150cc lik motosiklet ile uzun yol yapmak
Reklamlar
-
ben bi keresinde 150cc lik cup ile gidiş geliş 540km yol gitmiştim eve geldiğimde 2 gün kendime gelemedim ,1 hafta kadar motora bile binesim gelmedi açıkçası ,titreşimli makine ile uzun yol ızdırap oluyor ama scooter ile daha rahat olur düşüncesindeyim daha az titreme ve daha rahat bir oturak ve sürüş
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Reklamlar
-
emin ol altındaki motor senden daha dayanıklı..500km yolu kontak kapamadan gider giden arkadaşlarda var
-
Bak kardeşim her motorla yol yapılır yeterki altın motorun sana verebileceklerinden fazlasını isteme.
Bakınız; Ümmet Pertikan
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Sebep?
Windy S 125 ile durmadan 300km gittiğim oldu, 215km mesafeyi defalarca gece-gündüz, yağmur vs demeden molasız gittim ve hararet dahil hiçbir problem yaşamadım.(yılda45000km)
sebebini önceki mesajlarda yazdım , hiç durmadan Çin malı bir motorla , 300 km fakat hiç durmadan !!! ortalama 60 - 70 yapılsa 4-5 saat motor kullanımı !! ???bana zor gibi geliyor açıkçası , yolda ''durdum dinlendim biraz denilirse aklım erer !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
apache yle bir günde hiç çekinmeden 800 km yol yap
ben yaptım oldu
harley is making love with
davidson
-
Benli adlı üyeden alıntı
sebebini önceki mesajlarda yazdım , hiç durmadan Çin malı bir motorla , 300 km fakat hiç durmadan !!! ortalama 60 - 70 yapılsa 4-5 saat motor kullanımı !! ???bana zor gibi geliyor açıkçası , yolda ''durdum dinlendim biraz denilirse aklım erer !.
Afyon Otogarda akşam yemeğini yedim, meyveli sakız ve suyumu da aldım, Opette depoyu doldurup ihtiyaçlarımı giderdikten sonra yola çıktım ve 150km(ısparta)+175=325km Manavgat'a kadar ayağım yere değmeden ulaştım. Gece yolculuğunu seviyorum. Depoüstü çantamda gofret, su var, montun sol cebinde ıslak mendil(vizördeki sinekleri temizlemek için) sol üst cepte telefon(kaza yaparsam yanımda ve kolay yerde olsun), kulağımda müzik...
-
günde 500 km yol ile 5 günde 2400 km yol
http://www.motosiklet.net/forum/etki...nkara-ist.html
bir günde git gel istanbul karabük- karabük istanbul 1000 km yol....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...uk-936-km.html
-
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Afyon Otogarda akşam yemeğini yedim, meyveli sakız ve suyumu da aldım, Opette depoyu doldurup ihtiyaçlarımı giderdikten sonra yola çıktım ve 150km(ısparta)+175=325km Manavgat'a kadar ayağım yere değmeden ulaştım. Gece yolculuğunu seviyorum. Depoüstü çantamda gofret, su var, montun sol cebinde ıslak mendil(vizördeki sinekleri temizlemek için) sol üst cepte telefon(kaza yaparsam yanımda ve kolay yerde olsun), kulağımda müzik...
150 cc çelik crown ile arkamda hanımla hiç durmadan van - erzurum erzurumda yemek hiç durmadan erzurum-samsun
(benzin alma molaları hariç tuvalet ihtiyaçları benzincilerde giderildi)
çinli gidemez diyenlere inat
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Ben yzf r125 gibi rahatsız oturuşlu bir aletle marmara-ege-akdeniz bölgesinde gezmedik yer bırakmamıştım düşün Çantamda 2 tüp lasonil tuttuğumu bilirim çadırda kasıklarıma masaj yapmak için...Deli cesaretine kuvvet dostum
-
kıramide yanlış almış zaten teodor deli cesareti varcanım motosıklete binipte delicesareti olmazmı umarım yollarımız kesişir birgün bir yerde :9
-
Çin lide gider tabiy , gider de biraz zor gider , arkadan gider , sonradan gider , ağır gider !! dediğimiz bu !!.
100 km de bir durmak , yemek için durmak , tuvalet ihtiyacı için durmak , alış veriş için durmak ve kontak kapatmadan gitmek bunlar hep başka başka şeyler ve başka başka motorların meziyetleri !!! Karıştırıp aynı kefeye koymamak lağzım. 50 km le gitmek var 90 km le var , var oğlu var yani . Bu gün 50 km yol gittim , soğuktan 4 sefer tuvalet için durdum , yukarı mesajdaki arkadaş motorda çantasında ''lasonil le dolaştığını yazmış !!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
teodor adlı üyeden alıntı
Ben yzf r125 gibi rahatsız oturuşlu bir aletle marmara-ege-akdeniz bölgesinde gezmedik yer bırakmamıştım düşün
Çantamda 2 tüp lasonil tuttuğumu bilirim çadırda kasıklarıma masaj yapmak için...Deli cesaretine kuvvet dostum
lasonil ile gezmekte tarihte kaldı artık neden dersen artık lasonil jel üretilmiyor
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
02 Aralık 2012, 19:36
150 cc scooterle bir günde 2 kişi 270 km yaptığım zamanlar oldu. 40-50 km de bir durup durup ota böceğe baka baka tabi.. Hiç bişey olmaz. Yeterki motosikletnden fazlasını isteme..
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
-
05 Ağustos 2015, 11:05
Birkaç ay kadar önce cbf 150 ile ilk uzun yolumu yaptım. İstanbuldan İzmir'e. Hem de çanakkale üzerinden. Yol öncesi sürekli forumları okuyup önemli noktaları öğrenmeye çalıştım. Cesaretimi topluyorum aslında. "uzun yol yapılır" diyen oldukça yürekleniyorum falan.
Nihayetinde çıktım yola. CBF te yağ ve buji sorunu olmazsa sorun yok. Zaten molalarla toplam 13 saat süren yolculuk boyunca bir kere stop etti. o da benzindeki pislikten. Onun dışında hiç bir problem ile karşılaşmadım.
Sonrasında da bir kaç kez daha izmire gittim istanbula göndüm. Açıkçası biraz yorucu oluyor ve yavaş yavaş gitmekten sıkılan olabilir ama benim için keyifli.
Özetle, bence çok güzel gidilir.Sadece yağa dikkat
-
05 Ağustos 2015, 11:52
birde olaya şu açıdan bakmak lazım.
150 cc motordan daha iyisini alıçak paran yoksa mecbur 150 cc ile cıkarsın ve cıkılır.
önemli olan pisikolojik olarak buna hazırlan, 500km uzun yolmu buda tartışılmalı yürüyerek gidersin...
inegölden balıkesire bisikletle geldim bir buçuk günde hiç kasmadan meyve sebze tarlalarını boş geçmeden
bol mola ve yol ver
-
26 Ağustos 2018, 20:52
Merhaba arkadaşlar. Cbf 150 ile Kurban bayramının 3. günü sabah 04:30 Zonguldak'tan Nevşehir'e yola çıktım. Akşam üzeri 17:30 gibi Kızılçukur vadisine ulaştım. Orada bir gece konakladıktan sonra sabah tekrar geri döndüm ve toplamda 1210 km yol yapmışım. Yaklaşık her 100km de en az 15 dk. olacak şekilde mola verdim. Cbf 150 ne kadar dayanıklı bir motosiklet olduğunu bu şekilde ispatlamış oldu. Fakat çok yorucu bir yolculuk olduğunu itiraf etmeliyim. Bir gün boyunca popom ağrıdı.
-
26 Ağustos 2018, 21:19
balıkcı adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Cbf 150 ile Kurban bayramının 3. günü sabah 04:30 Zonguldak'tan Nevşehir'e yola çıktım. Akşam üzeri 17:30 gibi Kızılçukur vadisine ulaştım. Orada bir gece konakladıktan sonra sabah tekrar geri döndüm ve toplamda 1210 km yol yapmışım. Yaklaşık her 100km de en az 15 dk. olacak şekilde mola verdim. Cbf 150 ne kadar dayanıklı bir motosiklet olduğunu bu şekilde ispatlamış oldu. Fakat çok yorucu bir yolculuk olduğunu itiraf etmeliyim. Bir gün boyunca popom ağrıdı.
popo ağrısı için şişme minder, jel sele falan kullanılabilir.
-
26 Ağustos 2018, 21:47
İstanbul gelir ken yolda gördüğüm tvs apachi kullan arkadaş burda ise atçısı ve kendisine selam olsun.
Ankara çıkışı Dinlenme tesisinde konuşmuştuk .
-
26 Ağustos 2018, 22:31
serif abi adlı üyeden alıntı
İstanbul gelir ken yolda gördüğüm tvs apachi kullan arkadaş burda ise atçısı ve kendisine selam olsun.
Ankara çıkışı Dinlenme tesisinde konuşmuştuk .
Bahsettiğiniz çifti ben de gördüm ama sohbet etme şansım olmamıştı. Ben de 150NS ile teptim aynı yolu. Sizde ne vardı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)