En iyi 100'ük Motosiklet Markası
Reklamlar
-
Arkadaşlar Anket bölümüne 2 gün önce yazdım fakat hala onaylanmadı 2 defa gondermeme ragmen bu yuzden daha fazla bekleyemedım ve buraya geçici olarak yazmaya karar verdim.. (konunun burası olmadıgını bıldıgım ıcın yazdım)
son zamanlarda motosiklet almaya karar verınce bu forumu gordum ve gorus ve yorumlara bakmaya karar verdım fakat daha cok kafam karıstı. bu yuzden bu karısıklıgı dındırmeye yonelık anket tarzı bırsey yaptım. Yorumunuzla birlikte hangi markayı tavsiye ettıgınızı yazarsanız sevinirim şimdiden cok tesekkurler
1. Asya
2. Kanuni
3. Kuba
4. Lifan
5. Mondial
6. Motoran
7. Ramzey
8. Salcano
9. Yuki-Kral
***** Arkadaşlar 100'lük Cup Değil, 100'lük Debriajlı 5 Vites'lerden Bahsediyorum.. *****
Reklamlar
-
oyluyorum ama olmuyor, tikimda mi sorun? ben de buraya yazim dedim, biliyorum yeri degil ama............Ramzey QM125T-10D
-
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
çan çin çon hepsi aynı modenastan gerisi yalan
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
-
beyler anket uygulaması yok zaten sadece hangı sık veya hangı marka, onu yazarsanız daha ıyı olur benım ıcın. bu arada tekrar hatırlatıyorum, Cup modeller degıl. 100'lük, 5vites, Debriajlı motosikletrden bahsedıyorum. gelecek yorumlar ve oylar ıcın sımdıden tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
çan çin çon hepsi aynı modenastan gerisi yalan
orası öyle ama benim Honda, Yamaha gibi motosikletlere yeticek kadar param olmadıgı ıcın Bu markalara yöneliyorum ki ben motosikletimi alıp 5-10 sene kullanmak ıstemıyorum. bi motosiklet alsam ki 100lük düşünüyorum, seneye 150-125lik alıcam sonra biraz daha gecıcek 250lilik alıcam. o da gecıcek 600luk. Yamaha YBR 125 veya Honda CBF-CB cok ıyı motosiklerler farkındayım ama herkesın bunları alması gıbı bı ımkan yok. keşke olsa sagol yorumun ıcın.
-
Bencede üç aşağı beş yukarı hepsi aynı fakat görüntü olarak 9. sıradaki ''YUKİ Kral'' açık ara 1 numara , şayet gençsen bunu al derim havası yeter. Sehpada dururken bir bakan bir daha bakıyor.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
-
Cup tarzı değil bence selenin önü boş değil depo devam ediyor ! Mantar gibi çoğalmaya başladı İzmir'de bu marka , tabiy zevkler ayrılabilir .
BİLGİ GÜÇTÜR
-
yo yo dış görünüm anlamında demedim kardeşim.. 4 vites yarı otomatik olunca benzettim. yoksa cidden dış görünümü 100lüklere göre çok iyi. çok spor ve üst düzey bi dizaynı var.
-
02 Aralık 2012, 22:37
Benli adlı üyeden alıntı
Bencede üç aşağı beş yukarı hepsi aynı fakat görüntü olarak 9. sıradaki ''YUKİ Kral'' açık ara 1 numara , şayet gençsen bunu al derim havası yeter. Sehpada dururken bir bakan bir daha bakıyor.
Mesele ben. Yolda giderken motor orta sehpaha üzerinde duruyordu. Gördüm sonra döndüm arkama birdaha baktım bu nasıl bir motor böyle diye bir tasarım ancak bu kadar kötü olur diye. Hele o ön farın bulunduğu kısım bayağı bir komik duruyordu. Güldüm geçtim sonra.
-
02 Aralık 2012, 23:11
Mondial SFC Snappy X Kullanıcısıyım
TASARIM OLARAK CUPLARIN KRALI BENİM GÖZÜMDE
ARKA STOP LEDLERİ OLSUN
ÖNDEKİ GÜZEL DİZAYNI LED FARI OLSUN
Özelliklerine gelirsek
Suan 500 km e gelcem şuana kdr beni üzmedi.
Benzin tasarrufu da gayet iyi.
Hızda En son 80 yapıor ( ama daha 400 küsürde ona göre)
Paran varsa Modenas 135 GT AL yoksa Mondial SFC Snappy X al :D
[B][COLOR="#0000FF"]BadBoy (*_*)[/COLOR][/B]
-
02 Aralık 2012, 23:18
-
02 Aralık 2012, 23:31
crayz_metin adlı üyeden alıntı
Mesele ben. Yolda giderken motor orta sehpaha üzerinde duruyordu. Gördüm sonra döndüm arkama birdaha baktım bu nasıl bir motor böyle diye bir tasarım ancak bu kadar kötü olur diye. Hele o ön farın bulunduğu kısım bayağı bir komik duruyordu. Güldüm geçtim sonra.
[IMG][/IMG]
Pardon ben bu motordan bahsediyorum , bunu Yuki/ kral olarak biliyordum kataloğunda "Hilal" diye yazıyor , metin bey , tüm bakanlar tabiy ki pozitif değiller !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
02 Aralık 2012, 23:54
2009 kanuni elite 100 şuan 17.000km yagından hariç hiç bir parça degişmedi...yakıtta çok cimri tavsiye edrm..
-
03 Aralık 2012, 00:01
arkadasım cup degıl commuter oy ve yorumları ıstıyorum.. 5 vites manuel'lerden. sagol tavsıye için
-
03 Aralık 2012, 00:23
Abi koptum
Adam 'cup' olmasın diyor, herkes debriyajsız tavsiye etmiş. Bende 100 ukh diyecegim, ayıp olacak
Zaten 'Halil' bana kızgın...
Kardeşim bence 'prince'...
Kampana fren problem değil dersen, 'superboy' tabi ki daha şık...
-
03 Aralık 2012, 00:29
Benli adlı üyeden alıntı
Evet bende bundan bahsediyorum. Dediğim gibi ön tarafı biraz tuhaf geliyor gözüme beğenmedim görselliğini. Ama arka frenin disk olması bir avantaj. Bu modellerde arka fren disk diye biliyorum.
Bende 1 ay öncesine kadar bayağı bir motor araştırdım. İlk önce 100'lüklere baktım vergi vermem diye ama sonra mondial driftler çok hoşuma gitti. Bu motora vergi değer dedim. Motora yapılan yorumlarda fena değildi. Alınır bu motor dedim kendi kendime :D Verdik kaporamızı kredi kartını bekliyoruz şimdi.
-
03 Aralık 2012, 00:39
Kullanma fırsatım olmadı ama kullanan birkaç kişinin fikrini aldım.
Zaten sende forumu incelemişsindir. Orda da bir abimiz en son, 15.000 km'deydi ve herhangi bir sorun yaşamamış.
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
Driftin herşeyi güzel de, yaklaşık 3.5-4 lt yakıyormuş.
Ben yakıta o kadar para vereceksem, (kendi fikrim) 2. el 'x max' alırım. Hayalimde, uzun yollar için 'x max' almak var da, araya sıkıştırayım dedim
inşallah konu sahibi kızmaz. Böyle şeyleri sevmiyor da.
-
03 Aralık 2012, 00:40
crayz_metin adlı üyeden alıntı
Evet bende bundan bahsediyorum. Dediğim gibi ön tarafı biraz tuhaf geliyor gözüme beğenmedim görselliğini. Ama arka frenin disk olması bir avantaj. Bu modellerde arka fren disk diye biliyorum.
Bende 1 ay öncesine kadar bayağı bir motor araştırdım. İlk önce 100'lüklere baktım vergi vermem diye ama sonra mondial driftler çok hoşuma gitti. Bu motora vergi değer dedim. Motora yapılan yorumlarda fena değildi. Alınır bu motor dedim kendi kendime :D Verdik kaporamızı kredi kartını bekliyoruz şimdi.
"drift te güzel tasarım , hayırlısı olsun , kazasız belasız.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
03 Aralık 2012, 00:43
rs_guven adlı üyeden alıntı
Abi koptum
Adam 'cup' olmasın diyor, herkes debriyajsız tavsiye etmiş. Bende 100 ukh diyecegim, ayıp olacak
Zaten 'Halil' bana kızgın...
Kardeşim bence 'prince'...
Kampana fren problem değil dersen, 'superboy' tabi ki daha şık...
:D iyiydi ve halil kısmı da iyiydi :D bakıyorum ıncelemıssın benım profılı hayırdır :D neyse kızgın falan degıl o o konu ıcın gecerlı . aynen superboy dusunuyorum fakat Kampanayla ılgılı kararsızlıgım var ama bakıcaz denıcez tabi. sagol oyların ve yorumun ıcın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)