pompacı çok kötü bir isim şimdi konuyu açan arkadaşa soruyorum pompacı görevi gereği sizin motoru pompaladımı?Egosumu kabardı pompalarken ben analmadım biraz daha açıklarmısınız.Egoist pompacının intikamı
pompacı çok kötü bir isim şimdi konuyu açan arkadaşa soruyorum pompacı görevi gereği sizin motoru pompaladımı?Egosumu kabardı pompalarken ben analmadım biraz daha açıklarmısınız.Egoist pompacının intikamı
Kimse tüm pompacılar kötüdür demedi ki? Bunu nereden çıkardınız sukru 125 ? Bakınız ben örneğimi nokta atışı verdim. Çocukça düşünmeleri bir kenara bırakınız.
hocam niye bu kadar duygusala bağlıyorsun olayı...yani bu benzin alım olayını gerçekten de bu kadar abartmana gerek yok...atar yapacak bir karakterde değilsin naif bir arkadaşsın öyle hissettim...rahatsız olduğun bir nokta varsa o an rahatsızlığını ilgili kişiye de iletebilirsin...böyle yapan kişiler var demek istedim sadece...benzin istasyonunu satınmı aldın derken çalışanı bezdiren müşteri profilinde olan kişiler var demek istedim...bak ben bu tarz artistik adamların triplerine egolarına veya herneyse saygı duyarım...bir çizgi var...kabalık yapıyorsa o an trip değil tepkimi açık ve net veriyorum...o çizgiyi aşmamışsa langır lungur konuşuyorsa bir tartıyorsun kalp kırmaya değecek bir durum varmı diye düşünüyorsun...ve diyorsun ki bu elemanın hayatında yapabileceği muhtemelen tek iş ve kariyerindeki son nokta deyip benzini alıp yoluma gidiyorum...şunuda düşün...sen o gün veya o hafta bir kez benzin alıyorsun...ama eleman günde en az 250-300 kişiye aynı benzini veriyor yani bıkkın olması ve tribal duruma girmesi olası...hele ki eğitimsiz biri ise pimi çekilmiş bomba gibi...hayatın olağan akışına göre bu tavırları hep görebilirsin...akdeniz insanıyız elimiz ayağımız dilimizin pek ayarı olmaz bilirsin...
şunu düşün...lise mezunu eğitimsiz bir başbakanımız var ve o bile langır lungur aklına ne gelirse düşünmeden konuşuyor...yani bu ülkede hiçbirşeye şaşırmamalısın diye bu örneği verdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ya havle...
Yazmayım diyorumda....
Ne konuştum, ne bir hareketim oldu.(ben o karakterde birisi değilim) ben o istasyona girer girrmez o savunduğunuz,koruduğunuz muhterem beni savaladı, yani ben o istasyonda durmadım, konuşmadım direkt savaladı. Hepsi aynı değil diyoruz okumadığınız için yanlış anlıyorsunuz...Adam efendi gibi işi olan benzini verse aklımdan zorum mu var, neden büyüteyim bu kadar. Sıradan bir insan gibi gittim benzin almaya, sahibi gibi tavırlarım asla olamaz.Bu arada pompacı değil mi mesleğin adı, ne yazmam gerek söylesin sayın vakvak, iş ilanlarına bakın pompacı diyor ha siz başka manada düşünürsünüz, onu bilemem...
Oda Bişeymi Yavv Bazen Gidiyorum 10 TL Benzin İstiyorum Kocaman Motorun Var 10TL Benzin Alıyorsun Utanmıyonmu Dio
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
EGOLU POMPACILAR burada geçen lar kelimesi çoğul olarak kullanılıyor diye biliyorum
Bir başlığı açan arkadaş, bir de ben örnek gösterdik. 2 çoğul bir rakamdır. Denk geldikçe böylelerine yazarım.
Ha şu da var, otomobilim ile Gölcük/izmit yolu üzerinde yeniköy kavşağına yakın totalden gaz almaya gittiğimde neredeyse kapımı dahi açıyorlar abi hoşgeldin diyip. Ben bunu da yapsınlar demiyorum, denyoluk ile güler yüzlülük arasında BİRAZ fark var ama ...
işe bende onu soruyorum neden bu kadar büyütüyorsun olayı acaba egosu tatmin olmamış olan sen olabilir misin?
bir benzinci bana bunu yapsa gider diğerinden alırım gelip burda adam beni veya sülalemi sıradan geçirmiş gibi bi tavra girmem açıkçası
anlamıyorum yani ben mi çok tuhafım yoksa ortalıkta bi israil oyunu dönüyoda ben mi anlamıyorum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Otopsici Kardeşim anlatamazsın bu arkadaşlara yahu madem kıllandın bu adama git kardeşim oranınin müdürü var yöneticisi var ne bileyım sahibi var gider edersin babalar gibi şikayetini attırırsın adamı işten bu sayede tatmin olmayan egonu tatmin edersin.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu asıl egosu tatmin olmayan biri varsa ortada oda sensin kardeşim o eleman değil küçücük olayı deve yaptın
Yine karışmış ortalık Bu forumda nedense her açılan konuyu gereksiz gören kişiler var.
Adamın biri pompacıdan gördüğü tavrı sıkıntı yapmış, muhabbet olsun diyede konuyu açmış işte.
Konu sahibine vur Allah vur. Bide gerçekten döversek süper olur
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Mesajınızdan terbiyeniz ve seviyeniz belli,sizin gibi birisiyle aynı forumda olmak utanç verici bana göre...Ben kimseye hakaret etmedim, terbiyemi bozmadım sizden de aynı tavrı beklerdim ama seviyesiz mesajınızla beni sindirmeye çalışamazsınız, ordaki "lar" eki çoğuldur zaten bu ilk değildi, 2-3 kere başka insanlarla olduğu için mantıken çoğul olur, siz başlığa takıla kaldığınız için anlayamıyorsunuz, şimdi vaktim yok akşam daha ayrıntılı yazarım; ama bu mesaj size hiç yakışmadı...
bu egosu tavan yapan pompacılardan çok 4 tekerlere uyuz oluyorum ben. motosikletime benzin dolarken yanıma çekiyor bazı andavallar. ben de artık yanıma yanışamayacak kadar geniş bırakıyorum motosikleti. benzin dolunca motoru çekmiyorum öyle arabalar gibi pompa başında bekletip wc ye gidiyorum uyuzluk olsun amk gazetesi.
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Ben doğma büyüme Karşıyakalıyım ,uzun süre esnafların yanında çalıştım yani birine baktığım zaman az çok anlıyorum tavrının ne olduğunu, sizin beyniniz almıyor galiba benzini başka yerden alırsınız diyip duruyorsunuz, mesele başka yerden alma meselesi değil ; beni başka pompaya göndermesine bir şey demiyorum ki , gönderirken yüzünün hali ,konuşmasına kızıyorum .sen ve senin gibiler gidip şikayet edip attırsınlar, bana göre değil ekmeğiyle, oynamak her ne kadar dalga geçsede.
Yıllar önce kamu işi için bir belge almam gerekiyordu,alırken baktım ki veriliş tarihi yanlıştı; adam verir vermez farkettim adama söyledim adam dediki:” bir şey olmaz bir şey olmaz” kaile almayarak neyse ben birgün başıma iş açacağını biliyordum, nitekim açtıta o belgeyi yeniden çıkarttım…Ondan korkalım ,öbürü 12 saat çalışıyor hoş görelim eee bak benim zamanımı yedi yaptığı işi düzgün yapmayarak benim anlatmak istediğim bu herkes için demiyorum ki daha sana sıralayabilirim örnekleri, sen ve seni n gibiler bu kafayla gidin bakalım, birgün sizinde başınıza böyle bir olay gelir belki o zaman yazdığın bu terbiyesiz mesaj aklına gelirde utanırsın, ama sen böyle bir mesaj yazdığına göre utanacağını hiç sanmam…İnsanın yaptığı şeyler birgün mutlaka kendisine döner…
Kendini z uzatıp duruyorsunuz zaten benim uzattığım yol…
Sen benim ve sülalimi neden karıştırıyorsun mesaja , benimle bir derdin mi var, öyle mesajdan ahkam kesmek kolay terbiyesiz insan, sağlık memuru yazdığı için size yakıştıramadım, ben yazdığımın arkasındayım düzgün oku ondan sonra yaz terbiyesiz…Haa benle bir derdin varsa, vede İzmir’ e yolun düşerse bekliyorum seni güzel güzel konuşuruz seninle…
Ben ego falan dinlemiyorum öyle sağa geç sola geç dediği zaman transit geçişle diğer petrole gidiyorum zaten Erzincan da tüm petroller birbirine yakın
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)