Merhabalar!
Karakalem ve pastel tekniğiyle yapmış olduğum motorsiklet çizimlerim!Umarım beğenirsiniz...
Teşekkürler!
Merhabalar!
Karakalem ve pastel tekniğiyle yapmış olduğum motorsiklet çizimlerim!Umarım beğenirsiniz...
Teşekkürler!
Ben çok başarılı buldum paylaştığınız için teşekkür ederim
#sürenadam
Elinizi sağlık. Çok beğendim ben. Maket motosiklet çok hoştu, bunlar da en az onun kadar hoş.
Elinize sağlık. Çok başarılı. Çizim yapan o elleriniz dert görmesin inşallah
bunlar çok güzel gerçekten herhangi bir eğitimini aldınızmı acaba ?
Çok teşekkürler!Amin İnşAllah!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Çok teşekkür ederim!Elbette eğitim aldım!Lise döneminde resim eğitimi aldım daha sonra üniversite...!Güzel sanatlar mezunuyum zaten!
Abovvvv süper olmuş lan, eline sağlık.
Bizede çizsene, kaça çizersin
ANGARAJ
eline sağlık tercihinde hep yamahadan olmuş sanırım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Tek kelimeyle muthis
[QUOTE=MotoBolu14;2878427]evet ya haklısın bizede çizsene parası neyse veririk [/
Gerçekten düşünürseniz ayarlarız bişeyler ya!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Teşekürler sağolasın!Siz ayarlayın hele gerisini konuşuruz!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------
[QUOTE=Felon;2878424]eline sağlık tercihinde hep yamahadan olmuş sanırım [/QUOTE
Teşekkürler!Evet biraz öyle oldu!Aslında hondacıyım ama...
çok başarırı bencede ellerinize sağlık
Muhteşem az kalır hocam elinize kolunuza sağlık
Arkadaşım Çizimler harika, İlk 3 resme bakarken Antalyadan dedim. Çünkü bizim toprağın resimleri var. biliyorsunki Arif abimiz değerlidir.
Usta eline koluna sağlık cok güzel olmus çizimlerin. HONDA CBR 125R çizimi ßekliyorum senden Siyah olsun bide rica ederim lütfen.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)