Ufuk bey maalesef piyasa şerefsiz dolu.İnsanların inanası gelmiyor yazılanlara.Acil satacaksan piyasa değerinin bir miktar altına razı olacaksın,aciliyet yoksa beklersin.
Ufuk bey maalesef piyasa şerefsiz dolu.İnsanların inanası gelmiyor yazılanlara.Acil satacaksan piyasa değerinin bir miktar altına razı olacaksın,aciliyet yoksa beklersin.
motorun güzelmiş. param olsa alırdım ancak yeni birikiyor.
bu arada 6500 normal çünkü masrafsız. ancak 7500 e yeni kasalar varken bu biraz zor gider 6500e. sezonu beklemelisin.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bakalım yarın yeni fotoğrafları çekip ilan koyduğum da ne sonuçlar alıcam haber veririm
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
benim teorime gçre çakal çukal üçkaatcı biri olsaydın motoru birilerine çoktan satardın hızlı bir şekilde...ama edebinle namusunla şerefinle adam gibi satış yaptığın için yalan dolanın olmadığı için satışın gecikiyor ...bu bir teori diyelim...
sezon kapalı olduğu içindir belki de...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yazın başında 3 motosiklet ilanı verdik eşin dostun.
Biri 90 cc çinli scooter idi km düşüktü hemen satıldı.
Diğeri 250 cc çinli chopperdı 1000 km de idi o da hemen satıldı.
Ama yamaha x max var 6 aydır satamıyoruz 25,000 km'de diye.
Halbuki motor tertemiz,istediğin yere göster diyoruz adam km çok deyip vazgeçiyor.
Malesef bu ülkenin 2.el piyasasında çakal çok var ve bu sebepten dürüst motosiklet sahipleri temiz 2.ellerini satarken çok zorlanıyorlar.
İnsallah motorunuzu en kısa sürede satarsınız
Aynı sorun bende de var. 2012 Asya Armada 250 maxi sıçoter'im var. Fazer almayı planladığım için satıyorum 4 aydır satamıyorum. Motora da bağlandım bir yanım sat diyor bir yerim boşver satma diyor arafta kaldım sanki
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
İnsanlarımız maalesef şu kilometre takıntısından vaz geçemiyor. Bu sebeple bazı dürüst insanları yanlış yola taşvik ediyorlar. Fakat yine her daim dürüstlükten zarar gelmez . Eninde sonunda alıcı bulursun Ufuk merak etme. Bir de malum kış sezonu ...
Hayırlı satışlar kardeşim .
Önce emniyet, sonra hareket...
Eyvallah kardeşim aynen beklemede kalacağız mecburen
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Dostum nasip kısmet işi ben çoğu zaman şahid oldum bişiyi yok diye alıyorum sonradan sonraya aa burası çizikmiş burası ezikmiş diye görüyorum amaiş işden geçmiş oluyo velhasılkelam nasibin oysa gözün kapalı misali alıyorsun yada satıyorsun sen bekle belkide 4gidersin askere bedavaya motorsuz kalma
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)