Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Egolu pompacılar

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    pompacı çok kötü bir isim şimdi konuyu açan arkadaşa soruyorum pompacı görevi gereği sizin motoru pompaladımı?Egosumu kabardı pompalarken ben analmadım biraz daha açıklarmısınız.Egoist pompacının intikamı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimse tüm pompacılar kötüdür demedi ki? Bunu nereden çıkardınız sukru 125 ? Bakınız ben örneğimi nokta atışı verdim. Çocukça düşünmeleri bir kenara bırakınız.
    karşıyaka bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı karşıyaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar,
    3 Kuruşluk benzinde alsam örneğin 3.000 000 Liralık'ta benzin alsam benim tavrım değişmez, karşımdaki insana insan gibi davranırım demek ki 3 Kuruşluk değilde daha yüksek meblağda benzin alsam sahibi mi oluyorum. Allah aşkına ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz.Askerliği yapalı çok oldu ,şimdi burda da pompacıdan emir mi almam gerek?
    Adam sırf egosunu tatmin etmek için beni diğer pompaya gönderiyor alaycı bir tavırla bu 1-2 değil.Ayrıca ben ordan benzin almasam umurlarında olmasın önemli olan insanlık.O maaşını her her halükarda alacak bende başka yerden alırım sorun o değil işte derdimi bir türlü anlatamadım arkadaş bu son mesajım olsun gerçekten sıkıldım...Herkese teşekkür ederim ...Bu arada kimsenin kalbini kırmamak gerektiğini düşünürüm, şu ölümlü dünyada...

hocam niye bu kadar duygusala bağlıyorsun olayı...yani bu benzin alım olayını gerçekten de bu kadar abartmana gerek yok...atar yapacak bir karakterde değilsin naif bir arkadaşsın öyle hissettim...rahatsız olduğun bir nokta varsa o an rahatsızlığını ilgili kişiye de iletebilirsin...böyle yapan kişiler var demek istedim sadece...benzin istasyonunu satınmı aldın derken çalışanı bezdiren müşteri profilinde olan kişiler var demek istedim...bak ben bu tarz artistik adamların triplerine egolarına veya herneyse saygı duyarım...bir çizgi var...kabalık yapıyorsa o an trip değil tepkimi açık ve net veriyorum...o çizgiyi aşmamışsa langır lungur konuşuyorsa bir tartıyorsun kalp kırmaya değecek bir durum varmı diye düşünüyorsun...ve diyorsun ki bu elemanın hayatında yapabileceği muhtemelen tek iş ve kariyerindeki son nokta deyip benzini alıp yoluma gidiyorum...şunuda düşün...sen o gün veya o hafta bir kez benzin alıyorsun...ama eleman günde en az 250-300 kişiye aynı benzini veriyor yani bıkkın olması ve tribal duruma girmesi olası...hele ki eğitimsiz biri ise pimi çekilmiş bomba gibi...hayatın olağan akışına göre bu tavırları hep görebilirsin...akdeniz insanıyız elimiz ayağımız dilimizin pek ayarı olmaz bilirsin...

şunu düşün...lise mezunu eğitimsiz bir başbakanımız var ve o bile langır lungur aklına ne gelirse düşünmeden konuşuyor...yani bu ülkede hiçbirşeye şaşırmamalısın diye bu örneği verdim...
    sukru 125 bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Teşekkür ederim söylediğiniz iyi oldu, bilmiyordum.Sağ olun...

İşte bende onu anlamıyorum; beni diğer pompaya gönderdi ama ben ordayken diğer sayfada da yazdım, başka motosikletli arkadaş geldi o arkadaşa verdi benzini sorun bende galiba,günümde değildim sanırım neyse belki arkadaşlar haklı ben alınganlık yaptım, gülüp geçmem gerek aslında ufak tefek bir mevzu için...
    birader hiç düşündün mü acaba adamı aşağılayacak bir tavır bir hareketin mi oldu niye sen ?
    başkasına değilde sen?
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birader hiç düşündün mü acaba adamı aşağılayacak bir tavır bir hareketin mi oldu niye sen ?
    başkasına değilde sen?
    Ya havle...
    Yazmayım diyorumda....
    Ne konuştum, ne bir hareketim oldu.(ben o karakterde birisi değilim) ben o istasyona girer girrmez o savunduğunuz,koruduğunuz muhterem beni savaladı, yani ben o istasyonda durmadım, konuşmadım direkt savaladı. Hepsi aynı değil diyoruz okumadığınız için yanlış anlıyorsunuz...Adam efendi gibi işi olan benzini verse aklımdan zorum mu var, neden büyüteyim bu kadar. Sıradan bir insan gibi gittim benzin almaya, sahibi gibi tavırlarım asla olamaz.Bu arada pompacı değil mi mesleğin adı, ne yazmam gerek söylesin sayın vakvak, iş ilanlarına bakın pompacı diyor ha siz başka manada düşünürsünüz, onu bilemem...
    ero__ bunu beğendi.

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Oda Bişeymi Yavv Bazen Gidiyorum 10 TL Benzin İstiyorum Kocaman Motorun Var 10TL Benzin Alıyorsun Utanmıyonmu Dio
    KSKLİ_ÖMER bunu beğendi.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Alıntı sukru 125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kuaförlük yapıyorum kendi işyerim var pompacılıgı bi süre bende yaptım öncelikle o terbiyesizliği yapan kişiyi ele alarak bu mesleği kötüleyip bu işi hakıyla yaparak çoluğuna çocuğuna alın teriyle ekmek götüren kişilere saygısızlık yapmanın bi anlamı yok sadece bu meslekte mi var böyle insanlar çok saçma ve çocukça açıklamalar var metehan arkadaşın dediği gibi adamlar akşama kadar benzin kokusu gaz kokusuyla başbaşalar bu sebeble şiddetli baş ağrıları baş dönmeleri mide bulantılarıyla mesailerini zor bitiriyorlar lütfen arkadaşlar önyargılı olmayalım sorusu olan varsa sorsun cevap vereyim
    Peki soruyorum: Siz bütün mesajları okudunuz mu, hepsi diye bir yer var mı? Mesajlara bir bak istersen ondan sonra yorumunu yap, "saygısızlık" yaptığıma ondan sonra karar ver; her işte olduğunun yazıldığını bile göreceksin....
    ero__ bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj discover 125 st vs Sym gts 250 i evo
    EGOLU POMPACILAR burada geçen lar kelimesi çoğul olarak kullanılıyor diye biliyorum

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir başlığı açan arkadaş, bir de ben örnek gösterdik. 2 çoğul bir rakamdır. Denk geldikçe böylelerine yazarım.

Ha şu da var, otomobilim ile Gölcük/izmit yolu üzerinde yeniköy kavşağına yakın totalden gaz almaya gittiğimde neredeyse kapımı dahi açıyorlar abi hoşgeldin diyip. Ben bunu da yapsınlar demiyorum, denyoluk ile güler yüzlülük arasında BİRAZ fark var ama ...
    karşıyaka bunu beğendi.

Motosikleti
    Ya havle...
    Yazmayım diyorumda....
    Ne konuştum, ne bir hareketim oldu.(ben o karakterde birisi değilim) ben o istasyona girer girrmez o savunduğunuz,koruduğunuz muhterem beni savaladı, yani ben o istasyonda durmadım, konuşmadım direkt savaladı. Hepsi aynı değil diyoruz okumadığınız için yanlış anlıyorsunuz...Adam efendi gibi işi olan benzini verse aklımdan zorum mu var, neden büyüteyim bu kadar. Sıradan bir insan gibi gittim benzin almaya, sahibi gibi tavırlarım asla olamaz.Bu arada pompacı değil mi mesleğin adı, ne yazmam gerek söylesin sayın vakvak, iş ilanlarına bakın pompacı diyor ha siz başka manada düşünürsünüz, onu bilemem...
    işe bende onu soruyorum neden bu kadar büyütüyorsun olayı acaba egosu tatmin olmamış olan sen olabilir misin?
    bir benzinci bana bunu yapsa gider diğerinden alırım gelip burda adam beni veya sülalemi sıradan geçirmiş gibi bi tavra girmem açıkçası
    anlamıyorum yani ben mi çok tuhafım yoksa ortalıkta bi israil oyunu dönüyoda ben mi anlamıyorum

Motosikleti
    Bajaj discover 125 st vs Sym gts 250 i evo
    Otopsici Kardeşim anlatamazsın bu arkadaşlara yahu madem kıllandın bu adama git kardeşim oranınin müdürü var yöneticisi var ne bileyım sahibi var gider edersin babalar gibi şikayetini attırırsın adamı işten bu sayede tatmin olmayan egonu tatmin edersin.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu asıl egosu tatmin olmayan biri varsa ortada oda sensin kardeşim o eleman değil küçücük olayı deve yaptın

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Yine karışmış ortalık Bu forumda nedense her açılan konuyu gereksiz gören kişiler var.
    Adamın biri pompacıdan gördüğü tavrı sıkıntı yapmış, muhabbet olsun diyede konuyu açmış işte.
    Konu sahibine vur Allah vur. Bide gerçekten döversek süper olur
    otopsici bunu beğendi.
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

işe bende onu soruyorum neden bu kadar büyütüyorsun olayı acaba egosu tatmin olmamış olan sen olabilir misin?
    bir benzinci bana bunu yapsa gider diğerinden alırım gelip burda adam beni veya sülalemi sıradan geçirmiş gibi bi tavra girmem açıkçası
    anlamıyorum yani ben mi çok tuhafım yoksa ortalıkta bi israil oyunu dönüyoda ben mi anlamıyorum
    Mesajınızdan terbiyeniz ve seviyeniz belli,sizin gibi birisiyle aynı forumda olmak utanç verici bana göre...Ben kimseye hakaret etmedim, terbiyemi bozmadım sizden de aynı tavrı beklerdim ama seviyesiz mesajınızla beni sindirmeye çalışamazsınız, ordaki "lar" eki çoğuldur zaten bu ilk değildi, 2-3 kere başka insanlarla olduğu için mantıken çoğul olur, siz başlığa takıla kaldığınız için anlayamıyorsunuz, şimdi vaktim yok akşam daha ayrıntılı yazarım; ama bu mesaj size hiç yakışmadı...

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ne zaman gitsem 'hoşgeldiniz' ile karşılanıyorum. Hem de Adana gibi bir yerde.
    Bekleme yok. En fazla 15 saniye beklerim. Gelen yoksa başka yere giderim. Şimdiye kadar hiç olmadı tabi.

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Adana gibi derken espiri olsun diye söyledim.
    Hani millet bütün Adanalıları asi sanıyor ya. Kötülemek maksatlı değil.
    'Adana'ya ne olmuş kardeşşşimm' gibi yorumlardan önce önlemi mi alayım dedim.
    önlemini almışsın iyi yapmışsın bence

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    bu egosu tavan yapan pompacılardan çok 4 tekerlere uyuz oluyorum ben. motosikletime benzin dolarken yanıma çekiyor bazı andavallar. ben de artık yanıma yanışamayacak kadar geniş bırakıyorum motosikleti. benzin dolunca motoru çekmiyorum öyle arabalar gibi pompa başında bekletip wc ye gidiyorum uyuzluk olsun amk gazetesi.
    KSKLİ_ÖMER ve ErknOzyurt bunu beğendiler.

Motosikleti
    İyi akşamlar,
    Scootera benzin almaya gittimi boş olan pompacıya yaklaşırken uyanık pompacı diğer arkadaşına yönlendirdi, birde diyorki: "depo sol tarafta ondan" ne alakaysa benim depo selenin altında armut,solda olsa ne olur çocuk gibi ordan oraya gönderiyor paramızla rezil oluyoruz bu birçok kez tekrarladı bi kereye mahsus değil.Ben doldururken başka motosikletli arkadaş geldi ona birşey demedi. Yabancı ülkelerdeki gibi self olsa da, şu bazı egolu pompacılarla muhatap olmasam...
    Boş olduğu halde alaycı bir uslüpla diğer pompaya gönderiyor, alınganlıkla alakası yok bu 1-2 değil amaçları başka sezebiliyorsunuz....Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Doğru, ben unutmuşum dünyanın en pahalı benzinini kullandığımızı.
    Benim en başta yazdığımı tam okudunuz mu hocam, bazı pompacılar dedim hepsi aynı değil; her işte ve her yerde olduğu gibi işini iyi yapan da var dediğiniz gibi savsaklayan da var.İşten kaçma, az çalışma uyanıklık yapıp kendi işini arkadaşına yıkma, benim kızdığım alaycı bir uslüpla beni ordan oraya göndermesi eğer orda olsaydınız hak verirdiniz bana Bu arada pompacı akrabanızla empati kurabiliyorum, ben kimseyle dalga geçmem, kendimlede dalga geçilmesinide istemem...
    İyi akşamlar,
    Ben egoyu: Ben,bencil olarak biliyordum, demek ki eksik biliyor muşum.İşleri zor tamamda, dalga geçer gibi söylemesi hoş değil.12 saatte ayakta durması dalga geçmesini gerektirmez...Yukarda sayın Halil Karamanoğlu değinmiş, insanın iyi olduğu günler kötü olduğu günler olabilir, belki ben büyüttüm ama bu ilk değil, hepte orda oluyor başka yerde niyeyse denk gelmedim...
    Alıntı Conservator adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam bu 1 değil 2 değil, diyor, siz hâlâ "sen yanlış anlamış olmayasın?"..
    İyi akşamlar,
    3 Kuruşluk benzinde alsam örneğin 3.000 000 Liralık'ta benzin alsam benim tavrım değişmez, karşımdaki insana insan gibi davranırım demek ki 3 Kuruşluk değilde daha yüksek meblağda benzin alsam sahibi mi oluyorum. Allah aşkına ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz.Askerliği yapalı çok oldu ,şimdi burda da pompacıdan emir mi almam gerek?
    Adam sırf egosunu tatmin etmek için beni diğer pompaya gönderiyor alaycı bir tavırla bu 1-2 değil.Ayrıca ben ordan benzin almasam umurlarında olmasın önemli olan insanlık.O maaşını her her halükarda alacak bende başka yerden alırım sorun o değil işte derdimi bir türlü anlatamadım arkadaş bu son mesajım olsun gerçekten sıkıldım...Herkese teşekkür ederim ...Bu arada kimsenin kalbini kırmamak gerektiğini düşünürüm, şu ölümlü dünyada...
    Mesajınızdan terbiyeniz ve seviyeniz belli,sizin gibi birisiyle aynı forumda olmak utanç verici bana göre...Ben kimseye hakaret etmedim, terbiyemi bozmadım sizden de aynı tavrı beklerdim ama seviyesiz mesajınızla beni sindirmeye çalışamazsınız, ordaki "lar" eki çoğuldur zaten bu ilk değildi, 2-3 kere başka insanlarla olduğu için mantıken çoğul olur, siz başlığa takıla kaldığınız için anlayamıyorsunuz, şimdi vaktim yok akşam daha ayrıntılı yazarım; ama bu mesaj size hiç yakışmadı...
    son mesajım da gerekli açıklamayı yapmışımdır umarım

son mesajım da gerekli açıklamayı yapmışımdır umarım
    Ben doğma büyüme Karşıyakalıyım ,uzun süre esnafların yanında çalıştım yani birine baktığım zaman az çok anlıyorum tavrının ne olduğunu, sizin beyniniz almıyor galiba benzini başka yerden alırsınız diyip duruyorsunuz, mesele başka yerden alma meselesi değil ; beni başka pompaya göndermesine bir şey demiyorum ki , gönderirken yüzünün hali ,konuşmasına kızıyorum .sen ve senin gibiler gidip şikayet edip attırsınlar, bana göre değil ekmeğiyle, oynamak her ne kadar dalga geçsede.
    Yıllar önce kamu işi için bir belge almam gerekiyordu,alırken baktım ki veriliş tarihi yanlıştı; adam verir vermez farkettim adama söyledim adam dediki:” bir şey olmaz bir şey olmaz” kaile almayarak neyse ben birgün başıma iş açacağını biliyordum, nitekim açtıta o belgeyi yeniden çıkarttım…Ondan korkalım ,öbürü 12 saat çalışıyor hoş görelim eee bak benim zamanımı yedi yaptığı işi düzgün yapmayarak benim anlatmak istediğim bu herkes için demiyorum ki daha sana sıralayabilirim örnekleri, sen ve seni n gibiler bu kafayla gidin bakalım, birgün sizinde başınıza böyle bir olay gelir belki o zaman yazdığın bu terbiyesiz mesaj aklına gelirde utanırsın, ama sen böyle bir mesaj yazdığına göre utanacağını hiç sanmam…İnsanın yaptığı şeyler birgün mutlaka kendisine döner…
    Kendini z uzatıp duruyorsunuz zaten benim uzattığım yol…
    Sen benim ve sülalimi neden karıştırıyorsun mesaja , benimle bir derdin mi var, öyle mesajdan ahkam kesmek kolay terbiyesiz insan, sağlık memuru yazdığı için size yakıştıramadım, ben yazdığımın arkasındayım düzgün oku ondan sonra yaz terbiyesiz…Haa benle bir derdin varsa, vede İzmir’ e yolun düşerse bekliyorum seni güzel güzel konuşuruz seninle…

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Ben ego falan dinlemiyorum öyle sağa geç sola geç dediği zaman transit geçişle diğer petrole gidiyorum zaten Erzincan da tüm petroller birbirine yakın
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

Motosikleti
    Ben doğma büyüme Karşıyakalıyım ,uzun süre esnafların yanında çalıştım yani birine baktığım zaman az çok anlıyorum tavrının ne olduğunu, sizin beyniniz almıyor galiba benzini başka yerden alırsınız diyip duruyorsunuz, mesele başka yerden alma meselesi değil ; beni başka pompaya göndermesine bir şey demiyorum ki , gönderirken yüzünün hali ,konuşmasına kızıyorum .sen ve senin gibiler gidip şikayet edip attırsınlar, bana göre değil ekmeğiyle, oynamak her ne kadar dalga geçsede.
    Yıllar önce kamu işi için bir belge almam gerekiyordu,alırken baktım ki veriliş tarihi yanlıştı; adam verir vermez farkettim adama söyledim adam dediki:” bir şey olmaz bir şey olmaz” kaile almayarak neyse ben birgün başıma iş açacağını biliyordum, nitekim açtıta o belgeyi yeniden çıkarttım…Ondan korkalım ,öbürü 12 saat çalışıyor hoş görelim eee bak benim zamanımı yedi yaptığı işi düzgün yapmayarak benim anlatmak istediğim bu herkes için demiyorum ki daha sana sıralayabilirim örnekleri, sen ve seni n gibiler bu kafayla gidin bakalım, birgün sizinde başınıza böyle bir olay gelir belki o zaman yazdığın bu terbiyesiz mesaj aklına gelirde utanırsın, ama sen böyle bir mesaj yazdığına göre utanacağını hiç sanmam…İnsanın yaptığı şeyler birgün mutlaka kendisine döner…
    Kendini z uzatıp duruyorsunuz zaten benim uzattığım yol…
    Sen benim ve sülalimi neden karıştırıyorsun mesaja , benimle bir derdin mi var, öyle mesajdan ahkam kesmek kolay terbiyesiz insan, sağlık memuru yazdığı için size yakıştıramadım, ben yazdığımın arkasındayım düzgün oku ondan sonra yaz terbiyesiz…Haa benle bir derdin varsa,[/SIZE][/COLOR]
    halen uzatıyor musun?
    [COLOR="#0000FF"][SIZE=4]vede İzmir’ e yolun düşerse bekliyorum seni güzel güzel konuşuruz seninle…
    inşallah

halen uzatıyor musun?

inşallah
    Sülaleyi araya katmasaydın uzatmayacaktım....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)