Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kararsızım kararsıııız

REKLAM ALANI
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    dostum kral hilal 100 falan pek iç açıcı markalar gelmedı bana kı farklı bı motor ama goruntu ıyı durmuyor yok sagol tavsıye ıcın bakkmama bıle gerek yok bu arada pamukovadayım, iznik yanı burdan 50km sonraa adapazarı merkez yıne 50k bu 50km capında scooter ıle gıdılcek neresı varsa dag tas bayır cımen her yere gıttım gıtmeseydım sıkıntı yoktu 100luk rahat rahat yeterdı de ben bıraz uzun yol yapmayı dusunuyorum uzun dedıgım burdan izmit gibi. 80km burdan izmit. scooterla gıdılıyo ama benım scooter cok yakıyo be abı. mesela en ıyı ornek ıznıge gıttık 2 kısı 125lık ramzey, profılde markasını gorursun, 40 gıdıs 40 gelıs ıznıkte gezmeyı de koyarsak 100km toplam, bi depo bıtırdı motor, yanı 25-30 arası. ama Drift veya Prince 100kmde 2lt falan yakıyo kı bız son hızda gıtmedık. 80-90 degıl yanı 60 60 gıttık. princede 60 60 gıtsen 1.8lt mı ne yakıyomus verdıgım paraya yazık benzın parasına. valla su ana kadar verdıgım benzın parasını bırıktırseydım sımdıye 2-3 aylık taksıdı cıkmıstı Driftın :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

valla goruntu ıyı durmuyo dedım ama :D psımanım, bi iki ayarlamayla muhtesem durucam bı motor :D iyi bakınca anladım :D ama marka.. bilmiyorum yukiye pek guvenılcegını ve 2400tl gibi parayla..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Silindir hacmi aynı + karbüratörleri aynı + şanzuman aynı + Dizaynları hemen hemen aynı + ağırlıkları aynı ve bunlar Çin malı sizce hangi marka az yakar ? hangisi gönlüne uyuyorsa al gitsin !.
    ugrgnr bunu beğendi.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alsana motor o paraya baya iyi motorlar varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05272724/detay

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)