Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorcu Kardeşim Benim:)

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Bugün pederin arabayla karşıya geçtim, dönüşte kgsyi çıkarıcam ruhsat kabından ama yerinde yok, sağa sola bak, yine yok. Aradık babamı, "baba kgs nerde", "burda evde" Gittik gişelerdeki binaya, kendim için hgs aliyim bari onunla geçerim dedim ama motorun ruhsatı yanımda yok, araba için hgs alayım, ona da babamın kimliği lazım (kimliği napıcaklarsa, hgsyi kıçımıza yapıştırıcaz sanki), o da yok. Yapacak birşey yok gişelerde kart dilenicez. İki gişenin ortasında durdum (gişeye girip kart isteyenlere kıl olurum ayrıyetten, madem kartın yok milletin önünü niye kesiyosun), neyse yağmur yağıyor fena, indim aşağı arabalara el ediyorum, kart varmı diye, kimisi bakmıyor bile, kimisi de sanki birşeyler dilenen iğrenç bir mahlukat var karşısında da "yoook" diyor. 3-4 dakika böyle geçti ama motorcu kardeşim gelene kadar. Dedim kaldık aga, kart lazım, önce ben bi geçiyimde bakiyem yeterse veriyim dedi, geçti, bakiyesi var, aldım geçtim.
    Bir böyleleri var, birde ben kgsmi okuturken yanımdan fırlayıp bariyeri bana kapatan onun bunun şunun çocukları var.

Neyse, o kardeşim buradaysa tekrardan teşekkür ederim kendisine.
    MhmtcnKoral ve mete_han bunu beğendiler.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir böyleleri var, birde ben kgsmi okuturken yanımdan fırlayıp bariyeri bana kapatan onun bunun şunun çocukları var.
    Kartımı basarım cebime geri koyana kadar bariyer aşağı iner geçemem.Bariyer inmeden öncede arkamda bekleyen onun bunun şunun çocuklarından Adana şubesine ait olanlardan birisi vın gecer benim kartla. 2. kez okutur geceriz.Yolda kalmışa her zaman yardım ederim elimden geliyorsa.Otobanda iş değişir.yardım ederken dikkatli olmak gerekiyor Tuzak olabilir.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    motorcu olmak ayri bi durum farkliyiz
    MhmtcnKoral bunu beğendi.

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    bende kgs bozulmuş haberim yok,motosikletle kalmıştım bi ara...onlarca motosiklet yardım etmedi bana...sonunda işaret bile etmediğim harleyli bir abi durdu, anladı durumu.. takıl dedi..geçti, kartı verdi bende geçtim..ne kadar ısrar etsemde kuruş almadı..sağolsun...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende kgs bozulmuş haberim yok,motosikletle kalmıştım bi ara...onlarca motosiklet yardım etmedi bana...sonunda işaret bile etmediğim harleyli bir abi durdu, anladı durumu.. takıl dedi..geçti, kartı verdi bende geçtim..ne kadar ısrar etsemde kuruş almadı..sağolsun...
    digerleri korkmus belliki.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    mümkünatı yok motorla gecerken kgs kullanmam plakayı kapar gecerim
    audioslave bunu beğendi.
    Motosiklet mucidi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)