merhaba arkadaslar baslıkta da belırttıgım gıbı acayıp sekılde kararsız durumdayım.
bütçem 2bintl diyebilirim en fazla. 2 bin tlye güzel bi motor olarak Mondial MG100 Prince düşünüyorum. tipi iyi 110 yapabılen ve kmde 10 kurus yakan bı motor. herseyıyle guzel yanı. Fakat bu motorun 2.eline baktıgım zaman 2bintlye plakalı garantılı falan fılanlı bır suru var. km'lerde uygun mesela 2bin km'de olanı bılıyorum 2bin lira. bunu neden diyorum,, 2bin tl sıfırına verıcem plaka car curt derken 2500. o yuzden 2bintl dıgerı daha cazıp gelıyor. He bi de , km biraz yuksek mesela 5-6bin olan 125MH Drift cok kral bı motor var yıne mondial'in. onlar da iyileri 2bin - 2bin300tl arasında degısıyo fıyatları ve plakalılar. bi motorcu arkadasla konustum kendısı motor konusunda profesyonel biri motosiklet dukkanları var yarışlara katılmıslıgı ve kenan sofuogluyla yakınlar aile olarak. oyle olunca cocuk baya anlıyor. sordum dedim mondial 125mh drift var 2.el 2.100tl ne yapayım 100lüğü mü alayım yoksa drifti mi? o da dedi ki 2.el alma git sıfırını al adam gıbı kullan. yok ıste kmsı ıyı falan cart curt dedım dınlemedı :D neyse arkadaslar burdan sıze soruyorum kararsızım. Sıfır alayım benım olsun kendımın olsun dıyıp 2000tl 100luge mı vereyım, yoksa 2bintl yıne verıp plakalı 125lik drift gibi kral motosıklet mı arayayım 2.el ? şimdiden tesekkurler sagolun. ha bu arada,, 100luk-125lik u fiyatlara 0-2.el tavsıye edebılırsenız goruntusuyle ve mekanıgıyle guzel olan motorları, benım ısıme gelır ıyı de olur