Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tecrübelerinizden Faydalanmak istiyorum

REKLAM ALANI
    DKLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu an istanbul'da olmama rağmen genellikle Ankara da bulunuyorum
    Motor hususunda sonunda kararımı verdim
    Ehliyet tamam bastır 250 ytl al
    ama ben malesef motor kullanma konusunda da deneyimsizim
    şimdi hemen bi motor almak da kolay değil malumunuz,
    ayrıca hemen motoru alıpda öğrenirken haşat etmek ya da 600 ytl gibi cezalar ödemek de istemiyorum.
    şimdi öğrenmek istediğim şudur ki ehliyet alana kadar hem motor sürüşü konusunda deneyim elde etmemi sağlayacak hem de ehliyet almamda yardımcı olacak önerileriniz var mı?
    Fazla yüksek maliyetli olmaması da tercih sebebidir tabii
    bana kiralık motor olabilir gibi geliyor ama kim motorunu bana kiralar ki acemiliğimi atmam için
    Rasyonel önerileriniz varsa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim

bu arada BMW F 650GS hakkında yorumlarınız varsa yeni başlayan benim gibi bi çömez açısından değerlendirirseniz sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Ehliyeti karpuz gibi satan bir kurstan alma bence, 250 yerine biraz daha fazla öde, iyi bir yerden eğitimiyle al. Sitenin sponsorları arasında ehliyet kursları da var

Bu konuda yeterli bilgisi olan biri mümkünse çeşitli illerde gerçekten eğitim verilen kurumların bir listesini oluşturabilir mi?

BMW F650 GS kullanan ya da fikir sahibi olan var mı?

Başlangıç için nasıl bi motor önerirsiniz?

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    başlangıç için oldukça yüksek.o gücü zaptetmek zor olur senın için.amaç motor kullanmak motor senı kullanmasın.250 cc uygundur

İlgin için teşekkürler...
    :]

benden sana tavsiye arkadaş başlamak bitirmenin yarısıdır ama bence 650 lik bi makine senin işini başlamadan bitirir o açıdan sen en iyisi önce denge üzerinde yoğunlaş motor ciddi bi iş bence iyi düşün 250 cc lik motoru başlangıç olarak öneren arkadaşa saygı duyuyorum ama o da biraz fazla gibi özellikle seninde belirttiğin gibi acemi isen bence önce bi 125 lik scooter ile dene sararsa büyültürsün tabi seçim senin kolay gelsin

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    hoşgeldin arkadaşım. f650gs başlangıç için güçlü bi motor ama eğitimini alırsan bence kullanabilirsin. eğitim diyorum çünkü basarsın son gaza, önemli olan kontroldür. eğitimini almak çok önemli.

honda eğitim merkezi var istanbulda ama kayıltlar hemen doluyor açılır açılmaz.
    en iyisi bilen birinden birebir öğrenmek. ondan sonra yeteneğine göre motor seçimi yapılır.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Scooter bence bisiklete hakarfet saçma bişey
    ama scooter dışında tavsiye edebileceğiniz varsa sevinirim çünkü hah şimid öğrendim dediğimde yeni bişe almak kolay olmayabilir bi daha...
    o yüzden çok da zayıf bişey manasız değil mi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler