Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Fazer karmaşası???

REKLAM ALANI
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çorluda yamaha servisi arkadaşım geçengün öğrendiğime göre honda ve kawasaki de motor arızası ve aksaklıklar için diagnostatik cihazına bağlanıyor yani bu monitöre iğtiyaç duyuluyor yamahada km saatindeki ekrandan takip edip ayarlayabiliyorsun yalnız kırmızı orjinal servis anahtarı olucak yoksa akü dahi değiştiremessin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÖMER FARUK İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Retired Rider
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünya pazarında hiç tutulmayan bir motor nasıl oluyorda bizde bu kadar tutuluyor anlamıyorum!!! (FZ6 için konuşuyorum yoksa avrupa FZ1 e bitiyor!!) ama namussuz haydut çok güzel görünüyor benimde gözüme FZ6 candır hocam..
    Hocam fz6 fazer için Avr. sevmiyor demek en büyük hata. Fz6 Fazer Dünyanın en fazla satan orta sikletiydi.(üretimi devam ederken)
    Nitekim youtube'a fazer yazdığınızda çıkan videolardan bunu anlayabilirsiniz.

leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    Alıntı ÖMER FARUK İ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam fz6 fazer için Avr. sevmiyor demek en büyük hata. Fz6 Fazer Dünyanın en fazla satan orta sikletiydi.(üretimi devam ederken)
    Nitekim youtube'a fazer yazdığınızda çıkan videolardan bunu anlayabilirsiniz.
    Ömer Faruk İ haklı gibi Fz6 fazer' in baya bir kullanıcısı var. Şuan aklımda olan Fz6 fazer, xj6 ve diversion... nasip olur inşallah=)

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Ben konuya baya bir gecikmişim. arkadaşlar saolsunlar gerekli açıklamayı yapmışlar İbrahim sen de kaçırmıyorsun hani, dün gece 3'e kadar dışarda olduğumdan anca bugün gördüm konuyu.

Hocam öncelikle güzel tercih Fazer... Bu kişiye göre değişir ama bir arkadaşın dediği gibi, egsoz yanda olan marka ve modeller daha bir kötü görünüyor. CBF600 olsun Fazer 8 olsun... Yakışa bakarsan ve beygir gücü çok önemli değil dersen, 78 hp'lik Fazer düşünmende fayda var. Ben de 98hp'lik (+ABS) kullanıyorum ve yakıtı 4.5lt de yaktırdım 9 litre de... Dediğim gibi bu oran hem 98/78hp farkında değişir, hem sağ elinin cömertliğine göre değişir. Fakat bir gerçektir ki, segmentinde efsanedir Fazer... Vergi ve servis hakkında merakın olmuş. Bunlar hiç kafana takılcak meseleler de değil Fazer'da. Yedek parçası, servis ağı, müşteri memnuniyeti gayet tatmin edici seviyede. Ek olarak eğer imkanınız varsa ABS tercih etmeye bakın. Hem sizin hem motorunuzun sağlığı açısından ve gönül rahatlığınız açısından önemli Daha dün akşam ışıklarda kalktığım sırada, yanımdaki araç her nedense (Direksiyonunun bana doğru çevrili kalktığını düşünüyorum) üzerime doğru çullandı. Ne olduğunu anlayana kadar zımba gibi durmuş oldum. Ben bile şaşırdım nasıl bu kadar ani duruş yaptığıma Sonrası malum, akrabalarıyla yakından ilgilendim adamın... Velhasıl, Fazer park yerinde yakışıklı ve karizmatik; düşük devirlerde uysal bir kedi, rpm arttıkça içinden yaratık çıkan bir canavardır... Her beklentini karşılayacak ve arıza, servis, kalite, masraf olarak seni üzmeyecek yegane makinelerden... (Amma övdüm arkadaş Yamaha beni özel promosyoncusu olarak tutsun ) Fazer al, için rahat olsun...

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Herkesin söylemediği bişi yaziyim. Çok tercih edilen motosikletler çalınmaya çok yatkındır, fazer bu katagoride baya üst sırada, sağlam biyere koymanız gerekir aldığınızda
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    İlgin için çok teşekkürle üstad... Motosikleti güzel tanıttın=) Yani şuan fazer kafama o kadar yattı ki yaz ayının gelmesini beklilyor hemen almak istiyorum Fakat şöyle bir şey kafama takılıyor. Şimdi Fz6 Fazer en yüksek model 2009 var sanırım ve bu kriterlerdeki motor fiyatıyla 2011/2012 model xj 6 ve divirseon modeli alınabiliyor ? Acaba bu modeller neden tercih edilmemeli ya da edilmeli?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    konuyla alakasız olacak ama paramız cebimizde (13 bin ganyato)...bi adamakıllı feyzır bulamadık çıldırıciim...kimseyede güveneiyosun ustan yok baktıramıyosun süprize açık...arkadaşa bakıyoruz ama yok işte eli ayağı düzgün bişey...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyla alakasız olacak ama paramız cebimizde (13 bin ganyato)...bi adamakıllı feyzır bulamadık çıldırıciim...kimseyede güveneiyosun ustan yok baktıramıyosun süprize açık...arkadaşa bakıyoruz ama yok işte eli ayağı düzgün bişey...
    bu akşam olcak o iş metehan abi sende gelcen mi zeytinburnuna motor bakmaya
    98 Beygir.....

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    er-6n çok daha az yakan çok daha güzel bi motosiklet aslında, 3 sene kullanıp bi kere düşme dışında parça değişmesi gerekmemişti. Kawasaki kullanan çok insan tanıyorum tabiki muhteşem değil yedek parça olayı ama hiçte sorun yaşamadık şimdiye kadar. Gerçekten hiç sorun yaşamadık elimizden ninja 250r 3 tane er6n şimdide 2012 z750 geçti. Etrafımda bu motoru kullanan kimsenin servisten yakındığını veya parça beklediğini görmedim. Tabi arada tanıdıklar vardı habaş holdingin sahiplerini falan tanıyoduk onunda etkisi olabilir.
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı leon99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlgin için çok teşekkürle üstad... Motosikleti güzel tanıttın=) Yani şuan fazer kafama o kadar yattı ki yaz ayının gelmesini beklilyor hemen almak istiyorum Fakat şöyle bir şey kafama takılıyor. Şimdi Fz6 Fazer en yüksek model 2009 var sanırım ve bu kriterlerdeki motor fiyatıyla 2011/2012 model xj 6 ve divirseon modeli alınabiliyor ? Acaba bu modeller neden tercih edilmemeli ya da edilmeli?
    mantıklı olmak gerekirse xj6 serisi tercih edilmeli...teknolojisi daha yeni, kendisi daha yeni, eski sahibi yani kocası çok değil çünkü...fazer saplantısı yoksa xj6 diversion cillop gibi olur...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu akşam olcak o iş metehan abi sende gelcen mi zeytinburnuna motor bakmaya
    valla... hee tamam Ramazan demişti senin bi arkadaş da varmış galiba yine...ganga yegenim var evde abim var misafir değiller ama evdeyim işte havada sovıkk...hadi bağla şu işi ganga sana güveniyoruz...senin bildiğin makiayı alırız...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla... hee tamam Ramazan demişti senin bi arkadaş da varmış galiba yine...ganga yegenim var evde abim var misafir değiller ama evdeyim işte havada sovıkk...hadi bağla şu işi ganga sana güveniyoruz...senin bildiğin makiayı alırız...
    inşallah halledicez bu akşam...
    98 Beygir.....

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    er-6n çok daha az yakan çok daha güzel bi motosiklet aslında, 3 sene kullanıp bi kere düşme dışında parça değişmesi gerekmemişti. Kawasaki kullanan çok insan tanıyorum tabiki muhteşem değil yedek parça olayı ama hiçte sorun yaşamadık şimdiye kadar. Gerçekten hiç sorun yaşamadık elimizden ninja 250r 3 tane er6n şimdide 2012 z750 geçti. Etrafımda bu motoru kullanan kimsenin servisten yakındığını veya parça beklediğini görmedim. Tabi arada tanıdıklar vardı habaş holdingin sahiplerini falan tanıyoduk onunda etkisi olabilir.
    yok canım habaş ın sahibinin ne etkisi olacak

Motosikleti

ÖMER FARUK İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Retired Rider
    Hocam açıkçası diversion kullanmadım ama testlerde gerçekten beğenilen bi motor. yakıtı da fazer'a göre biraz daha az. Hatta benim motoru almadan önce çok uygun bi tane de
    vardı ama fazer aşkı galip geldi dayanamadım ve bunu aldım. İlla ki fazer takıntın yoksa diversion iyi motordur. Ha niye tutulmadı dersen bence tek sebebi fazerin hala
    piyasada olması. İnsanlar daha uygun fiyata daha üstün bir motoru tercih ediyorlar.

Sana fazeri Özetliyim : Ne TDM 900 ne XJ6 nede cbf 600-1000 bunun yerini tutmaz / Racing kadar atak/r6 bloğu var.NAKED / RACİNG karışımı bir motor göster deseler direk fazer derim.Güç konusuna gelirsek en basitinden FZ6 / BMW 1200 Gs i geçiyor.Ses olarak harika, fevkalade Racingden farkı yok.Trafikte farkedilme şansın daha yüksek.Motor alırken özelliklerinin , yedek parçasının , 2.el piyasa'nın yanı sıra teorik bilgilerede gözönünde bulundurmak gerekir.Örneğin : BMW GS fıtı fıtı farkedilmiyor,ordan burdan geçiyor görünmüyor.Oysa fazerde aynısı olmaz.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    şuandaki benzin fiyatıyla fazer ler birebir şehir içinde28 30 kuruş yakmakta fazer ı olanlarda birebir yakıt ölçümü yaparlarsa şehir içinde bunu görürler. (birebir şehiriçi)

Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer 98 HP
    Arkadaşım 4 yıldır fazer 98 kullanıcısıyım..uzun yolum da oldu kısa yolum da.. yakıt sarfiyatı konusu senin sağ elinle ilgilidir.. verirsen gazı yakmam demez, usuldan yol yapayım dersen o ayrı konu..

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana fazeri Özetliyim : Ne TDM 900 ne XJ6 nede cbf 600-1000 bunun yerini tutmaz / Racing kadar atak/r6 bloğu var.NAKED / RACİNG karışımı bir motor göster deseler direk fazer derim.Güç konusuna gelirsek en basitinden FZ6 / BMW 1200 Gs i geçiyor.Ses olarak harika, fevkalade Racingden farkı yok.Trafikte farkedilme şansın daha yüksek.Motor alırken özelliklerinin , yedek parçasının , 2.el piyasa'nın yanı sıra teorik bilgilerede gözönünde bulundurmak gerekir.Örneğin : BMW GS fıtı fıtı farkedilmiyor,ordan burdan geçiyor görünmüyor.Oysa fazerde aynısı olmaz.
    bmw gs lere fıtı fıtı deyip öneri de bulunmayın ağbicim çok itici görünüyor ) benim motora da mesela motosiklet değil bu toplama! diyen çok var grenajı olmadığı için )

memur adama en güzel motor. tavsiye etmeyen yok baksana.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

Hatemzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS 250 EVO İ
    Arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum ve yakin zamanda bir fazer alacagum inss krediden cevp bkliyorum. Fakat aklima takilan bi konu var. fazeri ise gidip gelmk icin ve haftasonlari gezi icin kullanacgm. Hafta arasi nede olsa koprude veya trafikte cokta hizli gidemicgm. bu motora cok zaar verirmi yada motorun gucunu tam kullanamamak ilerde basimi agritirmi ?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)