Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

motosiklet kullanim anaciniz

Motovento
    REKLAM ALANI
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konunun nasıl bir aciliyetle bu kadar özensiz bir şekilde mobil'den açıldığını düşünmeden edemiyor ve söyleyecek birşey bulamıyorum. Hatta motosikleti bile neden kullandığımı unuttum, en iyisi bir çay yapayım.
    Bazen insanların açıklarını görmemezlikten gelmek, yüzüne vurmamak lazım kalp kırmamak adına.
    On parmak klavye kullanan insanlar bazen yan yana olan karakterlere basabiliyorlar bunu çok kez konu açarken yapıyorum.
    Herneyse umarım anlatabilmişimdir, afiyet olsun bende yatim artık.
    kursattekin bunu beğendi.
    Motosiklet mucidi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konunun nasıl bir aciliyetle bu kadar özensiz bir şekilde mobil'den açıldığını düşünmeden edemiyor ve söyleyecek birşey bulamıyorum. Hatta motosikleti bile neden kullandığımı unuttum, en iyisi bir çay yapayım.
    Mobil ne kelime adam tayland'dan yazıyor bize tayland'da türkçe klavye bulması biraz zor olur.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Benimde yakın geçmişte "Metric" yazıp, bunun türkçesi var diye düzelterek (düzeltme denirse) başlığıma "Mertik" yazmışlığım var konu başlığıma.

Olay gün doğumu saatlerine doğru cereyan etmiş, uyuyup uyanınca farketmiştim
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde yakın geçmişte "Metric" yazıp, bunun türkçesi var diye düzelterek (düzeltme denirse) başlığıma "Mertik" yazmışlığım var konu başlığıma.

Olay gün doğumu saatlerine doğru cereyan etmiş, uyuyup uyanınca farketmiştim
    pek birşey anlıyamadım kusura bakma galiba uykum geldi ))) metric de yazsan mertik te gene anlaşılır bi kelime çıkartamadım eng. galiba
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunuzu ne amacli kullaniyorsunuz? gezmek,turlamak mi, yoksa her isiniz icin mi? yilin tamami kullaniyor musunuz? ortalama yillik yaptiginiz km nedir? yillik ortalama bakim icin odediginiz ucret? bebek ile ( 12ay-48ay arasi) motora bindiniz mi? hic dustunuz mu? dusme niyetiniz var mi?

ben hic iki teker tecrubem olmadan basladim motora, acikcasi kucuklugumden beri de bisiklet ilgimi cekmezdi, sadece motor, ilk bindigim motorda vitesli minsk125 idi, hic bilmeden sadece arkadasin tarifi ile sehiricinde bindim, sadece 1 ile kullan dedi ama cok rahat kullandim, sonraki gun bir baska arkadasin mz301 ine bindim, zaten o andan beri mz askim bitmedi, o gunden beri de cesit cesit motorlara bindim, hic dusmedim, dusme gibi niyetim yok zaten, hersey kafada bitiyor acikcasi, forumu okudukca sasirip kaliyorum, yeni motor alacak olana yada tavsiye de bulunan herkes, yok iste cbr 125 alma nasilsa duseceksin, grenajlari pahali, alacak kisi de nasilsa dusecegum uygun kasali falan, dusmeyi dusunmek bile tedirgin olmaniz icin yeterli, kafanda ne cizersen onu yasarsin. Kiz arkadasima da ogretmistim hic tecrubesi yok iken tvs apache ile, gayet guzel kullandi, ablama scooter ile ogrettim, binmeden duserim duramam falan korktu, gercekten de ikinci kez binmemesi daha hayirli geldi, dusmedi ama benim kosmaktan canim cikti. ikinci sasirdigim husus ise cok kararsiz ve kim ne derse onu almak isteyenler, ybr mi cbf mi, apache mi gibi turlu turlusu, seni ne mutlu edecekse onu al, forumdan yardim cikmaz, her malin seveni olacaktir ki normali de budur, dusuk cc uzun yol yapar mi diye konular acilir, elbette yapar, ben yazin sicaginda kymco ck125 ile 700-800km yaptim 12-13saatte, cinlilere gelince onlari da kucumsemeyin, adamda cinli scooter var cukura dalarak, tumsegi ucarak gecer, 10tllik yag alir, digerinde pcx var, dikkatli biner, servis 4000kmde yag degistir der, adam 1500de degistirir, bakimini duzgun yapsan da dokulur bir sure ama bezdirmez seni cinli, en azindan motor hevesini aldirir.
    Ustat sende fazla guven var sanki
    Bana sorarsan kaza yapmana ceyrek var dikkat et

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    ben her işim için kullanıyorum motorumu , ulaşım,gezme, yakında fırsat olursa iş , şu ana kadar 100 km yaptım uzun yola olarak

Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulaşım amaçlı, yaz kış biniyorum.
    Kaza geçirdim ama durduk yere hiç düşmedim.
    Bir kez uzun yola (300 km) çıktım. Tövbe ettim, daha çıkmam. Iki günde zor kendime geldim
    bende salı günü toplam 600 km lik bir yola çıkacam umarım senin gibi olmaz sonrasında benimde düşüncelerim güven kardeş

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    tamamen pislik olsun diye
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Haftada bir gün , yani hafta sonları , hanımla beraber biniyoruz , nostalji gibi .
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamen pislik olsun diye
    Seni gidi doktor apaçi

25 senedir biniyorum heryere motorla giderim wc yede gidecem ama kapıdan geçmiyo toplamda 180.000+km yapmışımdır.Hiç düşmedim 25 senede çok kaza atlattım 1kaza yaptım.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Şu anda motor sürmeyi öğrenmek için biniyorum Bu sayede gezmişte oluyorum
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    İşe gidip gelmek için kullanıyorum.

Evim Beylikdüzü'nde işyerim Atatürk Havalimanı'nın orada DTM'de.
    3 gün metrobüs ile gittim 4. gün motosiklet almaya karar verdim. Hayatımdaki en doğru kararlardan birisiydi ))

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    yalan yok ben toto gezdırmek ıcın aldım
    Ahmanamra ve DALGIC_800 bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    basite almak degil, sadece eksi dusunmemek gerekir, sonucta her an hersey olabilir, mesela araba camina seken tas misali oldu da senin kaskina sekti, kaza her an olur, ister uzmani ol, ama naslsa dusecegim diye binilmez dedim, yoksa ameliyata giren bir hasta olmeyecegim diye girerse olumsuz mudur? sadece maksatim beyni olumsuzluklara kurmamak gerekir. olacaksa olur ama oldurmaya niyetli olmayin dedim. simdiye kadar kullandigim motorlari nasil cozdunuz birden? daha once ki paylasimlarimi bilmiyorsunuz sanirim, basladim dedigim motorlar basladiklarim, ornegin zzr1100 sizin icin kucuk mu? ama su da var, neye binersem bineyim, durulmayacak kadar hiz, mantikdisi hiz yapmam, 250km hiz yapmak zor degil, ama mantiksiz. yeni baslayacak istedigini alsin kismini tekrar okursan, gidip hayabusa alsin mi anladin bundan? dedigim ybr mi cbf mi apache mi drift mi seklinde kafasinda sorusu olana idi, kimseye gidip te 200beygirle basla mutlu olacaksan demedim ama demek ki senin monitorden bakinca oyle gorunmus. bu arada yazim hatasi ve biraz karmasik yazma sebebim hastaligim nedeni ile yataktan yaziyorum ve parmaklarimda sislik var, o yuzden bas parmak ile yaziyorum ki bir mesaji yazmak on dakika suruyor ve yazmak istediklerimi yazamayip kisa olsun diye sacma oluyor bazen, ozur.

Alıntı babaduru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumdan bi abimiz 12 yıl motor sürdüm düşmedim çünkü tam süremediğimi düşünüyodum ne zamanki ben motor kullanmayı öğrendim dedim ertesi gün düşdüm demişti bu hiç aklımdan çıkmaz siz biraz basite almışsınız düşmeye niyetim yok derken bu iş bu kadar basite alınacak bişey değil çünkü şimdiye kadar kullandığınız motorlar hep düşük cc anladığım kadarıyla düşük cc motorun gücü ile büyük cc bir motorun gücü eşit olamaz siz enfazla 250 cc bi motosiklet kullandıysanız taş çatlasın 30 bg güç üretir ama yüksek cc bir motor 200 bg gibi güçler üretir yani yeni başlayan bir kişi o motorda artcı olarak bile duramaz ki iş sürmeye kalsın. Yeni başlayacaklar istediği motoru alsın demişsiniz ama düşük cc ile başlayın diye boşuna söylemiyo bu kadar insan.Hayırlı sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:00 ----------

sen hasta ziyaretine gitme bence, olcen sen olcen, az kaldi dersin, som agizli olmak yerine guzel dusun, arti konus, pozitif enerji yay mesajimda dedigim kafanizi ayarlamayin, mutlaka dusecegim diye, kaza yaparsam kina masrafin olacak benden soylemesi ama sana masraf yaptirma niyetim yok, hadi iyisin.

Alıntı xanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ustat sende fazla guven var sanki
    Bana sorarsan kaza yapmana ceyrek var dikkat et

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Hayat Felsefesi 21 yaşındayım. yemin ediyorum 12-13 yıllık isteğim. Belki daha fazla
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    Daha çok işe gidip gelmek için kullanıyorum onu düşünerek aldım zaten.En uzun km 150 yaptım gayette eğlenceliydi. Motoru alalı 6 ay oldu 6.000 km ye merdiven dayadı

EnesBeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SalcanoWolfS125 Memleketi:Mudurnu/Bolu
    %90 zevk için %10 ulaşım için
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    facebook.com/SalcanoMotosiklet

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Yaşam aşkı
    DALGIC_800 bunu beğendi.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)