Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kararsızım kararsıııız

REKLAM ALANI
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    merhaba arkadaslar baslıkta da belırttıgım gıbı acayıp sekılde kararsız durumdayım.

bütçem 2bintl diyebilirim en fazla. 2 bin tlye güzel bi motor olarak Mondial MG100 Prince düşünüyorum. tipi iyi 110 yapabılen ve kmde 10 kurus yakan bı motor. herseyıyle guzel yanı. Fakat bu motorun 2.eline baktıgım zaman 2bintlye plakalı garantılı falan fılanlı bır suru var. km'lerde uygun mesela 2bin km'de olanı bılıyorum 2bin lira. bunu neden diyorum,, 2bin tl sıfırına verıcem plaka car curt derken 2500. o yuzden 2bintl dıgerı daha cazıp gelıyor. He bi de , km biraz yuksek mesela 5-6bin olan 125MH Drift cok kral bı motor var yıne mondial'in. onlar da iyileri 2bin - 2bin300tl arasında degısıyo fıyatları ve plakalılar. bi motorcu arkadasla konustum kendısı motor konusunda profesyonel biri motosiklet dukkanları var yarışlara katılmıslıgı ve kenan sofuogluyla yakınlar aile olarak. oyle olunca cocuk baya anlıyor. sordum dedim mondial 125mh drift var 2.el 2.100tl ne yapayım 100lüğü mü alayım yoksa drifti mi? o da dedi ki 2.el alma git sıfırını al adam gıbı kullan. yok ıste kmsı ıyı falan cart curt dedım dınlemedı :D neyse arkadaslar burdan sıze soruyorum kararsızım. Sıfır alayım benım olsun kendımın olsun dıyıp 2000tl 100luge mı vereyım, yoksa 2bintl yıne verıp plakalı 125lik drift gibi kral motosıklet mı arayayım 2.el ? şimdiden tesekkurler sagolun. ha bu arada,, 100luk-125lik u fiyatlara 0-2.el tavsıye edebılırsenız goruntusuyle ve mekanıgıyle guzel olan motorları, benım ısıme gelır ıyı de olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sym gts 250
    kardeşim biraz sonra ilgilenirlerse gelecek yorumlar biraz daha koy üstüne 2. el ybr al cbf al vs..
    paran 2 bin liranın üstüne çıkmıyorsa kanuni breton lar var , http://kanuni.com.tr/motosiklet/69/breton-125 gir bak. kanuninin her modeli iyi denemez tabiki ama bu model kendini kanıtlamış bir model. hiç birşey yapmadan 120 km hıza çıkarsın ( tavsiye etmemekle birlikte)
    biraz daha veriyim şu olsun ,biraz daha üstüne ekliyim şu olsun der der düşünürsün. mantıklı ol , paran 2 bin lirayla sıfır çin alacaksın. 2. el işine girme,

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    aynen kardesım dogru dıyosun oyle yorumları beklemıyorum degıl hatta senın yorumuna yok kardesım ne 120sı aman aman dıye yorumlar da gelır :D lutfen gelmesın ama.. haklısın iyi motorlar ama bunların tıplerı hosuma gıtmıyor. breton S dersen 200lira buyuk para aslında tipe verilecek bi para için. bu yüzden mondial mg100 prince dusundum. herneyse,, 2.el bosver dıyosun he.. iyi bakalım dusunucem sagolasın yorum ıcın

Motosikleti
    sym gts 250
    2. el çin alınmaz, o zman bende derim 300 lira ver sıfırını al diye. mg 100 bretondan daha tipsiz gibi zevk tabi. alacağın hizmet bretonda bence daha iyi olacaktır. markaları kıyaslamadan 2 modeli kıyaslamak gerekirse breton her türlü işi götürür.
    motora daha fazla bütçe ayırıp kaskın kalitesinden çalma yeter iyi akşamlar
    ugrgnr bunu beğendi.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Niye ikinci el çinli alınmaz anlamıyorum. Ben kaçıncı el olduğunu bilmediğim, hemde 2006 model mondial cup aldım.
    Bir buçuk seneden fazladır yaz kış biniyorum. Şimdiye kadar konjektör (yanlış yazmış olabilirim, aküyü şarj eden parça), ve far düğmesi arızası dışında bir arızası olmadı. İki arıza toplam 20 lira tutmadı bile.
    Bu yaz aynı gün gidiş-geliş 300 km sürdüm.
    Ben değiştirecek olsam (vergisiz kategorisinde) prince alırdım. Ama sıfır fiyatına ikinci el satıyorlar (bkz. sahibinden.com)
    Vergili kategoride 2000 lira bütçeyle, tabi ki Salcano Wolf 125 alırdım. Bursa'da, askere gideceği için 2000 liraya satan, forumdan bir arkadaş var.
    Bence bir bak. Sana da fazla uzak sayılmaz. İlgilenirsen linki vereyim.

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03643902/detay

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    valla wolf da guzel motor ama drift daha cok hosuma gıdıyor. ve aldıgım zaman da bebek gıbı bakıcagım bı motor almak ıstıyorum. mesela mondial 100mg Prince'i alsam, öyle cook ıtınayla bakmam ama eger Drift alırsam ki çok hosuma gıden bı motor bu yuzden bebek gıbı bakarım.

şu ana kadar 10kişiye sorduysam 5i çin malı motor 2.el alınmaz diyoor anlamadım gitti. sonucta 2012 model ortalama 5bin km'de 2.elden bahsedıyorum? ne fark olabılır kı. hani motorun anası aglatılmıs desek gıdıp gorucez. 20 ilandan 20si de kotu cıkmaz herhalde. bikaç kişiden daha yorrum istiyorum hala krarsızım cunku. sımdıye kadar yapılan yorumlara da tesekkur ederım

serdar37100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    kanuniyi de araştır mondial den daha kemikli bır motosiklet üretiyolar en azından mz in altyapısına sahipler
    ugrgnr bunu beğendi.

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    2 el ama 2000 km deyse alınabilir gider bi ustaya gösterirsin eline de 3-5 verirsin...o da alınabilir derse alırsın.....kolay gelsin
    ugrgnr bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    100 LÜK motosiklet alma bence neden dersen ben aldım ama motor hem gitmiyor hemde titreşimden öldürüyor adamı,şehiricinde bile eziyet gibi geliyordu sonra onu sattım ikinci el çinli aldım arora tiger 200 aldığımda 3,000 km de idi ve ben onu 2.350 ye almıştım alalı 7 ay felan oldu,daha benzin dışında bana masrafı olmadı ve motor köpek gibi...gaza bastığın anda tüm torku hissettiriyor sana ve en önemlisi titreşimsiz makiina.neyse konuya dönelim 100 lük alma 125 lik olabilir çünkü bu ikisi arasında dağlar kadar fark var inanmıyorsan ikisini de kullan,bak ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
    banada ikinci el çinli alınmaz dediiler aldım ama sorun yaşamadım temizini bulursan al neden alınmasın
    ugrgnr bunu beğendi.
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanuniyi de araştır mondial den daha kemikli bır motosiklet üretiyolar en azından mz in altyapısına sahipler
    kanuni bretonlar cok methedılıyolar ama tipleri hiç hoşuma gitmiyor. Breton S fena degıl ama 2.392tl. o tipe verilcek bi motor degıl ama mekanıgıni bilmem. bu yüzden kanuni pek iç açıcı gelmiyor bana. tabi şubat sonunda motosiklet fuarı var buyuk ıhtımal fuarı beklıcem ben. Kanuni modern dizaynlı bi motor cıkarırsa 100-125lik, kanuni düşünürüm. sagol yorum ıcın

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende 100 cc cub var rampada bayılıyor ve gerçek hızı 85 km 100-110 sadece saatte gördüğün rakkam ben ölçtüm kesinlikle kullanıcı olarak tavsiyem en az 125 cc olsun
    ikinci el çinli pek ala alınbilir iyi bir ustaya yada aynı marka ve modeli uzun süre kullanmış birine (ustadan daha iyi anlar) göster
    ugrgnr bunu beğendi.

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    evet öyle yapmak lazım ama ustayı zor buluyoruz alırken kullanmıs bırını nerden bulucaz bıraz sıkıntı neyse bakalım Drift dsunuyorum elıme para gecerse, gecmezse artık Prince'le yetıncez 12 ay taksıt taksıt

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    içine sinmeyen birşey varsa sakına alma sonra insan pişman oluyor acele etme iyice araştır fakat her kafadan bir ses çıkacağı için aklında bir okadar karışacaktır benden söylemesi bende yeni alıyorum tvs apache 150cc de karar verdim sende acele etme sana en uygun olanı nı bulunca içine sinince onu al. acele etme sakın
    ugrgnr bunu beğendi.

Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    aynen haklısın acele etmemek lazım. acele edıp gıdıp taksıtle Prince'i alsam bikaç ay sonra sıkılıcagıma emınım cunku ıstedıgım performansı tam anlamıyla vermıcek. biraz dısımı sıkıp para bırıktırıp Drift alırsam keyfımden de gecılmıcek bakalım.. sagolasın yorum ıcın
    serdar37100 bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    150 cc ile başlayıp ve gerçekten severek bine bileceğin sevebileceğin bir makina al valla ben kendi açımdan söylüyorum parayı çay dan toplamıyorum sokağa atılacak param hiç yok bütcem kısıtlı çünkü iyi hesap yapıp doğru kararı vermeye çalıştım apache almaya karar verdim sende ıyıdusun ıkıncı el alacaksın sonuncu elı sen olacağın birsey alma evinin önünde enkazı yatar durur atsan atılmaz satsan satılmaz bırsürü derdi çıkar ondan hiç acele etme hayırlısını bekle allahtan.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen haklısın acele etmemek lazım. acele edıp gıdıp taksıtle Prince'i alsam bikaç ay sonra sıkılıcagıma emınım cunku ıstedıgım performansı tam anlamıyla vermıcek. biraz dısımı sıkıp para bırıktırıp Drift alırsam keyfımden de gecılmıcek bakalım.. sagolasın yorum ıcın
    Bikaç ay sonra sıkılırsan sadece silindir değişimiyle motoru 125'lik yaptırırsın, daha da sıkarsa krank'ı da değiştirip 150'lik yaptırırsın. Bence 100'lük al hem vergisi de yok, sakaryada sana fazlasıyla yeter nereye gidecen ki 150'lik bir scooterla yapabildiğin herşeyi 100'lük bir motorla da yaparsın.

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [IMG][/IMG]

Selam daha aşağı fiat , az km de bir motor fikrinize ben katılıyorum ve öylede yaptım . Motora gelince Çin malı peşinde olduğumuza göre pek belirgin bir farklılılkları yok , birbirinin aynı motorlar , şu yukarıdaki motor dizayn olarak benim gözüme çok hoş geliyor , yolda gördüm çok şık duruyor , genç olsam mutlaka bunu alırdım , bu 100 lük , birde aynı modelin 130 cc var acentası 2400 tl civarı , ikinci eline bir bak istersen ''sahibinden .com dan
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    2400 lira sıfırı ıse ıkıncı eline gitmeye gerek yok bence sıfır alınır ama iyi araştırmak gerekli geçenlerde fox tv de bir haberde yeni aldığı motoru çinmalı olduğunu biliyorum ılk trafik deneyiminde motoru ile arka lastik mili yerindn çıkmış ve motorcu arkadaş hayatını kaybetmişti bu makinalara ben bu konularda güvenemiyorum alan arkadaşlar hemen heryerini kendisi yada servisinde iyice kontrol ettirmeli bu diğer motorlar içinde geçerli servisten çıkanlarada kendimizin kontrol etmesi gerekli.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı serdar37100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2400 lira sıfırı ıse ıkıncı eline gitmeye gerek yok bence sıfır alınır ama iyi araştırmak gerekli geçenlerde fox tv de bir haberde yeni aldığı motoru çinmalı olduğunu biliyorum ılk trafik deneyiminde motoru ile arka lastik mili yerindn çıkmış ve motorcu arkadaş hayatını kaybetmişti bu makinalara ben bu konularda güvenemiyorum alan arkadaşlar hemen heryerini kendisi yada servisinde iyice kontrol ettirmeli bu diğer motorlar içinde geçerli servisten çıkanlarada kendimizin kontrol etmesi gerekli.
    O motor çinli değil Piaggio X9 500 scooter'dı

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    ben çok iyi hatırlıyorum haberi çin malı olduğunu gülbin tosun sunuculuğunda halka aktarıldı haber olarak markanın ne olduğu onemlı değil demek istediğim güven konusu sonuçda iki teker üzerindeyiz hatayı kabul etmeyen bir araç kullanıyoruz aldığımız motoru iyice kontrol ettirmek gerekli diyorum honda içinde gecerli suziki yada mondial içinde hepsi için ama bılınen bır markaya guvenmek herzaman ınsanlar daha rahat güvenıyor ınsan

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)