üşümeden nasıl motor sürüyorlar???
Reklamlar
-
13 Aralık 2012, 04:57
genç iken bende çıplak biner idim motora. Ilk zamanlar birşey olmuyor pek üşümüyor insan ama zamanla soğuğu yedikçe vücut daha duyarlı hale geliyor.
Reklamlar
-
13 Aralık 2012, 05:39
Yahu bu başlığı her gördüğümde algıda seçicilik olsa gerek ''Üşenmeden nasıl motor sürüyorlar'' diye okuyorum
motorla evden çıkmam 10 dakika sürünce bende bu nasıl bir psikoloji nasıl bir bir fobi oluşturmuş sa demek ki
ne sürcem beyaa ! otururum şimdi evde misler gibi... diye tamamlıyorum çoğu zaman
-
13 Aralık 2012, 10:16
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Yahu bu başlığı her gördüğümde algıda seçicilik olsa gerek ''Üşenmeden nasıl motor sürüyorlar'' diye okuyorum
motorla evden çıkmam 10 dakika sürünce bende bu nasıl bir psikoloji nasıl bir bir fobi oluşturmuş sa demek ki
ne sürcem beyaa ! otururum şimdi evde misler gibi... diye tamamlıyorum çoğu zaman
bu iş motorun cilvesi olsa gerek bende üşüyorum ama kısa mesafe olduğundan ve motoru yatırmak istemediğimden dolayı biniyorum bu havalarda
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
13 Aralık 2012, 11:19
titreye titreye kullanıyorum, ama seviyorum naapim
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
-
13 Aralık 2012, 12:23
Markopaşa adlı üyeden alıntı
titreye titreye kullanıyorum, ama seviyorum naapim
aşk engel tanımaz sevgi başka bişeyle ölçülemez kimi ulaşım aracı olarak görür kimine ise bir sevgili edası yaratır görüşündeyim
-
13 Aralık 2012, 13:19
Motosiklet pantalonu kullanin hem protec li hemde yagmur gecirmez eskisi gibi cok ucuk rakamlar degil artik taksitte yapiyorlar izmirde hergun yagmurda bindim ne soguk ne su almadi
-
13 Aralık 2012, 13:47
üşenmeden nasıl üşüyorlar ı tartışmak lazım o zaman
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
13 Aralık 2012, 17:24
bende rüzgar geçirmez mont,pantolon,eldiven,bot ne varsa kullanıyorum motora biniyorum kaskta var tabi ama akşam eve gidince ateşim çıkıyor gibi oluyor sanki,üşütmüşüm gibi eklem yerlerim ağrıyor ama motor üstünde üşüdüğümü hissetmiyorum...yoksa haberim olmadan rüzgar mı alıyorum?
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
13 Aralık 2012, 17:35
demekki sende bir tutku halini almamış hocam bu iş
-
13 Aralık 2012, 18:26
serdar1547 adlı üyeden alıntı
bende rüzgar geçirmez mont,pantolon,eldiven,bot ne varsa kullanıyorum motora biniyorum kaskta var tabi ama akşam eve gidince ateşim çıkıyor gibi oluyor sanki,üşütmüşüm gibi eklem yerlerim ağrıyor ama motor üstünde üşüdüğümü hissetmiyorum...yoksa haberim olmadan rüzgar mı alıyorum?
seninki normal.. Ama balaklava da eklersen listeye yüzünün üşümesi, kulaklarının soğuktan düşmesi bir nebze olsun azalır diye tahmin ediyorum anneme kevler içlik mi ördürsem bilemiyorum ama bende üşüyorum çok hemde
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
13 Aralık 2012, 18:42
dreamkiller adlı üyeden alıntı
seninki normal.. Ama balaklava da eklersen listeye yüzünün üşümesi, kulaklarının soğuktan düşmesi bir nebze olsun azalır diye tahmin ediyorum
anneme kevler içlik mi ördürsem bilemiyorum ama bende üşüyorum çok hemde
balaklavada var maske gibi takıyorum kimse de tanımıyor kaskın siyah gözlüğü bile indiriyorum...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
13 Aralık 2012, 19:08
Onların üşüyecek bir beyni olmadığından olabilir :D
https://www.facebook.com/gencal1
-
13 Aralık 2012, 19:41
http://www.yildizticaret.com/pro/212...YAGMURLUGU-STD
arkadaşlar bunu getirtim daha denemedim, fiyatına göre güzel bir ürüne benziyor.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
13 Aralık 2012, 19:57
hercul3367 adlı üyeden alıntı
kısa mesafelerde eziyet olur ama uzun yolda gayet kullanışlı olacağı kanaatindeyim
-
13 Aralık 2012, 20:10
motor yağını içiyor onlar. Motora koymaktan ziyade )
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
13 Aralık 2012, 20:16
htmetin adlı üyeden alıntı
motor yağını içiyor onlar. Motora koymaktan ziyade
)
ben pek bişey anlamadım bu yorumdan
-
13 Aralık 2012, 21:37
bsongoz adlı üyeden alıntı
demekki sende bir tutku halini almamış hocam bu iş
Yok estafurullah. Tutku kim biz kim
Kask, mont, eldiven, dizlik, bellik... öylesine takıp biniyoruz işte! daha don gömlek binecek kadar tutku halini almadı bizde
Sahi bedeva olan bişey vardı...neydi?
-
Yok estafurullah. Tutku kim biz kim
Kask, mont, eldiven, dizlik, bellik... öylesine takıp biniyoruz işte! daha don gömlek binecek kadar tutku halini almadı bizde
Sahi bedeva olan bişey vardı...neydi?
onu demiorum kardeş. motosiklete binen adam pek üşenmez gibi geliyor bana, ya da benim fikrim böle, bilemedim.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
benim bildiğim bir sözle devam edeyim (bayramda yediğin hurmalar, acı acı tırmalar )
yani gençliğine güvenmeyeceksin fazla , apaçilik, artistlik sökmez ayaza soğuk havaya , adamı yer bitirir içten içe yıllar sonra ne olduğunu anlayana kadar , apaçilikten değil kendi sağlıkları için taksalar kaskları giyseler montları rahat edecekler ama onun konforunu tadını almamışlar daha
bisikletle giderken yazın terli terli yakam bağrım açık pedal bastım yaşım 18-19 filandı öyle hasta oldum ki ,idrarımı tutamıyordum ve pörtü pörtü parçacıklar ve kan geliyordu nedenmi üşütmekten yaz günü .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
benim bildiğim bir sözle devam edeyim (bayramda yediğin hurmalar, acı acı tırmalar )
yani gençliğine güvenmeyeceksin fazla , apaçilik, artistlik sökmez ayaza soğuk havaya , adamı yer bitirir içten içe yıllar sonra ne olduğunu anlayana kadar , apaçilikten değil kendi sağlıkları için taksalar kaskları giyseler montları rahat edecekler ama onun konforunu tadını almamışlar daha
bisikletle giderken yazın terli terli yakam bağrım açık pedal bastım yaşım 18-19 filandı öyle hasta oldum ki ,idrarımı tutamıyordum ve pörtü pörtü parçacıklar ve kan geliyordu nedenmi üşütmekten yaz günü .
hakkaten bende çok seviyorum kasksız eldivensiz montsuz don kişot motor sürmeyi çok rahat oluyo kafanı rahat çeviriyorsun ellerin motoru hissediyor vs. gibi ama ben her zaman madalyonun öbür yüzüne bakarım ve şu anda kısa mesafede olsa giy çıkar giy çıkar bunaltıyo insanı yinede her seferinde kullanıyorum çünkü benim 2 yaşında çocuğum ve bir eşim var kendimden çok onları düşünmem lazım bu sitede her zaman dendiği gibi TAM KORUMA ŞART
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)