üşümeden nasıl motor sürüyorlar???
Reklamlar
-
biraz önce iş yerinin önünde bakınırken geçer motorcular gözüme çarptı eldiven mont kask vs. hiç bir şey yok ben motora binerken bu mevsimde korumalı kevlar lı eldivenimle kaskımla vs. binerken emin olun o eldivenin içinde parmak uçlarım buz tutuyor kask takılı olduğu halde beynimin sol tarafındaki damarlardan akan kanı hissediyorum soğuktan ama diğer arkadaşlar nasıl biniyor geçen birini gördüm full korumasız ağzı gözü yamulmuş tek gözü kapanmış elleri 5 e 10 kalasa dönmüş valla benden ii gidiyor yani nasıl oluyor ne içiyo bunlar
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
-
apaçi yemini etmemişsin demekki sen
-
makseli adlı üyeden alıntı
apaçi yemini etmemişsin demekki sen
vallahi hiç güleceğim yoktu o ne oluyo kardeşim ben böyle bi yemin etmedim motora başlarken
-
astorojna adlı üyeden alıntı
vallahi hiç güleceğim yoktu o ne oluyo kardeşim ben böyle bi yemin etmedim motora başlarken
her tarafta var onlardan.
Kaba etlerim donuyor benim, Adam günlük pantolon ağzında sigara kafasına bi bere almış bana mısın demiyo.
hiç olmazsa kışın bari üşüdüklerine kask kullanırlar diyorum ama yok. Bu işte bi bityenii var. yada bunlar gizli bi örgüt gibi birşey de olabilir. üşünmezmila bu soğukta
-
makseli adlı üyeden alıntı
her tarafta var onlardan.
Kaba etlerim donuyor benim, Adam günlük pantolon ağzında sigara kafasına bi bere almış bana mısın demiyo.
hiç olmazsa kışın bari üşüdüklerine kask kullanırlar diyorum ama yok. Bu işte bi bityenii var. yada bunlar gizli bi örgüt gibi birşey de olabilir. üşünmezmila bu soğukta
______aynen______
-
Arkadaşlar Onlar Artık mutasyona uğramışlar. onun için evrim teorisindeki kurbağa yavrularını hatırlayalım önce kuyruklu, sonra kuyruklu bacaklı, sonra kuyruksuz bacaklı gibi bunlarda öyle işte
-
hasan_4154 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Onlar Artık mutasyona uğramışlar. onun için evrim teorisindeki kurbağa yavrularını hatırlayalım önce kuyruklu, sonra kuyruklu bacaklı, sonra kuyruksuz bacaklı gibi bunlarda öyle işte
pohahahaha hasan gardaşım çok yaşa güzel bi konu anlatımı olmuş
-
Teşekkür ediyorum. Bu konuyu gecen akşam bende Motorcu Arkadaşlarla Sapancada bi Cafe de paylaşmıştım. Abi biz de çözemedik vallaha demişlerdi. Ama onlar Mutasyondan sonra 2. evreye geçip Android olacaklarını biliyorum.
-
Aynen ya bu konuyu konuşmuştuk. Onlar bi tarikat falan herhalde. Adamlar şarabı yemin şurubu diye dikip atıyolar kendilerini sokağa.. Bu tarikattan uzak durmak lazım, neme lazım cırcır falan oluruz..
-
05 Aralık 2012, 12:33
doğru söylüyorsunuz hele bi sucu var bizim burda adam aşmış artık 4 damacana dolu su atıyo tabi full korumasız geçenlerde kırmızı ışıkta denk geldik yanına durdum kolay gelsin dedim saol emmolu diyo bi denk gelirsem resim çekicem bu sefer
-
05 Aralık 2012, 12:33
Evet ev kalabalıksa tehlikeli ne demek gerekir. bilemiyorum
-
05 Aralık 2012, 12:36
Evet ev kalabalıksa tehlikeli ne demek gerekir. bilemiyorum
Sanatsal çalışmalar günü
-
05 Aralık 2012, 12:41
Ben sucuyu merak ettim. Hocam Sanatsal olarak sigarada içiyormu. Koruyucu beresi ne renk.
-
05 Aralık 2012, 12:46
Ben sucuyu merak ettim. Hocam Sanatsal olarak sigarada içiyormu. Koruyucu beresi ne renk.
valla hocam sigara içerken görmedim sarı renk her tarafı dökülmüş scooter (sıkıdur) u var bere eldiven vs. hiç bişey yok söz denk gelirsem 4 damacanalı halini çekp eklicem siteye
-
05 Aralık 2012, 12:56
Bizim burda o tarz motosiklete binenlere kuruyemiş falan atmak yasak, geçen arkadaşım ceza yedi 72 TL.
Birde farkettiysen vücutları sıradan insanlara göre daha kıllı, buda soğuk ve asfalta olan dayanımlarını güçlendiriyor haliyle
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
05 Aralık 2012, 13:06
Evden çıkmadan yarım kilo pekmez içiyorlar.Duymadın mı yoksa ?
-
05 Aralık 2012, 13:09
emrb adlı üyeden alıntı
Evden çıkmadan yarım kilo pekmez içiyorlar.Duymadın mı yoksa ?
kanlarına işliyor diyosun yani? soğuk havayı hissetmiyorlar o zaman
-
05 Aralık 2012, 13:11
astorojna adlı üyeden alıntı
kanlarına işliyor diyosun yani? soğuk havayı hissetmiyorlar o zaman
Serinlemek için çıkıyolar
-
05 Aralık 2012, 13:19
cihan54 adlı üyeden alıntı
Serinlemek için çıkıyolar
bu güzeldi işte isabet oldu
-
05 Aralık 2012, 13:24
bu konu benimde kafama takılıyor..Son araştırmalara göre eskimo ların genleri türklerinkine benziyormuş..bunlar o taraftan olmasın ?
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)