Bu CBR 125 Bana Yarar mı?
Reklamlar
-
erays adlı üyeden alıntı
Motoru test edinci bizleri haberdar eder misin? Hayırlı olsun, kazasız belasız uzun uzun binersin umarım.. keyifli sürüşler
Motoru aktif şekilde kullanalı 1 yıl oldu, çok şükür bir kere bile bırakın kazayı yan bile yatmadı. Antalya merkezden Kaş'a 2 kişi gittik geldik 500 km yaptık, Isparta'ya gittik geldik, Side-Manavgat yaptık kaç kere.. genelde uzun yollarda ve işe gidip gelmek için kullandım. 1 yılda yaklaşık 9 bin km yaptım.
Çıkardığı Masraflar: Bir kere debriyaj teli değişti (2 TL) - Yakıt olarak KM'de 0.133 kuruş yaktı ortalama. Şöyle örnek vereyim; 60 TL'lik benzinle 450 km yaptım Kaş gezisinde. (2 Kişiydik üstelik)
Kayseri de ilk senem bu yıl, öğrenci olduk yani.. Şu an sömestr muhabbetine geldim ilk olarak gözüm motorumu aradı maddi anlamda.. Seneye yaz tatili bitiminde Kayseri ye motorla gitmek gibi çılgın fikirlerim var..
Şu da Kaş gezisinden iki kare;
Reklamlar
-
3 Ocak'ta CBR125 (2012) modeli sattım.
lastik nasıl yakılır bilmem, hiç redline görmedim. 350 km'de zincir düzenli yağlandı. tık ses duysam servise giderim. hiçbir bakımını aksatmam. asla yan sanayi parça kullanmam.
motorumu sattığım arkadaşla arada bir görüşüyoruz. çok memnun motordan.
Ön yargılı olmamak lazım. düzenli bakılmış, zorlanmamış motor almak lazım.
17 ocak'ta CBR250 (2012) modelini aldım. Bayandan olduğu için güvenip aldım. Servise götürdüm, bakamamış hatun motora. zincirini bile yağlamamış. şimdi uğraşıyorum. zincir setini değiştirmemek için daha özenli kullanıyorum. düzenli yağlama ile kurtarabilirsin diyor servis.
-
Vay be eski motorumdu benim ankaraya ben satmıştım Allah kaza bela vermesin güle güle bin dostum
-
teşekkürler murat, motoru satın aldığım arkadaş anlattı biraz nasıl aldığını..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler