motorumu sattım ciğerim yandı sanki :(
Reklamlar
-
merhaba mt dostları az önce motorumu sattım sanki oğlumu verdim yaban ellere bi acayip oldum meğer motorumla aramda çok gizli bi aşk varmış ankaraya verdim birde noterden geldikten sonra internetten branda sipariş etmiştim ptt gelmezmi brandayı getirmiş saolsun bu iş böyle olmucak hemen bir mhdrift almam lazım allah sizleri ve beni motorsuz bırakmasın
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
Reklamlar
-
başka bir motor almak için mi sattın?
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
başka bir motor almak için mi sattın?
evet abim onun için sattım ilk göz ağrımdı biraz ona üzüldüm
-
astorojna adlı üyeden alıntı
merhaba mt dostları az önce motorumu sattım sanki oğlumu verdim yaban ellere bi acayip oldum meğer motorumla aramda çok gizli bi aşk varmış ankaraya verdim birde noterden geldikten sonra internetten branda sipariş etmiştim ptt gelmezmi
brandayı getirmiş saolsun bu iş böyle olmucak hemen bir mhdrift almam lazım allah sizleri ve beni motorsuz bırakmasın
hayırlısı olsun
Neden MCX değilde MH Drift ?
-
makseli adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun
Neden MCX değilde MH Drift ?
mondialin kırıkkale servisi benim çok sevdiğim bi abim o önerdi bana mhdirift alalım sana fazla arıza vermez üzmez seni diye bide bütcede biraz sıkıntı var
-
daha ne motorlar görürsün inşAllah
yalnız madem sattın çin malını, bir japona doğru yelken açmayı dene
bütçen ne kadar?
-
daha ne motorlar görürsün inşAllah
yalnız madem sattın çin malını, bir japona doğru yelken açmayı dene
bütçen ne kadar?
inşallah oda olacak abi ya bizimki merdiven misali teker teker çıkıcaz inşallah bütce 2000-2500 maximum
-
kışı atlatırsan yaza doğru az daha bütçe eklemesiyle ybr cbf tarzı bir alet bulabilirsin
olmadı hyosung rt 125
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03165929/detay
beğenmezsen rx125
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99592748/detay
-
ilk motor gerçekten çok hoş değerlendireceğim inşallah bu arada sahibindende samsunda bi motor var mhdrift adam çokta uygun diyoda işte mesafe uzak 1800 istiyo
-
2500 lira bütçe varsa (iyi de olsa) çin malını es geçmeni öneririm
3000 lira seviyelerine çıktığında çok daha iyi seçenekler çıkıyor önüne ki uzak değilsin oraya
sabır iyidir, bekle gerekiyorsa
-
2500 lira bütçe varsa (iyi de olsa) çin malını es geçmeni öneririm
3000 lira seviyelerine çıktığında çok daha iyi seçenekler çıkıyor önüne ki uzak değilsin oraya
sabır iyidir, bekle gerekiyorsa
eyvallah abi saol beklemedeyim şu an yavaş yavaş araştıracaz bakalım
-
inşallah oda olacak abi ya bizimki merdiven misali teker teker çıkıcaz inşallah bütce 2000-2500 maximum
150 MCX istanbul da bi kurye abimiz kullanıyor 55 000 km ye gelmiş. Hiç sıkıntı yok diyor.
Dağ bayır, dere tepe düşünüyorsan, güzel eundro ( çok ağır cross değilde ) veya dişli lastik takımıyla her yeri gezebilirsin.
150 MR yi kullandım biliyorum çok güçlü motor.
Şuan 2500 e az km li motorlar var sahibinden de.
tavsiyem 2. el az km li bir MCX ve ya MR al.
sen bilirsin ;)
-
merhaba mt dostları az önce motorumu sattım sanki oğlumu verdim yaban ellere bi acayip oldum meğer motorumla aramda çok gizli bi aşk varmış ankaraya verdim birde noterden geldikten sonra internetten branda sipariş etmiştim ptt gelmezmi
brandayı getirmiş saolsun bu iş böyle olmucak hemen bir mhdrift almam lazım allah sizleri ve beni motorsuz bırakmasın
bende garip olmuştum hele adamın biri geldi bakmaya anlattım böle şöle diye tekrar aşık oldum motoruma sonra adam biraz pazarlık yapınca yok satmayacam dedim ama daha güzel aşklara yelken açmak için satılıyor..
-
makseli adlı üyeden alıntı
150 MCX istanbul da bi kurye abimiz kullanıyor 55 000 km ye gelmiş. Hiç sıkıntı yok diyor.
Dağ bayır, dere tepe düşünüyorsan, güzel eundro ( çok ağır cross değilde ) veya dişli lastik takımıyla her yeri gezebilirsin.
150 MR yi kullandım biliyorum çok güçlü motor.
Şuan 2500 e az km li motorlar var sahibinden de.
tavsiyem 2. el az km li bir MCX ve ya MR al.
sen bilirsin ;)
Bakıcam dostum gerçekte kulak arkasından ziyade işimi görür bi motora bakıcam hepinizin tavsiyesinin üzerine değineceğim emresilin doğru söylüyorsun yeni denizlere yelken açmak lazım
-
senin durumunu anlıyorum sıfır motor almıştım bir daha satmam beş sene filan binerim demiştim adamın biri değirinde bir para verince sattım ama satmaz olsaydım o gündür motorumu görünce içim cız ediyor sonra bir alt katağorisinden motor aldım dayanamadım ama keşke dedim öncekide dursaydıda iki motorum olsaydı meger ne severmişim ayrıldıktan sonra anladım aramızdaki duygusal bağı daha önce gezdiğim yaylalar aklıma gelince hüzünleniyorum,,,,,,,,,,,
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
ramizan83 adlı üyeden alıntı
senin durumunu anlıyorum sıfır motor almıştım bir daha satmam beş sene filan binerim demiştim adamın biri değirinde bir para verince sattım ama satmaz olsaydım o gündür motorumu görünce içim cız ediyor sonra bir alt katağorisinden motor aldım dayanamadım ama keşke dedim öncekide dursaydıda iki motorum olsaydı meger ne severmişim ayrıldıktan sonra anladım aramızdaki duygusal bağı daha önce gezdiğim yaylalar aklıma gelince hüzünleniyorum,,,,,,,,,,,
evet katılıyorum insan üzülüyor be abicim hanıma dedim o bile üzüldü keşke bi resim çekinseydim diyo ama üçü beşi bilmem motor aşkı arabayla kıyaslanamaz babam geçenlerde diyoki bakıyorumda artık yanıma uğramaz oldun motor aldın alalı arabayı istemiyosun diyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)