Motosikletime kedi dadandı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba. Şikayetini beyan edeceğim konu belki bazı arkadaşlarında başına gelmiş olabilir. Motorumu kullandıktan sonra birandasnı üstüne çekiyorum ve ertesi günü birandayı kaldırdığimda bir kedi selemde gecelemis ve kaybolmuş. Sele de çizik, kedi tüyü pati izleri. 1 haftadır bunları yaşıyorum. Kızmaya başladım. Bunun için ne yapabilirim kedi de soğuktan heralde yatıyor.
Reklamlar
-
-
Aynı şeyi bir ara ben de yaşıyordum ilginç ama söyleyeceğim yöntem işe yarıyor. Bir tülbentin içine veya file tarzı bir şeye (amaç sadece hava deliği olması) naftalin koyun. Bunu da motorun üstüne bağlayın. Emin olun gelip kaçıyorlar
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
-
Mytap adlı üyeden alıntı
Aynı şeyi bir ara ben de yaşıyordum ilginç ama söyleyeceğim yöntem işe yarıyor. Bir tülbentin içine veya file tarzı bir şeye (amaç sadece hava deliği olması) naftalin koyun. Bunu da motorun üstüne bağlayın. Emin olun gelip kaçıyorlar
O fileyi veya tülbenti, depo ile selenin ön kısmı arasına sıkıştır, selenin arkasına doğru uzat, bu yöntem işe yarar, takviye olarak karabiber serpiştir sele üzerine, şöyle hafiften üfle güzel bi dağılsın, kedi medi uğramaz bi daha Veya brandanın altında kemerleri varsa bağla kemerlerini.
-
o kedinin orada sabahlaması sorun değil,
Asık sorun KEDİNİN SELE ÜZERİNDE KOLTUĞA TIRNAKLARI GEÇİRİP ESNEMESİDİR
Aman haa Dikkat et
Bir köpek yavrusu bul koltuğa yatır
Şaka bir yana kedi kovusu spreyler işe yarıyor dıye duymuştum...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Arkadaşların dedikleri olabilir ama selenin üstüne hafif kalınca bez gibi bişey koyarsanız, hem kediciğe iyilik etmiş olursunuz, hem de selenize zarar gelmemiş olur.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
Eger branda kullaniyorsaniz bir tane kancali lastikle olayi cozebilirsiniz. Bir ucunu yan sehpaya takin brandanin uzerinden gecirip obur ucunu sag tarafta uygun biyere takin. Branda ustten koltuga kadar gerilir. Koltugun ustu daralinca hayvan o dar yere girmek istemiyor . Ben o sekilde yapiyorum istesde giremiyor zaten .
Ayrica branda ruzgardanda etkilenmiyor . Bir keresinde brandayi bahcede bulmustum , ucmus gitmisti
-
çok güldüm yAA
-
Kedi kovucu spreyler para tuzağıdır, eski usuller, ücretsiz yöntemler var.
-
Yahu niye kovuyorsunuz zararsız pire torbalarını
Evet tırnaklarını geçirmesi kötü oluyor, sele delik deşik oluyor ama bunun yerine selenize, kedinin tırnaklarına takılmayacak bir örtü serin.
Böylelikle hem onlara sıcak bir yatak hazırlamış olursunuz, hem de selenize zarar gelmez
Tabi buna ek olarak yine brandanızı geçirin motorunuzun üstüne.
Yine hem kediyi, hem motorunuzu korursunuz
Motosikletli Kaplumbağa...
-
-
Reşit adlı üyeden alıntı
beni çok şaşırttınız. selemi delik deşik gördüğümde, kendimi satanist gibi hissetmiştim.
-
motosikletinin sabit bir yerine naftalin koyarsan ya da her gece brandani cektikden sonra motorunun yakinina naftalin koyarsan kediler yaklasmaz yanina. Ya da selene sirke sur geceden hafta da bir tekrarla faydasi oluyor
-
Hocam benim motorda da yatıyorlardı bir ara tek zararları çamurlu ayaklarıyla seleye basmak oluyordu. Öle çizeyim tırnağımı geçireyim gibi terbiyesizlikler yapmıyorlardı. Kış geldi zavallıcıklara sıcak bir yuva veriyorsunuz kötü mü? Seleye zarar vereceklerini düşünüyorsanız yukarıda arkadaşların bez serme fikri çok güzel.
Bir de uyarıda bulunayım bu kedi kısmısını acıyıp eve almayacaksın. Bi süre sonra evin kralı oluyor namussuzlar Siz yine motorun selesinde yattığına şükredin benimki tepemde yatıyor.
Namussuz bak nası bakıyor pis pis.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
portakal limon narenciye kabugu kokusunu sevmez ondan brandaya koy gelmez arada değiştirebilirsin
-
kediyi kovmaya hiç gerek yok. Yatsın hayvancağaz. Burdaki kedilerin tırnak geçirme adeti olmadığı için hiç kullanmadım ama özel sele kılıfı en güzel çözüm bence. Siz mutlu kedi mutlu.
-
Aynı şey benim başıma da geliyordu dostum. Sonra gidip kendime 2 uçu kancalı lastiklerden aldım. Brandayı örttükten sonra tam selenin üzerinden motoru lastikle sarıyorum. böylece içeri giremiyor
-
Kovucu spreylerin bi süre sonra işe yaramadığını duydum hayvan o spreyin kokusuna alışıp tekrar gelmeye başlıyorumuş.
Kediyi selende gördüğün zaman onu korkutarak kovalama nazik nazik inmesini sağla. Gece benim selede oturan kedinin aklını aldım sabah kaza yaptım ona göre
-
ben karabiber kullanıyorum. motorun etrafına ser biraz semtine uğramazlar.
şöyle düşün. seyyar pilavcılar dünyanın tavuğunu oldukları yere saçmalarına rağmen, kediler yaklaşmaz. sebebi pilava attıkları karabiberdir
-
tahsins adlı üyeden alıntı
ben karabiber kullanıyorum. motorun etrafına ser biraz semtine uğramazlar.
şöyle düşün. seyyar pilavcılar dünyanın tavuğunu oldukları yere saçmalarına rağmen, kediler yaklaşmaz. sebebi pilava attıkları karabiberdir
stadların çevresinde satılan köftelere uğramadıkları gibi öyle değil mi İnsan insanı yemediği gibi kedi de kediyi yemez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)