Cep kanyağı artık üretilmiyor bildiğim kadarıyla veya tekel bayileri bana yalan söylüyor
Bir de alkolün vücuda verdiği o sıcak his bir yanılsamadır. Alkol alınca kılcal damarlar genişler. Kan bu damarlara hücüm eder. Bu yüzden mesela alkol alınca yüzümüz kızarır. Bu vücuda yalancı bir sıcaklık hissi verir. Ama bir süre sonra daha çok üşürsünüz bilginiz olsun denemeyin. Soğuk havada kanyak içmece kocaman bir şehir efsanesidir.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
apaçi yeminini bilen arkadaş varsa yazsın buraya forum olarak hep bi ağızdan söyleyelim belki bizde üşümeyiz
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
bugün bende her tarafı açıkta motosikletle giden apaçi gördüm. küçük emrah gibi etrafa ağlayarak bakıyordu
Bugün bende bir chopperda ellerini üfleyerek ısıtmaya çalışan hafif ısıtıncada ara gaz verip sonra tekrar üfleyen Chopper apaçisi gördüm. Bi üflüyor bi gaz veriyor. İçimden ne gerzekler var şu dünyada demeden duramadım. Madem üşüyorsun eldiven al. Kırmızı ışıkta ara gaz verince ellerinmi ısınıyor psikolojik olarak be deli
maalesef bende günde onlarca görüyorum acıyorum resmen eldivenin kaçı kaç kuruş kaskın kaçı kaç kuruş ama nafile ellerini ısıtan arkadaş iyiymiş bu arada
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Hepimizin g.tü donuyo ve bahara kadar donacak o ayrı da,
Ben son noktayı gördüm yakın zamanda, görenleriniz vardır belki...scooter üstünde adam gördüm, kafasında kask, ama bere gibi, yani kaskın çene kısmı adamın alnında!
Kaskı kafasına koymaya kadar gitmiş, ama yine takamamış, şapka misali duruyo dallamanın kafasında! çok gördüğümüz gibi koluna asmış olsa yine şaşırmayacam...ama bu nedir arkadaş?!
Kaskı kafanda öyle tutmak normal takıp gezmekten daha zor, daha zahmetli değil mi ama?
Ya tabi kırılmasındansa Üşümesin daha iyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
Fatihçim,
O söylenenlere inanma bak sana felsefe niteliğinde bir söz "Titremesini bilmeyenler üşümeye mahkümdur"
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
O söyledirleriniz kask değil adamlar inşaat bareti takıyorlar o dahada elzem konu..
Röportaj ve resimleri gorelim artık arkadaşlar böyle güzel bir konu araya kaynamasin
Erzincan da da var onlardan Genelde 100 cc kullanıyorlar borazan gibi egzoz motorun vites değiştirme heyecanıyla üşümek akıllarına gelmiyor heralde .
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
http://2.bp.blogspot.com/_S4WZcXcvdi...1820632605.jpg
şu meşhur resmi herkes biliyodur sanırım
Hârâbat ehlini hor görme sakın, defineye malik viraneler var
İnsan üstü bir varlık Bu yetenek ancak bizde olur zaten.
Haberturk de kuzu taşıyan scooter görünce hayvana çok üzülmüştüm . Resmen poz vermiş . O işte yok artık dedirtecek cinsten bir fotoğrafçı tüm aile fertleri korumasız ve üstüne kesecekleri kuzu en baş köşede
ARKDAŞIM MOTORA BİNİYOSUN TABİKİ ÜŞÜYECEKSİN HELE BİDE BU MEVSİM arabayla motorsikleti karıştırıyosun galiba bide o kask sız ceketsiz binen arkdaşda motor öyle kullana kullana alışmışdır ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)