Arkadaşlar aracın teki geri çıkarken motorumu devirdi ve sigortası yok ne yapmalıyım
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar. Dün park halinde olan motoruma nasıl ehliyet verildiğini anlayamadığım fırının şöförü çarptı ve motor devrildi. Hemen olay yeri fotoğrafı aldım yalnız elemanın sigortası yok. Kendi çarpıp üste çıktığı için kavga da oldu ve şu an hiçbirşey vermem tavrında şimdi ben bu elimde ki fotoğraflarla polise suç duyururusunda bulunabilirmiyim ? Fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Reklamlar
-
Benzeri bir durum benim başıma geldi. Elemanın sigortası karşıladı zararımı. Benim bildiğim trafik sigortası olmadan trafiğe çıkmak bir suç. Adamla kavga etmişsiniz fakat konuşmayı dene eğer şikayet edersen aracı bağlayacaklarını söyle. ( çevirmelerde sigortasız aracı bağlayabiliyorlar polisler) Yani zararını karşılamazsa daha büyük bir para yükünün altına gireceğini anlasın.
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
Sen git şikayetini yap. Hava yapan yaptığı havayla kalsın.
-
Olay yeri fotoğraflarıyla gidip trafiğe suç duyurusunda bulunayım o zaman aracın sigortasıda yok şeklinde. Motorda çok bir masraf yok pastayla çıktı ama adamın suçlu olup birde üste çıkması insanı çileden çıkarıyor.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
-
Elbette git şikayet et, hakkını ara
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Hiç uğraşma vermezse vermesin seninle uğraşmaktansa karakolla uğraşmak çok zevk verir öyle insanlara...Git direk şikayet et sonuçta resimler var .. plakalar gözüküyorsa sıkıntı yok hiç paşa paşa ödücek zararını ...
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
bardaktan adlı üyeden alıntı
Sen git şikayetini yap. Hava yapan yaptığı havayla kalsın.
Aynen katılıyorum arkadaşa ben genelde öyle park edeceğim zaman şöföründikizden görebileceği şekilde park ediyorum sizlerede tavsiye ederim
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
motoru aldığımın ertesi günü geldi bebenin biri arkadan vurdu,çamurluk kırıldı.aradık parçasıyı 50-60 lira fiyatı var dedi.arkadaş 30 lira vereyim muhabbeti yaptı hatta yanında ki züppenin biri parayı versek yaptıracağın ne malum gibi bir laf etti.
madem öyle dedim çıkar evrakları.
sonuç:Çamurluk,stop lambası,sinyaller,plaka aydınlatması ve plaka masrafı olarak 245 tl'yi çatır çatır aldım sigortadan.Ver kardeşim polise bugün senin motoruna masraf çıkmamış olabilir ama sigortasız gezmek neymiş görsün.boşuna mı veriyoruz sigortaya parayı biz.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
en güzeli gidip polise şikayet etmek hem zararını karşılar hemde sigortasız gezmenin cezasını çeker.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
02 Aralık 2012, 19:09
olay mahalinde iken polisi arasaymışın keşke
-
02 Aralık 2012, 19:11
Normalde sigortasız bir araçla kazaya karıştığında yapman gereken polis çağırmaktır. Adam sigortasını yaptırmadan önce çarpıp polisi beklemeden kaçtı şeklinde tutanak tutturabilirsin. Ama bir hasarın yoksa hiç bulaşma çünkü sonuca ulaşmak için uğraşman gereken işler. Ayrıca sadece sigortası yok diye polis adama bildirim bile göndermez.
-
02 Aralık 2012, 19:47
RunemagicK adlı üyeden alıntı
olay mahalinde iken polisi arasaymışın keşke
Katılıyorum.
-
03 Aralık 2012, 00:12
Ya şu insanlık varya işte. Birde karşımızdakinde olsa ahh ah. Çarpınca ya kardeş sigorta yok polis gelirse arabayı bağlar aramızda çözelim dedi ben olay yeri fotoğrafı aldıktan sonra ordan ayrıldım yine gittiğimde sanki yalvaran kendisi değilmiş gibi üstten gelmeye başladı bende aynı tondan gidince işler karıştı. Neyse olan oldu artık umarım fotoğraflar işe yararda canını yakarım çünkü adamla kavga etmek o anki hazdan başka birşey vermiyor
-
03 Aralık 2012, 00:50
waeder adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selamlar. Dün park halinde olan motoruma nasıl ehliyet verildiğini anlayamadığım fırının şöförü çarptı ve motor devrildi. Hemen olay yeri fotoğrafı aldım yalnız elemanın sigortası yok. Kendi çarpıp üste çıktığı için kavga da oldu ve şu an hiçbirşey vermem tavrında şimdi ben bu elimde ki fotoğraflarla polise suç duyururusunda bulunabilirmiyim ? Fikirlerinizi bekliyorum saygılar.
keşke kavga etmeseydin fotosunu çektikten sonra hemen polis çağırsaydın aynısı başıma geldi sonradan şikayet ettim herif geldi arkadan çarptı dedi iki de şahit gösterdi
onlarda aynısını dedi allahtan kazanın olduğu yeri gören bir kamera vardı gittim heriflere yalvardım aldım kaydı yoksa herifin döküntü arabasını ben tamir ettirecektim diğer iki hıyarada yalancı şahitlikten güzel para kitlediler
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
03 Aralık 2012, 01:06
adamın arabasına gece hidrolik fren yağı dök
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
03 Aralık 2012, 01:13
serdar1547 adlı üyeden alıntı
adamın arabasına gece hidrolik fren yağı dök
senı tanımıyorum ama bugun gunundesın sanırım gece gece gulduruyosun benı :D gulen cok vardır emınım :D
bu arada arkadasın durumu yıne ıyı diyebilirim. nice insanlar biliyorum park halinde motoru eski model arabasıyla arkadan carpıp deviren.. senınkı yıne iyi. git yap polise suc duyurunu.
-
03 Aralık 2012, 01:26
ugrgnr adlı üyeden alıntı
senı tanımıyorum ama bugun gunundesın sanırım gece gece gulduruyosun benı :D gulen cok vardır emınım :D
bu arada arkadasın durumu yıne ıyı diyebilirim. nice insanlar biliyorum park halinde motoru eski model arabasıyla arkadan carpıp deviren.. senınkı yıne iyi. git yap polise suc duyurunu.
eyvallah kardeşim bu gün tam bana göre konular açılmış ondan olsa gerek...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
03 Aralık 2012, 01:47
waeder adlı üyeden alıntı
Olay yeri fotoğraflarıyla gidip trafiğe suç duyurusunda bulunayım o zaman aracın sigortasıda yok şeklinde. Motorda çok bir masraf yok pastayla çıktı ama adamın suçlu olup birde üste çıkması insanı çileden çıkarıyor.
kesinlikle git şikayet et hatta yakın çevrede güvenlik kamerası kaydı varsa o saat aralığınıkini esnaftan rica edip alırsan çok daha kolay olur işin
-
03 Aralık 2012, 02:04
aynen arkadas ıyı bı noktaya degınmıs. kamera kaydı bulabılırsen hakkaten cok ıyı olur veya guvenılır bı şahit..
-
03 Aralık 2012, 02:04
O anda insanın aklına "keşke gücüm yetsede şu aracı tavanın üstüne çevirsem" diye geliyor
Şaka bi yana olay yerini gören mobese varsa mahkemeye başvurursan hakkını alırsın diye düşünüyorum.
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)