Arkadşalar 4,5 Gündür Siteye Giriyorum .Hiç Bir Kategoride Yorum Yok Konu AÇılmamış.Neden Acaba.
Arkadşalar 4,5 Gündür Siteye Giriyorum .Hiç Bir Kategoride Yorum Yok Konu AÇılmamış.Neden Acaba.
Yorum yok
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
fırtına öncesi sessizlik
Yeni Yıl İçin Değişiklikler Düşünüluyor olabılır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
dünyanın sonu geliyormuş, konuşacak bir şey kalmadı.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Hocam ben kışın snowboard yazın ise motor sürüyorum şunu diyecem yazın snowboard forumu güncel olamaz kar yok kışın da motor sitesini aktif bekleyemezsiniz çok fazla kışın motor süren yok
Şu sıralar genelde siyasi konular moda....
Konnu dışında takılıyor forum ahalisi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Forumu nasıl bilirdiniz?
Foruma hakkınızı helal ediyormusunuz
Hakikaten MT de acayip bir bıkkınlık, heyecansızlık var... 15 saat önce yazılan msj hala ana sayfada
Kardeşim Motorsiklet Sitesi Diye İlla Motordanmı Bahsetmek Lazım :d Arkadaşın Dediği Gibi Herhalde -Herkes 21 Aralık İçin Hazırlık Yapıyor:;d
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Birde Fena Yağmur Yağıyor.Sizin Oralar Nasıl Konuşacak Laf Çıksın:D
Keşke genç bir arkadaşımız motora yeni başlamayı düşünüyorum 600rr nasıl olur dese, yada cbr250 mi hyo 250 mi dese en kötü ihtimal ybrmi cbf mi desede konuşsak tartışsak
Winter is coming!!!
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
benzine zam gelmemiştir 4 günden beri ama doğalgaz zammı konusuna yoğunlaşalım... gerçi artık zamlar koymuyor alıştık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar Benim Ofiste Mimar Arkadaşım Hiç Motor Kullanmamış 1100 Lük Veya 1200 Lük Özel Yapım Harley Almak İstiyor Kafaya Takmış Dedim Fazla Değilmi Tecrüben Yok Direk Yüksek Cc olmaz Dedim Yok Dedi Birşey Olmaz Dedi Zaten Max 12 Basıyor Hız Motoru Değil Vs. Dedi Ne Düşünüyorsnuz:D
Maya takvimine göre 11 gün sonra zaten gidiciyiz. Son günlerimizi özel işlerimize ayırmış olabiliriz.
konu bulamıyoruz
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
kış geldi.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ne yorumlar var :D 21 Aralıkta bitiyor ondan umursamiyorlar cbr mi hyo mu
Hepi Topu 8 nota var kaç farklı başlık açılabilir ki
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bende dün yaptığım kazayla ilgili bir konu açmıştım. bakıyorum ediyorum, anasayfada çıkmıyor. Altına 3-4 yorum geldi, yine gözükmüyor. Ayarlarla oynadım, yine olmadı. Sebebini bilen varmı acaba?
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)