bugün a2 sınavına girdim çok kolaydı ya
kurstan soruları vermişlerdi zaten
20soruyu 5 dk. da yaptım
ama 45 dk. beklettiler neymiş 45dk. dan önce sınavdan çıkılamazmış herkes söylendi durdu
şimdi 20kasımı bekliyoruz
bugün a2 sınavına girdim çok kolaydı ya
kurstan soruları vermişlerdi zaten
20soruyu 5 dk. da yaptım
ama 45 dk. beklettiler neymiş 45dk. dan önce sınavdan çıkılamazmış herkes söylendi durdu
şimdi 20kasımı bekliyoruz
biziz sınıfta 2 3 tane normal ehliyet alan vardı diğerleri başladı muhabbete hoca sus pus diyor dinleyen yokkk. 45 dakika tam eziyetti...
hadi bakalım geçmiş olsun, ehliyetinizi alında içiniz rahat dolaşın.
başarılar dilerim A2 sorularını değilde girdiğiniz testte sorulan soruların açıklamalarını nerde bulabilirim? B ehliyeti aldım ben a2 yede gireceğim sorularuını çözmeye calıstım ama becermedim motorları farklı sanırım. Napim nerden çalışim bilemedim
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
20 tane soru ama daha bakar bakmaz cvp kendini belli ediyor. Yakıt türleri demiş gazyağı diye seçenek var
benimkinde de taş kömürü çıkmıştı
:bestmt:
AB girersek valla bütün ehliyetleri geri alırlar
ehliyet sınavı genelde kolayh oluyor.. ama işin aslı adam gibi öğrenmekten geçiyor...
Sınav genelde elemekten çok son anda da öğretmek için hazırlanmış gibi. Benim ABD'de girdiğim sınavda (bilgisayarlı) DUR işaretini soruyordu "altıgen" falan diye tarif ederek ve üzerinde de resmi vardı. Bilmemek mümkün değil yani.
Bu arada bilgisayarlı olduğu için ve puan önemli olmadığından geçmeniz garanti olduğu andan itibaren kalan soruları sormuyor. 45 dakika beklemek yok yani. Tabi bir de sınav tarihi beklemek de yok. Kalkıp gidiyorsunuz biraz bekleyip sınava alınıyorsunuz. Tabi yerine göre bu beklemeler bütün günü alabiliyor. Her şey günlük güneşlik değil yani
Oktay
(Okumadan imzalamam)
bende girdim 45 dakika gerçekten saşma 8 dakika içinde sorular bitti ama allahtan okul dağ başı gibi bir yerdeydi 45 dakika beklemedik sadece 30 dakika bekledik 15 dakika cepte idi yane 20 kasımda uzun süre yawssss ondan sonra ne kadar bekleyeceğiz acep.....şu a2 yi alsakta rahata kavuşsak
The Power of Dreams
peki ne kdr'a mal oldu bu ehliyet işi size?? ben de almayı düşünüorm.. b sınıfını yeni aldım bana toplam 700milyona fln geldi.. a2 için de 500fln diyolar dooru mu?
ööleyse çok fazla... ehliyeti olmayan için ok ama b sınıfı alnlara 100milyon fln olmalı bence.. hatta b sınıfı a2 kullanabilmeli.. araba kullanan bisiklette kullanır kardeşim.. diyim de hepiniz dövün beni şaka tabiki motosiklet kullanmanın ciddiyetinin farkındayim...(tabi sürücü kurslarının durumunun da!)
kurs ücretleri ortalama 250(istanbul içn) + 90 sınav ücretleri + 35 sağlık muayenesi + en son ehliyeti almaya gidincede 140 trafiğe bağış var toplam 530 gibi rakama mal oldu A2
3 hafta sonra açıklanacak...
bende ehliyet kursuna yeni yazıldım. once b sonra a2 olacak şekilde ikisini birlikte alacağım. kursa da boyle deyince ikisi için toplam 650milyon gibi bir fiyat çıkardılar bana toplam maliyeti +130 trafik şubeye verilen +30 sağlık olmak uzere 810milyonu bulacak ayrıca 5saat a2 10 saatte b surus eğitimi fiyata dahildi.
Hmm fiyat iyi gibi. Ben kayıt olmuştum ama sildirdim kaydımı (askerlik yüzünden) Banada 600 ytl. na maloluyordu. Sadece a2 için.
...Oytun...
..Ainador..
Ben ilkbahara düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)