Motoru köpek kulübesi yanına parkedin. Kesin işe yarıyor.
Motoru köpek kulübesi yanına parkedin. Kesin işe yarıyor.
sadece kedi değil başka sebepten doğan yıpranmaları önlemek için sele koruma filesi alabilirsiniz.Böylece seleniz korunur kediciklerde yatacak yer sahibi olur INSTAGRAM: omeryigit89
Kalbim temizmiş bugün bende bunla ilgili bişeyler araştıracaktım.
Motorum apartmanın için su borularının yanında duruyo. Branda var üstüne çıksalarda zararı pek yok ama apartmanımızda 7-8 tane kedi var. Yerleşik hayattalar, seviyoruz mamalarını sularınıda veriyoruz ama hepsi benim motorun çevresine dışkı bırakmak için yarışıyolar. Brandamada işemişler leş gibi kokuyo motora dokunamıcak hala getirmişler. Bunde şu naftalini deneyeceğim.
O da birşey mi ben akşam işyeri otoparkına motosikletimi bıraktım sabah mesai bitimi görünce şok oldum. Selenin üzeri kıl yün çamur bu da yetmezmiş gibi üzerinde ciftlesmis ler kan filan olmuş üzeri. Çok sinirlendim ve bir çoğunuzun tasnif etmeyeceği sadist bir çözüm buldum.Tepki çekeceği için buraya yazmıyorum ama hakettiler kesinlikle. Hayvanları severim ama bunu yapmayacaklardı.
ustam merhaba,
tüm cevapları okuyamadım belki aynı cevap daha önce verilmiştir... mükerrer olduysa şimdiden özür dilerim...
aynı sorunun çözümü için uyguladığım bir yöntem var... tamam sokak hayvanları canımız ciğerimiz, tüm canlılara sevgiyle yaklaşırız... ancak koltukta tüy, yırtık, tekerlekte sidik olunca işler biraz can sıkıcı olabiliyor... bu nedenle naftalin, pisuvar kokuları(misket şeklinde) ya da ernet tarzı koku yayan bir kimyasalı eski bir çorabın içine koyu motosikletin koltuğunun üzerine bırakırsanız rahatına düşkün kedi hayvanı bu kokudan rahatsız olarak uzak duracaktır... kimyasal kokusu brandanın içine yayılıyor... denendi, uygulandı, başarılı sonuç alındı... umarım sizde de işe yarar...
Benimde problemim var. Brandanin ustunden selenin ustune agirca bir tas koyuyorum.
Bende branda ile örttükten sonra hem seleden dikine hem de motoru boydan yanlamasına lastik ile sarıp bağlıyorum. Buna rağmen aradan girmeye çalışıyor. En kötü brandanın üzerinde yatıyor. Brandayı toplamak işkence oluyor o kirden dolayı.
Benim selemi de cırmıklamış terbiyesiz :D
kedi tırnağı izleri benim selemde de var. genel motorcu sorunumuz galiba
kedimi dadanıyo
aldatılıyon mu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)