Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Böyle polisler varken yenen cezalara şükretmek gerek herhalde!

REKLAM ALANI
    izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    polis cahilin önde gideni ... adam ölse içeriden çıkamaz. hakim misin savcı mı adam suç işlemişse tutarsın zabıtı adli makama gönderrirsin. mtr cu arkadaşımızı yere indirince dünya daha güzel bir yer mi olcak sanki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizde ABD de olduğu gibi havadan takip helikopter yok. Aman olmasın birde onun vergisini cebimizden vermeyelim. Fırlatsın dubayı abicim tam yüze lap diye oturtsun.
    ABD de sıkıyorsa böyle kaptır. Bir sonraki barikatta 2-3 tane k9 durunca salarlar- peşinden 10-15 tane de iri yapılı insan evladı. üzerine çullanır. Pestil gibi olursun. Reality izleyenler bilir
    Türk Polisi atar gibi yapmaz. Atar. 2. üstün zekalı polisde tekme atacak % 90 , Bu gerizekalıda 140 ile çevirmeyi geçmeye çalışıyor. en fazla sana aşırı hızdan ceza keserler. plaka varsa.
    Düşse motor belli, çıkacak hasar belli, senin hastane masrafların belli, yenilecek cezalar belli, sen olsan durur musun. durmaz mısın ?
    Havadan takip helikopteri var Türkiye'de, Amerika'da kadar fazla değil belki ama mesela ramazan bayramında havadan kontrol etmişmiş Polisler helikopterle. Ama bizim ülkede bir enteresanlık var, helikopterleri havada tutmayı beceremiyoruz, takip olmasın helikopterle, hem boşu boşuna insanlar ölür, hem ülke ekonomisine zarar:

http://haber.mynet.com/polis-helikop...572028-guncel/
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    cahilin yanında kitap gibi sessiz ol derler. mtr cu arkadaşımızda çevirmede polisin cahil olduğunu anlamış sanırım oda hiç muhatap olmadan geçip gitmişşşş)

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genel de güçlü motoru olan motorcular bu tür durumlarda durmadığı için polis tepki tarzında yapmış hız 142 sen kim oluyorsun da devletin polisine karşı geliyorsun bu şerefsizlikten başka birşey değildir polis in yaptığı doğru değil 2 teker üzerinde giden birine asla böyle birşey yapılmaz da adamın durmayacağı açık net belli resmen polise ben sizi iplemiyorum diyor
    '

Sen kim oluyorsunda şerefsiz diyorsun ? Allah mı polis ? Sen Antalya'da racing kullanda kim şerefsiz o zaman yorumunu bidaha almak lazım.Biz nelerden ceza yedik , hepsinide ehliyetli kasklı yedik , plakayı az sport takarım motoru bağlar , 2004den beri üzerinde duran egsozla gezerim , git orjinalini bul der ; susturucu takar sesi keserim , olmaz der git orjinalini tak ; kulağıyla ses ölçer , genç görür zengin piçi der , ben böyle şerefsizlere durmam arkadaş.Evet genelde güçlü motoru olanlar durmaz ama bende eskiden farklı düşünürdüm , ne zaman ottan boktan cezalar ve hakaretler yedim ogünden beri durmuyorum.İşleri güçleri motorculara sarmak Antalya'da bunların.Sizin oraları bilemem burada ki racingcilere bir sor bakalım polisler ne çektiriyor.Banada bir keresinde elindeki feneri fırlatır gibi yaptı , ceza kesmeyeceğini bilsem o feneri onun g.tune sokarılmda sonrası malum nezaret , hapis dava bir sürü uğraş.
    Helal parayla motora biniyoruz , vatan haini muamelesi yapıyorlar , racing nedir bilmeden yok orası böye şurası böyle ; bu arada aynalarım kaskım herşeyim tamdır apaçi gibi gezmem merak etme.Ben yunus ile ne bakıyon muhabbetinden ceza yemiş adamım.Durup dururken adam ne bakıyosun diye ceza kesti , bakamazmıyım Allah mısın sen deyince iyice kudurdu trafiği çağırdı.

Vatandaşa da aynı bunlar geçen arkadaş yaya haldeyken soru sormuş bana anlatıyor , oğlum bunlar hastamı diyor noldu dedim ; sigorta ile ilgili birşey sordum diyor adam dövecek gibi cevaplar falan abi iyimisin sen kavga etmeye gelmedim ben olay yok merak etme diye cevap verdim diyor sonra biraz yumuşadı diyor.

Böyle şerefsizler varken , sen kim oluyorsunda durmayana şerefsiz diyorsun , bu dediğini bir daha düşün hala ısrarcıysan insanları tanımadan şerefsizlik dediğin için asıl şerefsiz sensin.
    kwsk-boy, eren1903 ve doganugursen bunu beğendiler.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapılan şeyi hiç bi şekilde desteklemiyorum ama. İnsan haklarına bile aykırı bu, hiç bir insanın diğer insanın yaşama hakkını almaya veya almaya teşebbüs etmeye hakkı yoktur.
    O hızla polise çarpsa polisin hakkı ne olucak kardeşim.
    Yolda yaya var polis olup olmaması önemli değil. Yayayı görüyorsun ne hayvanlık yapıyorsun. O hayvanlığa hayvanca karşılık alır bu şekilde.

Polis o hızda giden motosiklete öyle birşeyin ne sonuç doğuracağını bilmeye , düşünmeyebilir. Ama ya motorun üstündeki?
    Polis cahilse sürücü salak herhalde.

Yolda yaya varsa ona göre tedbir alırsın yayanın kim olduğu önemli değil. Ayrıca belki kadraja girmeyen kısımda birisine bir zarar verdi.
    İsveç polisi böyle motor kullananları vura vura durduruyor ,
    İsveçte 2011 senesinde trafik kazalarında ölen insan sayısı 270 kişi.
    ne kadar manidar.
    GaCCaLL ve iptaluyelik02 bunu beğendiler.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Havadan takip helikopteri var Türkiye'de, Amerika'da kadar fazla değil belki ama mesela ramazan bayramında havadan kontrol etmişmiş Polisler helikopterle. Ama bizim ülkede bir enteresanlık var, helikopterleri havada tutmayı beceremiyoruz, takip olmasın helikopterle, hem boşu boşuna insanlar ölür, hem ülke ekonomisine zarar:

http://haber.mynet.com/polis-helikop...572028-guncel/
    Bizdeki helikopterler bir tek başbakan için turlayıp duruyor. keşke onun üstüne düşse. Belki benzin fiyatı düşer. Sevinçten ağlarım.
    kwsk-boy, Mengu16, gezginmotor ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O hızla polise çarpsa polisin hakkı ne olucak kardeşim.
    Yolda yaya var polis olup olmaması önemli değil. Yayayı görüyorsun ne hayvanlık yapıyorsun. O hayvanlığa hayvanca karşılık alır bu şekilde.

Polis o hızda giden motosiklete öyle birşeyin ne sonuç doğuracağını bilmeye , düşünmeyebilir. Ama ya motorun üstündeki?
    Polis cahilse sürücü salak herhalde.

Yolda yaya varsa ona göre tedbir alırsın yayanın kim olduğu önemli değil. Ayrıca belki kadraja girmeyen kısımda birisine bir zarar verdi.
    İsveç polisi böyle motor kullananları vura vura durduruyor ,
    İsveçte 2011 senesinde trafik kazalarında ölen insan sayısı 270 kişi.
    ne kadar manidar.
    Kardeşim polis vurmuyor diye kutlamamı yapalım.Ne kadar basitçe bir kıyaslama.Kimse zaten burada yüzdeyüz polis suçlu demiyor.Her ülkenin farklı kuralları var.Orada polis yan bakıyor diye ceza kesiyormu acaba? Konuyu tek bir örnekle değil bütünüyle ele alalım.Burrada da polis vatandaşa adam gibi davransın sonra vura vuramı durduruyor napıyorsa yapsın durdursun.Orada polis görevini bizimkiler gibi yapmıyor , yunuslar günün tamamını kafelerde çay kahve içerek geçirmiyor değilmi? Bunları yaşadığın yerde göremiyorsan Antalya'da herzaman görebilirsin.
    Bi çevirmede polisle aramızda geçen diyalog;
    "Ben sizin içinizi bilirim "
    -Abi sen neyin içini biliyorsun afedersin ? Sen beni ilk defa görüyorsun nasıl benim kişiliğim hakkında yorum yapıyorsun ?
    Bu kadar önyargılı karaktersiz adamlara ben saygı duymam.
    Şayet istisnalarda var ama adı üstünde istisna.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yapma istediği kadar kontrol olsun resmen kasıtlı adam öldürme bu.
    kontrol noktasında üzerinize 140 km hız ile bir motor gelse acaba sizin tepkiniz ne olurdu..ne yani şimdi motorcu kontrol noktasında polislerin üzerine 142 km hız ile motor sürünce kasıtlı adam öldürme değil ama kendini savunma refleksi ile hareket eden suçlu bumudur doğru olan.sonrada kalkmış polis yada diğer insanlar gözünde motorcu serseridir diyorsunuz.yapmayın allah aşkına

Motosikleti
    Yamaha tdm900
    polisi savunan arkadaşlara şöyle bir örnek vereyim:arabanızla yolculuk ediyorsunuz karşıdan gelen araç sürücüsü hatalı sollama yaptı sizde o hatalı sollama yaptı deyipte sizde hatalı sollama yapıp kafa kafaya çarpışırmısınız? hataya hatayla karşılık verirmisiniz. ortada bir suç var mtr lu arkadaşımız.şuçu neyse cezası kesilir. elindeki duba değildide bezbol sopası da olabilirdi .kanun adamları böyle davranamaz adı üstünde kanun adamı...zabıtını tutar mahkemeye sevk eder. ozaman mahkemeler olmasın her suç işleyene polisler sokakta cezasını kessin.mantılı düşünelim. mtr cu arkadaşımızın hatalı olduğunu suç işlediğini hepimiz biliyoruz.ama polis yanlış davranış içinde.o adam düşse ölse. öyle bir kılıfına uydururlar ki işi. beline silah bile koyar hakkında ihbar vardı durma dı derler.
    kwsk-boy ve 35emre35 bunu beğendiler.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kontrol noktasında üzerinize 140 km hız ile bir motor gelse acaba sizin tepkiniz ne olurdu..ne yani şimdi motorcu kontrol noktasında polislerin üzerine 142 km hız ile motor sürünce kasıtlı adam öldürme değil ama kendini savunma refleksi ile hareket eden suçlu bumudur doğru olan.sonrada kalkmış polis yada diğer insanlar gözünde motorcu serseridir diyorsunuz.yapmayın allah aşkına
    valla ben üzerime 142 km hız ile bi motor gelse heralde önünden çekilirdim başka ne yapacam
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Motosikleti
    cawa
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim polis vurmuyor diye kutlamamı yapalım.Ne kadar basitçe bir kıyaslama.Kimse zaten burada yüzdeyüz polis suçlu demiyor.Her ülkenin farklı kuralları var.Orada polis yan bakıyor diye ceza kesiyormu acaba? Konuyu tek bir örnekle değil bütünüyle ele alalım.Burrada da polis vatandaşa adam gibi davransın sonra vura vuramı durduruyor napıyorsa yapsın durdursun.Orada polis görevini bizimkiler gibi yapmıyor , yunuslar günün tamamını kafelerde çay kahve içerek geçirmiyor değilmi? Bunları yaşadığın yerde göremiyorsan Antalya'da herzaman görebilirsin.
    -Abi sen neyin içini biliyorsun afedersin ? Sen beni ilk defa görüyorsun nasıl benim kişiliğim hakkında yorum yapıyorsun ?
    Ne varsa o antalyada polislerde bir sorun var.
    Ayrıca polisle sorunlarınız varsa kaçınız gidip dilekçe verip şikayetçi oldunuz ?
    Kaçınız durumu nasıl düzeltebiliriz dedi.
    Soruna alışarak yaşamak daha kolay geliyor sanırım.
    300 - 500 olmadı 5000 kişi gidip şikayetini yazılı dilekçeli versin bakalım ne oluyor o polisler.
    Bu sürüceüde alinde görüntü var gitsin savcılığa suç duyurusu yapsın.
    Serdarrr bunu beğendi.

gaz kolu takıldıysa ne olacak? insan hayatı bu kadar ucuz değil. gerekirse takip edecek yanına yaklaşacak, bir sorunmu var bakıcak, gercekten kaçıyorsa durdurulamıyorsa lastiğine falan ateş edecek.
    adam 140 la çevirme noktasına girdi diye polisin saçma sapan hareketlerini savunmayın.

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne varsa o antalyada polislerde bir sorun var.
    Ayrıca polisle sorunlarınız varsa kaçınız gidip dilekçe verip şikayetçi oldunuz ?
    Kaçınız durumu nasıl düzeltebiliriz dedi.
    Soruna alışarak yaşamak daha kolay geliyor sanırım.
    300 - 500 olmadı 5000 kişi gidip şikayetini yazılı dilekçeli versin bakalım ne oluyor o polisler.
    Bu sürüceüde alinde görüntü var gitsin savcılığa suç duyurusu yapsın.
    Sanki sen bilmiyorsun bu işleri.Polisi polise şikayet etmek nedir bilmiyorsun sanki.
    Antalya'da sorun var diye uydurmuyorum.. ne mi var cevaplayayim ?
    Oranlar değişmediyse hala Türkiye'de en çok Antalya'da motor var bu olabilirmi sence
    Bu fazlalık beraberinde sorunları getirebilirmi sence , idari problemler olabilirmi sence..
    Polis yeterince kontrol edebiliyormu sence
    Bence beceremiyorlar.Yaşamadığın senelerce motor kullanmadığın biryer hakkında yorum yapman yanlış.Bak ben yaşadığım yerden bahsediyorum kalkıpda İstanbul'uda karıştırmadım.Ve buraya gelip giden birçok motorcu bilir , duyar bu konuları.Fakat forumdada görüyoruzki bunları sadece ben yaşamıyorum.

emresilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dl 650 vstrom nc700x Xmax125
    uzun zamandır trafikteyim 10 yılı geçti. tabi büyük çoğunluğu 4 tekerle geçti ama şimdiye kadar bir polis/trafik polisiyle sıkıntı yaşamadım. motoru 1 yıl ehliyetsiz kullandım istanbulda 4 kere çevirmeye girdim hepsinde adam gibi giriş cümlesi kurdum ehliyet bile sormadılar. antalyada yaşadım 1,5 yıl kadar orda da birkaç çevirmeye girdim ama aynı şekilde çok şeker insanlar denk geldi bana. sanırım sana denk geliyor o tarz polisler. veya bi şekilde üzerine çekiyorsun. ben zannetmiyorum herşey tam olduğunda ve efendi olduğunda sana zorba gibi davranılacağını. kardeşim yunusluk yaptı 3 sene zonguldakta çok kez gittim kaldım gördüm hepsi efendi çocuklar. sanırım olay etkiye tepki oluyor.
    daha 2 ay önce sıkışık trafikte yunuslar geçti yanımdan banada bizi takip et açarız yol dediler..

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Aynı olay ABD'de olsa motorcuyu sorgusuz sualsiz vurmuşlardı, hiç başka yolu yok. Orada Polis Allah (c.c.) gibidir!Kimse de bir şey demezdi. Hatta yurda giriş yaptığınız zaman size tek söyledikleri: Polise dikkat edin, dur dediyse kılınızı bile kımıldatmayın, sizi vururlar!!

Motosikleti
    cawa
    Sanki sen bilmiyorsun bu işleri.Polisi polise şikayet etmek nedir bilmiyorsun sanki.
    Antalya'da sorun var diye uydurmuyorum.. ne mi var cevaplayayim ?
    Oranlar değişmediyse hala Türkiye'de en çok Antalya'da motor var bu olabilirmi sence
    Bu fazlalık beraberinde sorunları getirebilirmi sence , idari problemler olabilirmi sence..
    Polis yeterince kontrol edebiliyormu sence
    Bence beceremiyorlar.Yaşamadığın senelerce motor kullanmadığın biryer hakkında yorum yapman yanlış.Bak ben yaşadığım yerden bahsediyorum kalkıpda İstanbul'uda karıştırmadım.Ve buraya gelip giden birçok motorcu bilir , duyar bu konuları.Fakat forumdada görüyoruzki bunları sadece ben yaşamıyorum.
    Yazdıklarından da anlaşıldığı üzere sorunla yaşamaya alışılmış gibi görünüyor.
    Polisi polise şikayet etmeyeceksin.
    Savcıya gideceksin. Tabi önce haklı olucaksın. Mümkünse kalabalık olucaksın.
    Antalyada motorcuları sadece saçma sapan modifiyeli cgl lerle tek teker gitmek için bir araya gelirken görüyorum.
    Organize olun. Şikayetlerinizi adam akıllı bir dilekçe halinde savcılığa verin. Gerisini oturup seyredin.
    Haklı olduğunuz sürece de kimseden korkmanıza gerek yok.
    Tabi bu resimdeki gibi bir şeyle giderseniz adama senin orda 142 ile ne işin vardı diye sorarlar önce.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Alıntı canerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çevirmeye 140 la dalmak ney lan
    Sendeyiz Erol

Neyse Polislerin alayından tiksiniyorum onlarda bana bayılmıyor ya Şurada motorcuda dahi suç olsa polisi suçlarım çünkü önyargım var adamlara ne kadar kadrolaşmış kokuşmuş adam varsa o yapılanmanın içinde,yarardan çok zararları var.Miğdemi bulandırıyorlar

Hadi memur polis akrabası olanlar iktidar yanlıları küfretsin bana,tu kaka desin.
    gezginmotor ve doganugursen bunu beğendiler.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

emresilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dl 650 vstrom nc700x Xmax125
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sendeyiz Erol

Neyse Polislerin alayından tiksiniyorum onlarda bana bayılmıyor ya Şurada motorcuda dahi suç olsa polisi suçlarım çünkü önyargım var adamlara ne kadar kadrolaşmış kokuşmuş adam varsa o yapılanmanın içinde,yarardan çok zararları var.Miğdemi bulandırıyorlar

Hadi memur polis akrabası olanlar iktidar yanlıları küfretsin bana,tu kaka desin.

şimdi bende polis olmak istiyorum 4 yıllık devlet memuruyum :p adamlar 90 bin liralık motora biniyor keşke yunus olsam :p ama iş siyasete gelirse emin ol başta küfredenlerdenim %37 ÖTV NEY LAN!

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı psyche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sendeyiz Erol

Şimdi biz kokuşmuş mu olduk ya da ben anlamadım bu nefret trafikçileremi yoksa genel bütün polisleremi ?
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi biz kokuşmuş mu olduk ya da ben anlamadım bu nefret trafikçileremi yoksa genel bütün polisleremi ?
    Benim ağzıma sıçtılar vatan hainliği yapsam saygı gösterirlerdi eminim , olayın detayına girmeyeceğim ama benim için bu ülkede hiç bir polise gram saygım kalmadı iyi yada kötü olsun,benden uzak olsunlar sen de düzgün bir adamsan üstüne alınmazsın fakat adım gibi eminim iğne ucu kadar istisnalar hariç eş dost torpil kadro doğru düzgün Türkçe konuşamayan içi boş salla başı al maaşı tiplerin yoğun olduğu birim.
    gezginmotor ve 35emre35 bunu beğendiler.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)