım.. ipin ucu kaçmadan..
-
11 Aralık 2012, 02:42
srknbdm adlı üyeden alıntı
4 senedir yaz kış aralıksız biniyorum. o kadar dikkat etmeme rağmen benim dizler yavaştan ağrımaya başladı.. sonumuz hayrola..
Dizlik kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız yaşlılığınızda hatta o kadar da geç değil bir kaç sene sonra "keşke" demeye başlarsınız, dikkat edin.
Kullanıyorum diyorsanız daha çok önlem alın. Ne kadar eski motosikletçi amcalar ile konuşsam hepsi dizlerinden şikayetçi.
ANGARAJ
-
11 Aralık 2012, 10:30
ne oldu bizim apaçi yemini koca sitede bilen çıkmadı
-
11 Aralık 2012, 13:41
Tolga Can adlı üyeden alıntı
yok be kardeşim, sabah kısa mesafe kasksız gideyim dedim de, soğuktan nereye gideceğimi unutuyordum.
Kuzey kutbundan 3 ayak getirsen o bile bu soğuğa dayanamaz. Kafatasının içi boş olan her yere gider gelir.
3 ayak da ne? koca ayak (yeti) olmasın o? kış geldi her an her yerden çıkarlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
havalandırmalardan çıkıyordur ya da ense kısmına baca taktırmıştır
-
13 Aralık 2012, 02:58
50 yi geçmedinmi soğuktan geçemedinmi
Geçmesine geçerimde ne kadar gidebilirm bilmiyorum. Adamın Totosu donuyor vallahi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Tehlikeli ama kamyon otobüslerin arkasından gidince iyi oluyor mis gibi sıcağı vuruyor :D
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
-
13 Aralık 2012, 03:57
ya bu ayakların ve dizlerin üşümesine nasıl kesin bir çözüm bulacaz üst fırın gibi bacaklar ve ayaklar buz kesiyor .s , içlik kot pantolan giyiyorum ayagımda su geçirmez bot sanki bir şey giymemişim çıplak sürüyorum motoru o derece üşüyor alt tarafım .s
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)