yağmurda motora binmenin motora zararı varmı
yağmurda motora binmenin motora zararı varmı
durduk yerde saçma sapan konu açıp forumu boş yere meşgul etmeseniz daha iyi olur eski konulara bakarsan bulursun. !!
sadece düğmeler biraz etkileniyor
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
çok boktan şeyler oluyor ben hiç tavsiye etmem :D kontağa su kaçmıs kontak 2 qün doğru düzgün çalısmadı :D arka fren balatalarna su kaçınca frene dokunulmuyo ucuyo D:
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
arkadaş niye kızıyorsunki.sonuçta bu forum bilgi edinmek için değilmi.sana ne zararı var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
zaten benim kaderim rezillik çekmek.güneşli havalarda binmem motora yağmurlu havada işim olur motorla.az öncede motora kıymadım arabayla cıkım dedim hava yağmurlu tabi distürbitöre su kactı yolda bıraktı beni.resmen su sıcanına döndüm yaf
Bakkal evime 5 mt o yüzden yürüyerek gidiyorum Ama çiğ köfte almayı bahane ederek motora binebiliyorum. 1 km git -gel
Motora sağnak yağışta ve bi çok hafif yağmurlu havada bindim. Bende hiç bir sorun olmadı. Benim çinli Brucee lee gibi japon olsa yolda kalır
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Nie Bu Kadar Arkadaşa Kızdın Sen Cevap Vermezsen Başkası Verir Hoşuna Gitmiyorsa Girme Konuya Kardeşim Görende Mod Admin Vs. Sancak Çok Komiksin
Ben yaz kış motor tepesindeyim ))
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
benim motor daha 151 km de.bundan öncekide sıfır almıştım.hani şu rodaj dönemi varya ben onu hiç takmıyorum çünkü herşey kafamda bitiyo.motoru zorlamak banada zararlı geliyor ancak açmak diye tabir ettiğimiz olay yüksek devirde oluyor.asıl motorcu ustam abim aslında oda motoru zorlamadan yüksek devirli taraftarı.sizce bu yol doğrumu arkadaşlar.
ya o fazer benim tek hayalim.motorsiklet olarak tabi.inşallah benimde olur be.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
tolga can arkadaş sana bişey soracam.cross motosiklet asfaltta nasıl yani tunıng gibimi rahatmı.
geçmiş olsun kardeş.benim demek istediğim söyle amörtisörleri uzun istediğin gibi kaldırımdan veya engellerden geçerek hemde asvaltta uzun yolda kullanılırmı.hadi lastikleri asvalt tipi yaptık diyelim cross buna uygunmu sizce.
en kralınıda yağmurda sürdüm en rezil motoruda .. sonuç ; ikisindede ıslandım...
dip not : yağmurlu havada, motoru sürdükten sonra kurulamayı unutma..
yani fazer şimdilik bana uzak görünsede sadece iki tip motoru aynı anda yaşamak istediğim için düşünüyorum.hem cross hem tunıng.hastasıyım gibi bişe fazerin.
Benim kullandığım motorlar imzada belli. Enduro lastik ile yolda zevkli, yorucu değil. en uzun eskişehire gittim.
Cross lastikde yağışlı havada sakat, tutunma yok gibi, birde uzun izli yarıklara tekerin dişleri girdi mi motor yalpalıyor.
Dağda tepede atlayan adam için o yarıklar eğlenceli, ilk defa binen için ise ecel teri diyebilirim.
hasan_4154 de yağmurda test etmiş. Kendisi Crosscu aday adayıdır .
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
yağmurda elektrik aksamı arza eder diyo arkadaşlar ben elektrik kablolarının neresini kuriliyim.en fazla grenajı silerim.dogrumu anladım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)