Bugün pederin arabayla karşıya geçtim, dönüşte kgsyi çıkarıcam ruhsat kabından ama yerinde yok, sağa sola bak, yine yok. Aradık babamı, "baba kgs nerde", "burda evde" Gittik gişelerdeki binaya, kendim için hgs aliyim bari onunla geçerim dedim ama motorun ruhsatı yanımda yok, araba için hgs alayım, ona da babamın kimliği lazım (kimliği napıcaklarsa, hgsyi kıçımıza yapıştırıcaz sanki), o da yok. Yapacak birşey yok gişelerde kart dilenicez. İki gişenin ortasında durdum (gişeye girip kart isteyenlere kıl olurum ayrıyetten, madem kartın yok milletin önünü niye kesiyosun), neyse yağmur yağıyor fena, indim aşağı arabalara el ediyorum, kart varmı diye, kimisi bakmıyor bile, kimisi de sanki birşeyler dilenen iğrenç bir mahlukat var karşısında da "yoook" diyor. 3-4 dakika böyle geçti ama motorcu kardeşim gelene kadar. Dedim kaldık aga, kart lazım, önce ben bi geçiyimde bakiyem yeterse veriyim dedi, geçti, bakiyesi var, aldım geçtim.
Bir böyleleri var, birde ben kgsmi okuturken yanımdan fırlayıp bariyeri bana kapatan onun bunun şunun çocukları var.
Neyse, o kardeşim buradaysa tekrardan teşekkür ederim kendisine.